EZOTÉRIA

Kérdésed van? - Püthia megjósolja a jövőt, és választ ad!

Szerző:
Szabó Anna
Az ókori Görögország leghíresebb és legismertebb jóshelye a Delphoi jósda volt. Annak ékessége pedig maga Püthia, Apollón hihetetlen jóstehetségekkel megáldott papnője. Mindenhonnan özönlöttek hozzá az emberek, de még az egyiptomi fáraó is, hogy jóslatot kérjen tőle. Ha te is szeretnél részesülni tudományában, akkor válassz egy lapot és választ kapsz kérdésedre!

 

Püthia volt az ókor, de talán a világ egyik megismertebb és legtehetségesebb jósnője, aki örök hírnevet szerezett magának. A világ minden tájáról érkeztek hozzá zarándokok, hogy feltegyék neki kérdéseiket. A delphoi jósda legbelsőbb szentélyében, a szent Kaszotisz-forrás vizéből fogyasztva és babérleveleket elrágcsálva, egy háromlábú széken ülve, egy vulkanikus gázokat kibocsátó nyílás fölött, transzba esve válaszolta meg a kérdéseket.


Bármilyen kérdésed is legyen, tedd fel magadban vagy hangosan és válassz ki egy neked tetsző füstképet – de akár a szemedet becsukva, „vakon" is rábízhatod magad a sorsra – és már olvashatod is Püthia feleletét!

 

 

 

ezotéria joslas kártyajóslás tarotkártya cigánykártya
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL