Napi horoszkóp - 2015-06-27

Kos

Kedves Kos! A feltörésre kapott dió kemény: döntened kell a jövődről. Magánéletedben is fordulóponthoz érkeztél. Ma kapsz, vagy adsz választ a családoddal vagy a partnereddel kapcsolatos lényegi kérdésekre. Kibúvó nincs. Akár rosszul, akár jól határozol, a következményekért vállalnod kell a felelősséget. Sokat vársz ettől a naptól.

Bika

Kedves Bika! Végre-valahára kifekhetsz a napra, és zavartalanul élvezheted, ahogy egész testedet átjárja a jóleső meleg. Légy azért óvatos, mert roppant ereje van a napnak. Használj olyan napolajat, vagy krémet, amelynek magas fényvédő hatása van. Csúfos kellemetlenségeknek veheted így elejét, a következményekről nem is beszélve.

Ikrek

Kedves Ikrek! Jó érzéked van ahhoz, hogy a már-már lényegtelennek tetsző helyzetekből is ügyesen kivágd magad, amivel még környezeted osztatlan bámulatát is kivívod. Mi volna, ha azzal váltanád ki csodálatukat, hogy milyen remekül ki tudod kerülni a csapdákat? Sok felesleges erőfeszítéstől és kellemetlenségtől kímélnéd meg magad.

Rák

Kedves Rák! Folytatódik a kaland, és egyelőre nagyon jól érzed magad benne. Új társad egész már, mint akiket eddig ismertél. Mintha nem is egy nyelvet beszélnétek. Ez persze tetszik neked egy ideig, de lehet, hogy később rá fogsz ébredni: nem igazán értitek meg egymást. Az is igaz, hogy úgy tartják: az ellentétek vonzzák egymást.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Még nyaralás közben is adódhat az Oroszlán számára olyan alkalom, hogy új ismeretséget köt, amelyet munkája során később hasznosíthat. Tökéletesen szélcsendes napra számíthatsz, legalábbis, ami az élet viharait illeti. A július 23. és augusztus 2. között születettek lelkét legfeljebb a szerelem korbácsolhatja fel.

Szűz

Kedves Szűz! Mindent, amit ma teszel, azt ösztöneid vezérlik, a józanész most nem kap helyet cselekedeteidben. Végül is élvezni fogod. Szerelmed meglepődik majd nyers természetességeden, de játéknak fogja fel, és kitűnően szórakoztok majd. Nem is hinné az ember, hogy néha ilyen apró változtatások mennyire átformálják a kapcsolatot.

Mérleg

Kedves Mérleg! A kelleténél jobban kirúgtál a hámból tegnap este. Maradj tovább ágyban, és igyál egy erős kávét! Ha ez sem segít, ki kell szellőztetned a fejed. Kedveseddel menjetek el egy közeli parkba, vagy valami vízpartra. Ez a kellemes környezet nemcsak jó hatással lesz rád, de újra megteremti a szerelemhez szükséges légkört.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bár elő-előbukkannak még két esélyes fejlemények, nem reménytelen, hogy ezek végül is számodra kedvezően zárulnak majd. Ugyanakkor sajnos egyre több és súlyosabb nézeteltérés zavarja meg nyugalmadat. Szavaidat félreértik, mondataidba szándékodtól eltérő értelmet magyaráznak, és ezzel ellened hergelik a többieket.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha egész héten szorgalmasan dolgoztál, ma végre elnyered méltó jutalmadat. Pontosabban azt, hogy véglegesen bevesznek a csapatba, számítanak rád. A szabadságon lévő Nyilasoknak pedig igazán kellemes nyári örömökben lehet részük. De vigyázz, a jóból is megárthat a sok. Ne vidd túlzásba az éjszakázást! Pihenni is kell.

Bak

Kedves Bak! Ismerősöd, barátod ünneplésére készülsz. Vedd figyelembe ábrándozó, fantáziáló lényét, és annak megfelelően vásárolj ajándékot. Különös erőpróba vár rád a hét utolsó napjain. Élj sportszerűen! Feküdj le idejében, ne igyál alkoholt! A legújabb vizsgálódások szerint a szex jó hatással van a teljesítményre, ne hagyd ki!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Új élményekre, töltekezésre van szükséged. Nemcsak fáradt vagy, egyenesen kimerült. Kedved tán csak valamilyen elmélyült szellemi foglalatossághoz volna. Ne tartsd vissza magad! Mindenki számára az lesz a legjobb, ha visszahúzódsz a barlangodba, és morgós kedvedtől megkíméled távolról sem hibátlan embertársaidat.

Halak

Kedves Halak! Boldognak érzed magad, mégsem vagy elégedett. Többet akarsz, és még többet. Talán túlságosan sokat nélkülöztél? Vagy annyira telhetetlen vagy, hogy a világ összes boldogságodat magadnak akarod? Jusson eszedbe a kis gömböc története! Csak nem akarsz te is úgy járni? Arról nem beszélve, hogy akkor mi jut a többieknek?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL