MÁGIA

Hívd elő a lelki társadat!

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára mindannyian kíváncsiak vagyunk, vajon ki lehet a lelkitársunk. Vagy ha már tudjuk ki az, szeretnénk, ha mindig a közelünkben lenne. Ezzel a varázslattal könnyen előhívhatod lelkitársadat. Egyszerű varázslat, amelynek erejét a feromonok használata adja.

Hozzávalók:

Friss rózsaszirmok
Vanília illatú füstölő
Pár csepp feromon
Pár csepp szantálfaolaj
Vörös gyertya
Fehér gyertya



A környezet
{SZAVAZAS}
Egy péntek estén - lehetőleg tiszta éjszakán -, amikor a hold is látható, tegyél fel valami megnyugtató zenét. Arra ügyelj, hogy a szobában csak finom hangulatvilágítás legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hadd töltse be illata a helyiséget. Fogd a rózsaszirmokat, és rakd őket egy tálba. Csepegtess a tetejükre pár csepp feromont, aztán rakd félre a tálat. A vörös gyertyát kend fel pár csepp szantálfaolajjal. Először a közepétől felfelé húzva kenegesd, aztán a közepétől lefelé. Ez a vörös gyertya fog téged jelképezni.


A varázslat

Ahogy meggyújtod a vörös gyertyát, várj egy pillanatot, állj meg, és csak a gyertyára irányítsd a figyelmedet. Lélegezz be mélyen (számolj közben ötig), aztán ugyanilyen lassan lélegezz ki. Ismételd meg ezt a procedúrát háromszor. Minden kilégzésnél képzeld el, hogy egyre több energia irányul az égő gyertya felé. Próbáld meg úgy elképzelni az energiádat, mint valami fénysugarat, ami a melledből árad elő. Képzeld el, hogy a gyertya lángja minden kilégzésedtől egyre nagyobb és nagyobb lesz, és egyre fényesebb, mintha csak az erődből táplálkozna.

Az egyszerűnek tűnő varázslatot a feromon alkalmazása, a megfelelő fókuszálás és vizualizáció hatalmassá – és érzékivé teheti.

Fogd most a még meggyújtatlan fehér gyertyát és körözz vele lassan egyre szűkülő körökben az égő vörös gyertya körül, mintha annak valamiféle gravitációs vonzása volna, az akarná egyre közelebb vonzani magához a fehéret. Eközben ismételd meg háromszor:


“Halld a hívásomat, igaz társam,
érted vágyakozom
lépj hát mellém, hadd legyek egész.
Hívlak téged!”


Hagyd abba a körözést, fogd a fehér gyetyát mindkét kezedbe magad előtt. Érintsd hozzá a vöröshöz, és gyújtsd meg róla. Rakd le mellé, és hagyd, hadd égjenek tövig. A varázslat befejezéseképpen a rózsaszirmokat szórd egy kád meleg vízbe, és végy egy lazító fürdőt benne.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL