PASISZEMMEL

A pasik igenis szeretik az okos nőket!

Szerző:
Szabó Anna
Fogalmam sincs ki az, aki elhíresztelte azt, hogy a férfiak félnek az okos, értelmes nőktől, de biztosra veszem, hogy valami nem volt rendben a fejében. Az alábbiakban azt is elmondom, miért.

Valószínűleg már senki sem tudja, hogy honnan származik ez a lehetetlen elképzelés, mégis sokan igazságként könyvelik el. Pedig ha józanésszel végig gondoljuk, rájöhetünk, hogy talán ennél nagyobb bolondságot ritkán hallani. Gondoljanak csak bele, kedves Hölgyeim, hogy milyen sok különbség van egy értelmesen gondolkodó nő, és egy „egyszeri lány" között.

Ha valaki ugyanis élete szerelmét keresi, akkor biztos, hogy nem az utóbbi mellett fog kikötni. Természetesen most is az olyan férfiakról szólok, akik szintén meg vannak áldva szürke állománnyal, és nem csupán a szórakozás miatt kergetik a szebbik nem tagjait. (Hiszen mindannyian tudjuk, hogy ha valaki csupán egy alkalmi partnert keres, akkor az intelligencia, és a különböző belső értékek helyét a külső veszi át.)

Egy ilyen érett férfi mellé igenis egy okos, intelligens nő „dukál". Ugyan ki akarna egy olyan nőt, akivel nem lehet megvitatni egy bennünk őrlődő kérdést? Ki akarna egy olyan nőt bemutatni a szüleinek, aki annyi ésszel rendelkezik, mint egy pillangó? Ugyan ki akarna egy olyan nőt, akinek a világon az egyetlen fontos dolog a sminkek árának emelkedése és a szolárium drágulása? Azt hiszem erre egyértelmű a válasz.

Zavar, ha okosabb?

Azt a legendát, hogy a férfiakat zavarja, ha egy nő okosabb náluk, szintén le kell döntenem. Először is a mondat első felét: szerintem senki sem érzi jól magát, ha egy nála sokkal okosabb emberrel kell beszélgetnie, legyen az akár egy egyetemi tanár, akár egy jogász, akár egy orvos. Ennek számos oka van, azonban talán az a legfontosabb, hogy hajlamosak vagyunk ilyenkor a saját eszünket szégyellni. De ez nem azt jelenti, hogy az okos nők zavarják a pasikat! Sőt! Talán nem is sejtitek, hogy mennyire vonzó az, amikor valaki értelmesen hozzá tud szólni akár egy politikai, gazdasági vagy művészeti témájú kérdéshez. Ezzel együtt jár az is, hogy kevésbé izgulunk az első pár randevú alkalmával, hogy vajon lesz-e közös témánk?
Ahogy a mondás is tartja: egy szép nő jó egy éjszakára, egy szép elméjű nő egy egész életre.

Hiába a sztárvilág szépségkultúrája, hiába a felszínes nők képe a filmekben, az igazi nő az, aki rendelkezik sütni valóval. Hiába a külcsín, ha belül kevés az értékelhető tulajdonság, és én mondom: egy erős, határozott, okos nőnél kevés szexibb dolog létezik a világon. Tehát elő a farbával, és ha el szeretnétek csavarni egy férfi fejét, akkor csillogtassátok meg (elbűvölő mosolyotok mellett) ragyogó eszeteket is!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL