MÁGIA

Kíváncsi vagy egy titokra?- Az igazság varázslata segít!

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, titkolózik előtted a párod, a gyermeked, a főnököd? Szeretnéd megtudni mit, gondol rólad az, akivel éppen ismerkedsz? Vagy azt érzed, valaki hazudik neked? Bármilyen titok legyen is előtted elrejtve, ez az egyszerű varázslat felfedi előtted az igazat!

Szeretnéd kideríteni az igazságot valakivel, valamivel kapcsolatban? Úgy véled titkolóznak előtted, a szemedbe hazudnak? Ha jobb szeretnéd bebizonyítani vagy esetleg cáfolni a feltételezésedet, semmint hetekig őrlődj rajta, akkor végezd el a varázslatot és megtudhatod azt, amire kíváncsi vagy!

Kellékek

Kakukkfű

Tömjén

Tűzálló tálka

Lila gyertya

18 kisdarab papír

Egy kis kereszt

Kálmos vagy körömvirág olaj (akár te is elkészítheted)

A varázslat menete

Fogyó holdnál végezd a varázslatot!

Gyújtsd meg a kakukkfüvet és a tömjént, és füstölj ki a nyitott bejárati ajtón. Ezzel „hívod meg" az igazságot. Utána menj oda, ahol a varázslatot végzed és gyújtsd meg a lila színű gyertyát, amit bekensz az általad választott olajjal. Írd fel a kilenc darab papírra az illető nevét, akitől megszeretnéd tudni a titkot, az igazat. Erre a kupacra tedd rá a keresztet. Utána a másik kilenc papírkára a te neved kerüljön és tedd rá a keresztre. Végül erre a kis halomra kellene rátenned, ráerősítned a gyertyát, amit hát napon át kell égetned.

Minden éjszaka, mikor elkezdet égetni, mond el hozzá az igét:

„Kikényszerítem belőled az igazságot, el kell mondanod mindent, amit tudni vágyok!"

A hét nap elteltével, csomagold a gyertya maradványát és a papírokat, kereszttel együtt egy fehér anyagba, és dobd bele a folyóba vagy át egy útkereszteződésen.
Hamarosan megtudod a titkot, bevallják neked az igazságot!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL