EZOTÉRIA

Melyik misztikus ló személyisége lakozik benned? - Epona istennő felfedi a titkot!

Szerző:
Szabó Anna
Epona a nagy kelta ló- és anyaistennő, aki a lovak felett uralkodik és nála jobban senki sem ismeri őket. A lovakra mindig is egy csodálatraméltó, ámde misztikus, és nem mindennapi állatként tekintettek, aki különleges erőket birtokol. Szeretnéd tudni, benned milyen fajta és tulajdonságokkal rendelkező ló él? Akkor válassz egy lapot és Epona megmondja!

 

Minden korban és kultúrában az erő, a hatalom szimbólumai voltak. A lovak a szellemtudományok szerint asztrális és különleges képességek hordozói, amit az égiektől, avagy istenektől kaptak. Amióta világ a világ, mindig is tisztelet és szeretet övezte a őket, akiket rengeteg misztika és csoda leng körbe, ezért a magyar és külföldi mondákban és ősi szertartásokban is nagy szerepet kaptak. A kelta Epona lóistennő kiemelkedő szerephez jutott a kelták és a rómaiak életében, mint a Ló Asszony, aki felettük uralkodik és tökéletesen ismeri őket.


Benned is ott lakozik egy ilyen misztikus ló, és ha szeretnéd tudni ki, és milyen képességekkel ruházott fel, akkor kattints arra a lóra, amelyik a legjobban elnyeri a tetszésedet!

 

 

 

ezotéria kártyajóslás joslas jóslat jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL