DIVAT

Készülj a nagy csobbanásra!

Szerző:
Szabó Anna
Éljen a forró nyári napsütés! A strandok hamarosan kitárják kapuikat és beindul a nagy nyári divatshow! Túl vagy már az aktuális fogyókúrán, eljött hát az ideje feltérképezni, mivel hangsúlyozd kemény munkával kidolgozott formáidat. Vigyázz, kész, víz!

 

Öltözz, hogy vetkőzhess!

Mielőtt még feltárnád fantasztikus alakodat, szükséged van egy a választott fürdőruhához legjobban passzoló ruhácskára. Legyen kényelmes, jó nedvszívó, vidám és szexi. Bizonyos topokat akár fürdőruha felsőként is viselhetsz, más alkalmakkor viszont farmerrel, miniszoknyával, rövidnadrággal, nyaklánccal és karkötővel varázsolhatod magad trendivé.



Szabások és vonalak

Az egyrészesek
A nyolcvanas években látott fürdőruhák legügyesebben kialakított darabjai idén is visszatérnek, tovább tökéletesítve a dögös megjelenést. A pánt nélküli, karcsúsított, nyakba köthető fazon, a csípőre engedett és derékban nyitva hagyott szabás szinte mindenkin jól áll, hiszen remekül formázza az alakot, és könnyedén eltakarja még a szülés után megereszkedett hasakat is. Őrülten szexis akarsz lenni? A mélyen, majdnem hasig dekoltált darabok között válogass!



A virág- és párducminták, a karikák és csíkok elmaradhatatlan ékei ezeknek a formáknak. Szinte kivétel nélkül alkalmasak arra is, hogy topként viseljük őket egy-egy forró éjszakai mulatozáskor, hiszen szinte az összes fazon rendkívül elegáns.

 


Két részre bontva
Valamikor a kilencvenes évek vége-felé rövid időre divatba jöttek a trikó-bugyi kombinációs fürdőruhák. Ez amolyan átmenet az egyrészesek és a bikinik között. Nagy előnyük, hogy rendkívül kényelmesek, és napozáshoz bátran feltűrhetjük őket, amit az egyrészesek esetében nehéz megtenni. Ráadásul 2 in1, hiszen a melltartód egyben a topod is lehet.



Bikini-parádé
A legjobb bikinit minden idők legnagyobb választékából tehetjük magunkévá. Az idei év legdivatosabb bikini színei, a fekete- fehér, piros, bordó, zöld, khaki, sötétkék, barna, rózsaszín és természetesen továbbra is tombol az aranyláz!

Kattints a képre, hogy jobban láthasd a modelleket!

 

  

  
a teltebb idomok is igazán szexisek:


Az örök elegancia

A Fekete szín hosszú életű, idén is nagy sikert arathatsz vele. Erről igazán nincs is mit mondani, a képek önmagukért beszélnek:



Pongyolában a bárban?

Megéheztél, de nincs kedved a sorban behúzott hassal peckesen várakozni? Kapj magadra valamit, és irány a büfé! Ápol és eltakar egy helyes kis lepel-szerű fürdőköpeny, mely a leégéstől is megvéd, amíg majszolod a lángosodat.

A legkülönfélébb színekben és fazonokban kaphatóak. Az elegánstól a laza ingecskéig. Így akár egy bárba is bátran beülhetsz koktélozni, mielőtt átöltözöl az esti mulatságra.

Kattints a képre, a nagyobb mérethez! >



Egész télen hasra gyúrtál? Akkor ne takard el, inkább élvezd és mutasd meg mindenkinek munkád gyümölcsét! Elég lesz, ha csak a fenekedre kapsz fel valamit, úgy mégiscsak komfortosabb beleülni egy rattan strandi székbe...

 A bemutatott fürdőruhák és ruhák márkái:

Be Creative, Becca, Betsey Johnson, Carlos Miele, Cia Maritima,  Chanel, Cyn Luca, Gideon Oberson, Gottex, Gottex Blue, Gucci, Pilpel, Jets, Karla Colletto , Maryan Mehlhorn, Michael, Missoni, Kors, Shan, Sunsets, Ondademar, Vitamin A, Vix, XOXO

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL