Napi horoszkóp - 2015-06-21

Kos

Kedves Kos! Ma időmilliomosnak érezheted magad, használd ki ezt a ritka alkalmat. De ne takaríts, moss, vagy vasalj, inkább töltsd el e napot azzal, amire máskor nincs időd, hódolj kedvenc sportodnak, hobbidnak. Amennyiben megállod, hogy nem osztogatsz utasításokat családodnak, semmi sem zavarhatja meg az áldott nap nyugalmát.

Bika

Kedves Bika! Rosszkedved elszállt. Tegnapi gondolataidat röstelled, belepirulsz, ha eszedbe jutnak. Még szerencse, hogy csak magad emésztetted, és nem tálaltál ki. Minden megvilágosodik előtted. Tudod, mit kell tenned és miért. Minden egyes kérdésre rövid, meggyőző, határozott választ sorolsz. Az egész napot a családdal töltöd.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az Ikreknek különösen fejlett a beszédközpontja, ami nemcsak abban nyilvánul meg, hogy remekül szónokolnak, hanem, hogy megállás nélkül, meggondolatlanul képesek locsogni. Sokszor olyasmi csúszik ki a szájukon, amit abban a pillanatban visszaszívnának. Ma is egy ilyen megjegyzéssel kavartál vihart magad körül.

Rák

Kedves Rák! Kicsit sok már a társaságból. Nem is tudod, miért, pedig most nem te szítottad a tüzet. Sőt, leginkább az a baj, hogy kicsit unalmasak a többiek. Mindenkinek van valami gondja, ezért érzed rosszul magad. Benned sok tetterő feszül, és haragszol is a többiekre. Furcsa, hogy nem tört rád szokásos hétvégi ellustulásod.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Lelki egyensúlyod megóv minden külső összeütközéstől. Amitől máskor már ordítasz, most fel sem bosszant. Ha ez így megy tovább, könnyen összetéveszthetnek egy báránnyal. De mit tehetsz, ha mostanában fát lehet vágni a hátadon. Aki ismeri az Oroszlánt, úgyis tudja, hol a határ, és ha épp éhes, messzire elkerüli.

Szűz

Kedves Szűz! Ha úgy ébredsz, mintha jól elvertek volna éjjel, ne csodálkozz. Zűrös nap állt mögötted, és ráadásul alig tudtál aludni. Kínzó fejfájás gyötör, és beszedsz egy csomó pirulát, ahelyett, hogy ebéd után egy kiadós alvással, vagy sétával próbálnád leküzdeni a fejgörcsöt. Nem volna meglepő, ha összevesznél valakivel.

Mérleg

Kedves Mérleg! Partnered feladja a leckét. Kész a frigyre, vagy kénytelenek lesztek jó barátok maradni. Fél, hogy kiszalad az időből. Te azonban senkitől sem tűröd, még szerelmedtől sem, hogy kérdőre vonjon. Ráadásul ez úgy hangzott, mint valami fenyegetés. Jól gondold meg, mit válaszolsz, hisz szavaid egész életedre kihatnak.

Skorpió

Kedves Skorpió! Immár nem kalandról, egyszerű kis flörtről van szó, hanem jóval többről. Nem kétséges, hogy Ő is érzi ugyanezt, és nem hagyja, hogy ismét semmitmondó válaszokkal bújj ki a feleletadás elől. Neked is meg kell azonban értened, hogy most az egyszer nem fekete-fehér ügyről van szó, ezért a válasz sem jöhet azonnal.

Nyilas

Kedves Nyilas! Idealizmusodban többet képzeltél másokról, jobbnak, segítőkészebbnek, szorgalmasabbnak hitted őket. De azért ne törj pálcát felettük. Próbáld majd a hibákat minél előbb rendbe hozni. Valószínű persze, hogy lobbanékony természeted lévén be akarsz olvasni. Egyet elértél, sikerült magad kellőképpen felidegesítened.

Bak

Kedves Bak! Felesleges és haszontalan időtöltésre nincs időd, ezért hát bárhová készülsz, bármit igyekszel elintézni, előzőleg jól térképezd fel a terepet. Csak megbeszélt időpontokkal dolgozz, különben feleannyit nem intézel, mint amit terveztél. Ne szégyellj tájékoztatást, és segítséget kérni, ha apróbb hiányosságaid vannak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lendületesen, örömmel dolgozol. Az utolsó simítások vannak hátra, amikor újabb ötleted támad. Rövid töprengés után úgy döntesz, hogy ezt is kidolgozod, hiszen csak néhány órás többletmunkát jelent, az eredmény pedig sokkal tökéletesebb lesz. A bőséges ebédet, majd a pihentető sétát vitathatatlanul megérdemled.

Halak

Kedves Halak! Csalódottnak érzed magad. Hogy miért? Mert valaki csalódott benned, és e tényt ma tudomásodra is hozta. Erre te – aki az utóbbi időben kezdtél túlságosan biztos lenni magadban – természetesen csalódással reagálsz. Faggatódzásodra, hogy mi váltotta ki a másik csalódását, rövid a válasz: megváltozott viselkedésed.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL