DIVAT

Nemcsak a vékonyaké a nyár! - Így takard el a pocakot!

Szerző:
Szabó Anna
Divattrendek jönnek-mennek, de azért nem baj, ha odafigyelünk arra, hogy személy szerint milyen szabás vagy hossz áll jól. Cikksorozatunk most következő részében azoknak szeretnénk tanácsokat adni, akiknek az alakja az almához hasonló, és a has tájékán alakultak ki a zsírpárnácskák.

 

Az alma alkatot átlagos vagy annál dúsabb keblek jellemzik, a derékvonal kevésbé hangsúlyos és a párnácskák hajlamosak ragaszkodni a has tájékához. Sokan a 40-es éveikben kezdenek alma alkatúvá formálódni, illetve amikor kezdenek megjelenni a menopauza tünetei.


Nem könnyű az alma alkatúak öltözködése, de ez nem jelenti azt, hogy innentől kezdve zsákruhákat kellene hordani: meg van a módja, hogy hogyan hangsúlyozzuk a derekat és szép sziluettet hozzunk létre.


Mi az, amit ne?


Az olyan formátlan, szögletes felsőket is hagyd nyugodtan a boltban, amelyek ugyan elrejtik a gömbölydedebb részeidet, de ezzel együtt a derekadat is.


Ami a nadrágot illeti, a bőszárú, laza nadrágok sem előnyösek, pláne ha sok zseb és cipzár díszíti őket, ugyanis a kisebb-nagyobb részletek csak még jobban kihangsúlyozzák azt, amit nem szeretnénk.


A magasan záródó felsők és a feszes, tapadós pólók sem ajánlottak a számodra.
Ami halvány és egyszínű, az szintén nagyít. Sokkal jobb választás lehet a színes anyag és a rafinált szabás keveréke.

{KEPGALERIA}

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL