PASISZEMMEL

Ami taszító a férfi számára

Szerző:
Szabó Anna
Bármilyen meglepő, egy csinos, ápolt, szexi nő is lehet taszító. Lehet olyan külső esetleg belső tulajdonsága, amely már irritáló. A viselkedés egy apró gesztusa, a megnyilvánulás egyik momentuma könnyen félreértelmezhető a pasik számára, hisz tudjátok, mi másképpen gondolkodunk. Ezért könnyítsétek meg a helyzetünket, és a következőket mellőzzétek, amennyire csak tudjátok.

Parfümfelhő

Tudjuk, hogy a nők egyik lételeme a parfüm, de nem kell túlzásba vinni. Az ápolt, finom illatú nő valóban imponáló a pasi számára. Azonban, ha illatfelhők sokasága lebeg az illető Hölgy árnyékában, és a lépteinek a nyoma is illatos, az már túlhalad minden természetességet. Találd meg a kedvenc illattípusodat, és próbáld meg mértékkel használni. Fogadd meg azt a tanácsot, hogy a kevesebb néha több, és ezt fogják a pasik legjobban értékelni.

Beteges ragaszkodás

Valóban felcsillan a szemünk, amikor látjuk, hogy a nő ragaszkodik hozzánk, kellünk neki, segítséget kér, bátran kérdez – azonban van egy határ, amin túl már idegesítő tud lenni ez a típusú ragaszkodás. Amikor már fulladásig a nyakunkon lógtok, akkor már nem tartjuk egészséges dolognak azt, hogy benne maradjuk a kapcsolatban. Szükségünk van arra a bizonyos térre, ahol ápolni tudjuk a felépített kapcsolatainkat. Amikor kell a segítő kéz, akkor szóljatok, de a jelentéktelen dolgokkal ne szaladjatok a pasihoz.

Körmök VS karmok

A hosszú köröm nőies! - áltatjátok magatokat ezzel a tévhittel! Pedig az erősebbik nem számára a körmök variánsaiból a rövidebb típus a szimpatikusabb, amely a természetességre fekteti a hangsúlyt. Nem a műkörmök végtelen kombinációjának ízléstelen összeállítása, forma, típus, szín, minta alapján. Számunkra az imponáló, amikor megfogjuk a finom és bársonyos kezet, amelyen kecsesen helyezkedik el a nőiesen babás köröm.

Exek

Fordított esetben nektek sem tetszene, ha a volt barátnőhöz hasonlítgatna a pasitok - hogy szőke volt, vagy barna, alacsony, esetleg magas, kedves vagy mogorva, féltékeny vagy laza, tapadós, nyafogós, hisztis. Így kíméljetek meg ti is ettől a butaságtól, hogy beszédtémaként az exet hozzátok fel. Ami volt, az elmúlt. Próbáljátok lezárni önmagatokban, mert ha folyamatosan a felszínre hozzátok, akkor egy sor bizonytalanságot is előástok, amelyek ingataggá tehetik a kapcsolatot.

Ne játszd a szőkét!

A gyengébbik nem gyakran alkalmazza a buta, szőkenős szerepkört, mert azon tévhitben éltek, hogy ez bejön a pasiknak. Pedig, ha tudnátok, hogy milyen irritáló, amikor a butuska női szerepet ölti magára az értelmes, okos nő, akkor inkább bohóc jelmezbe öltöznétek, mert az legalább vicces. Egy pasinak nőre van szüksége, akivel beszélgetni lehet a világ dolgairól, van véleménye, széles a látóköre, és nem ragad le olyan gyerekes dolgoknál, ahol szerepkört kell, magára öltenie, hogy imponáljon a partnerének.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL