Napi horoszkóp - 2015-06-20

Kos

Kedves Kos! Végre egy nap, amikor elengedheted magad: nem sóznak a nyakadba kedved ellen való feladatokat, és nem kell figyelni a munkahelyi széljárásokat sem. Élvezheted az alkotás örömét, csodálhatod a természetet, törődhetsz családoddal, elutazhatsz új, ismeretlen tájakra. Lelkileg most kész vagy az élmények befogadására.

Bika

Kedves Bika! Úgy érzed, mindenki kihasznál, még azok is, akik a legközelebb állnak hozzád. Az elvárások hálója tekeredik rád, és a szabadulásra nem látsz reményt. Annyi mindent megteszel értük, de viszonozzák-e, hálásak-e, szeretnek-e egyáltalán? Kedvesedre is gyanakszol. Mindenben fondorlatot látsz, összeesküvést szimatolsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! A hét utolsó munkanapjával mintha utolsó csepp erődet is elhasználtad volna. Ha már eddig fittyet hánytál a figyelmeztető jelekre, most végre okulhatnál abból, hogy szinte mozdulni is alig vagy képes. Ne tréfálj tovább egészségeddel, mert alaposan megbosszulja magát nemtörődömséged. Kezdj valamilyen testedzésbe!

Rák

Kedves Rák! A hét végi üdülés pompás ötletnek bizonyult. Szeretsz együtt lenni barátaiddal, és kedveseddel. Bár a vége felé már kissé ingerültebb szoktál lenni, de ez csak azért van, mert ahány ember, annyi akarat. Te pedig szeretnéd, hogy mindenki úgy viselkedjen, ahogy elvárnád. Ebből azért származik némi összekülönbözés.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Túl jól érzed magad. Sütkérezel, ábrándozol, néha kicsit munkálkodsz, de elégedett vagy a világgal. Nem fáj semmid, és a család is jól van. El sem tudod képzelni, mindez mennyire bosszantja azokat, akik még soha életükben nem érezték jól magukat a bőrükben, és benned nem találnak partnerre a panaszkodásban.

Szűz

Kedves Oroszlán! Túl jól érzed magad. Sütkérezel, ábrándozol, néha kicsit munkálkodsz, de elégedett vagy a világgal. Nem fáj semmid, és a család is jól van. El sem tudod képzelni, mindez mennyire bosszantja azokat, akik még soha életükben nem érezték jól magukat a bőrükben, és benned nem találnak partnerre a panaszkodásban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Szívfacsaró dolgok történnek környezetedben. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni, de elgondolkozni érdemes rajta. Képes leszel az értelmetlen hajtást egy kicsit visszafogni. Ha úgy érzed is, hogy a leborulásig hálásnak kell lenned valakinek, vedd fontolóra, nincs-e más módja a ragaszkodás kifejezésének.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem kellene ilyen rohanó tempóban élned, ilyen energiával hajszolni a sikert. Még tudsz változtatni, még nem késő. Lassíts, és alakítsd át magad körül a világot. A többiek is arra várnak, hogy lépj. Utána örömmel segítik minden lépésedet. Közösen sokkal nagyobb az esély arra, hogy erőfeszítésed sikerrel jár.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma is dolgozni akarsz, jó ötletek, kitűnő megoldások jutnak az eszedbe. A szabadságon lévő Nyilasoknak természetesen víz mellett van a helyük. Persze az is lehet, hogy már a tenger partján lógatod a lábad, de ha még nem mentél szabadságra, a mai napot lélekben már a közelgő nyaralás, pihenés jegyében töltöd.

Bak

Kedves Bak! Számíts rá, hogy a mai nap nagyon kiszívja erődet. Szervezési tehetségednek köszönhetően változatos, fordulatos nap lesz ez. Még a provokáció is neked kedvez. Megcsillogtathatod képességeidet. Ötlettel, hozzáértéssel bizonyíthatod rátermettségedet, és veled született intelligenciádat. Ma szimatod sem hagy cserben.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Gyorsabban haladsz munkáddal, mint hitted volna. Ez most nem jön rosszul, hiszen megfeledkeztél arról, hogy estére vendégeket vársz. A közös készülődés végre közelebb hoz benneteket kedveseddel. Csodálatos vacsorát varázsoltok az asztalra, az estét pedig oldott hangulatban, kellemesen, jó társaságban töltitek.

Halak

Kedves Halak! Nem rossz az estebéd, hiszen mély, gondűző álomba ringat, mely után kellemes az ébredés. Miért is nincs többször részed benne? Pontosabban, miért is nem volt, hiszen most már… Nem folytathatod a gondolatsort, elvégre tervezgetni ráérsz munkanapokon is. Most kizárólag a mának akarsz élni. Kielemezni, feldolgozni…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL