Napi horoszkóp - 2015-06-24

Kos

Kedves Kos! Még mindig nem enyhül a nyomás. Pénzügyi helyzeted tovább romolhat, egészségedet, biztonságodat is veszély fenyegeti. Mivel figyelmed szétszórt, kettőzött éberséggel ügyelj arra, hogy elzártad-e a gázt, a vízcsapot, és ne feledkezz meg az ajtóról sem. Tűzzel-vízzel ne játssz, és a betörőknek se könnyítsd meg a dolgát.

Bika

Kedves Bika! Mindig megnevetted azokat az embereket, akik utólag fenemód okosak. Mindent tudnak, láttak, megjósoltak előre, és széttárt karral, álszent arccal ismételgetik szakadatlan: „Pedig én megmondtam”. Ha ilyen emberekkel találkozol – bármilyen forróság is van – megfagy körülöttetek a levegő. Pedig ma is lesz részed ebben.

Ikrek

Kedves Ikrek! Magaslatokban szárnyal a lelked, magasztos gondolatokkal tele a fejed, ami szép, csak van egy aprócska hátránya: figyelemre sem méltatod a Földön járók gondját-baját, sőt, még csak észre sem veszed. Saját példádból is tudhatnád, milyen jólesik, ha észreveszik, hogy valami bánt, valami fáj. Ereszkedj le hát közéjük.

Rák

Kedves Rák! A mai napot próbáld a sportnak, testmozgásnak szentelni! A küllemedre is ráfér már némi csinosítás. Menj el uszodába, szaunába, fodrászhoz, kozmetikushoz. Ha belenézel a tükörbe, látod, hogy itt-ott egy kis háj is futás után kiált. Ha nagyon nehezedre esne most melegítőbe bújni, megteszi egy kis otthoni esti torna is.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Roppant igényes vagy, mégis olyan embereket fogadsz bizalmadba, akik rossz fényt vetnek a büszke Oroszlánra. Baráti köröd inkább egy udvartartáshoz hasonló, és a kegyencek még véletlenül sem vetemednének arra, hogy szembeszálljanak veled. Hűséges szolgálókból ritkán válnak bátor katonák, ha éppen arra van szükség.

Szűz

Kedves Szűz! Nagyon boldog leszel, hiszen végre elnyered a megpályázott állást. És ez még nem minden. Partnered bejelenti azt, amire már olyan régen vártál. Ezt a csodálatos napot meg kell ünnepelni! Add meg a módját, válassz egy hangulatos éttermet. A továbbiakban bízzátok magatokat érzelmeitekre, csodálatosan fogtok szórakozni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Megelégelted, hogy az utóbbi időben mindenki csak téged ugráltat. A lehető legkisebbre csökkentetted a súrlódási felületet, és ezzel együtt a segítségedre vágyók táborát is. Haragosaid száma ezzel egy időben természetesen megnő, de ne törődj velük, majd megbékélnek. Azt tartsd szem előtt, hogy sürget egy határidő.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha állandóan lelki problémával vagy elfoglalva, ha mindig a már rég megtörtént eseményeken rágódsz, nincs esélye annak, hogy Vele találkozz. Márpedig semmire sincs oly nagy szükséged, mint a Belőle sugárzó nyugalomra. Az állandó őrlődéssel nemcsak saját napodat teszed tönkre, hanem családod hangulatát is megrontod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Előnyös üzleti, vagy állásajánlatot kaphatsz, szerződést köthetsz a mai nap folyamán, de pontosan tisztázd a feltételeket, mert ha félreérted a lényeges részletkérdéseket, utólag már nem tudsz előnyös pozíciót kiharcolni magadnak. De ne légy túl rámenős, agresszív és ne szakíts félbe másokat. Türelem rózsát terem.

Bak

Kedves Bak! Mintha nem is te lennél. Könnyedséggel döntesz sorsformáló kérdésekben. És nem is rosszul. Egy régen húzódó családi ügy végére pontot teszel, remélve, hogy sokáig nem kerül sor a következőre. Noha nem lehet egy beszélgetést úgy kezdeni: milyen jegyben született? - mégis rá fogsz érezni egy Bika jóindulatú közeledésére.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ötleteidet, leleményességedet ma felesleges a munkára pazarolni. Elintéznivaló szép számmal akad másutt is. Nem vitás, szörnyű, hogy a mosógép épp a nyár derekán mondta fel a szolgálatot, avagy a tv éppen a legizgalmasabb műsor kellős közepén kezdett szembántó képeket közvetíteni. Maguktól azonban nem javulnak meg…

Halak

Kedves Halak! Álmatag napod van. Fogd a rekkenő hőségre, az átvonult vagy a közelben ólálkodó időjárási frontra, esetleg arra a szemtelen légyre, mely már több ízben az orrodra telepedett. Tény, hogy egész napodat valamiféle félálomban töltöd. Kár erőlködnöd! Engedelmeskedj Morpheusznak, ha már hív… Vagy nem érzed jól magát nála?

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL