ANGYALISKOLA

Megbízhatunk az ezoterikusokban és jósokban? - Uriel arkangyal válaszol

Szerző:
Szabó Anna
Mikor az embernek segítségre, útmutatásra van szüksége és végül rászánja magát, hogy elmegy egy ezotériában jártas személyhez, bizony kapásból több akadállyal is kell szembesülnie. Először is, kihez menjen? A neten temérdek csodamágus és látnok van. Kiben bízhat meg? Honnan tudja, hogy ki a megfelelő személy? Uriel arkangyal segít eligazodni ebben a kérdésben!

Uriel névjegye

Neve jelentése: „Isten fénye", mivel hozzátartozik a fény, a tűz, és a szeretet. Az eszközök, amelyekkel harcol és ezekkel szabadítva meg bennünket a démonoktól. Egyéb változatai nevének: Auriel, Oriel, Ouriel és Pheniel. Uriel, a Szeráfok Hercege, aki az uralkodás, költészet, prófécia, bűnbánat és a mennydörgés angyala. Továbbá még az ő hatásköre a zene, vágyódás, a reformok, beteljesülés, megvalósítás. A Csillagok Urának is nevezik és ő az Akasha krónika őrzője. A Szűz, bak nyilas jegy felelőse. A lép-gyökér csakra és a fizikai test őre. Észak és a Föld elem angyala.

A zsidó mitológiai szerint, ő őrzi a Pokol kulcsait. Illetve az Ítélet Napján ő fogja kinyitni a Pokol kapuit.

Az interjú

Ránézésre is olyan, mint egy daliás herceg, - akiről a nők tipikusan álmodoznak - hosszú, hullámos szőke haja van, markáns arcjegyekkel és óriási termettel. A jelleme is pont ilyen hibátlan, udvarias, előzékeny, gáláns, lovagias. Az emberférfiak példát vehetnének róla. Ma nem páncélban és karddal, hanem egyszerű fehér ruhában és saruban érkezett. Árad belőle a természetes tűz és a fény, melegséggel és szeretettel tölti fel az embert. Leül, elcsevegünk, felvezetem neki, hogy miről lesz szó és azt mondja, vágjunk bele.

R.: - Mint azt tudjuk, ti azért vagytok többek között, hogy nekünk, egyszerű embereknek segítsetek. Felfedtétek magatokat előttünk, jelentkeztetek arra a nemes feladatra, hogy pátyolgattok minket. Jó, mi van akkor, ha valaki tényleg a segítségeteket kéri, de mivel híján van szuperképességek terén, elmegy egy látnokhoz vagy más ezoterikus guruhuz, mágushoz, boszorkányhoz, kártyavetőhöz, valami csoda terapeutához és így tovább...de egyáltalán, hogyan válassza ki a megfelelőt? Ha beírom a google-ba, hogy jós, meg angyalterapeuta vagy az előbb elmondott „szakmák" bármelyikét, több száz lehetőség jön ki. Ha pedig leszűkítem a keresést és egy ezoterikus portálon keresgélek, akkor is temérdek jelentkező akad arra, hogy életet és lelket mentsen. Egyébként figyelemreméltó, milyen sok ilyen... „tehetség" avagy csodás képességekkel rendelkező ember van Magyarországon. Szóval, ki az igazi?

U.: - Bárki lehet „igazi". Úgy tudom beszélgettél manapság arról a többi angyallal is, hogy mindenkiben megvannak a képességek, csak mélyen elzárva. Ám ha kiaknázza, akkor ismét ereje teljében lehet, ahogy eredetileg az emberiség kezdetének idején. Látom nem elégit ki a válasz és laikus vagy. Tudom, mire célzol.

R.: - Akkor ne is kerülgessük a forró kását. Igen, persze, mindenkiben ott nyugszanak a képességek, amik végül is bármikor előtörhetnek. Jó. De szerintem akkor is rengeteg csaló él a világban, aki csupán jó bizniszt és kereseti lehetőséget lát ebben. Így jogosan aggódik az a személy, aki a kis pénzével elmegy egy ezoterikushoz, hogy segítséget kérjen – akár az angyaloktól – és akkor levágnak neki ott egy műsort – mint a tévében, épületes marhaságot mondva és hókuszpókusz mutatványokat lejtve – és abban a tudatban távozik, hogy „De jó, az angyalok válaszoltak nekem" vagy hogy tényleg egy kis abracadabrával levették róla a rontás – ami kitudja, talán nem is volt rajta... most mond meg, ennek fényében, hogy válasszon az ember?

U.: - Ahhoz kell fordulnia, akiben megbízik. Akit első látásra szimpatikusnak és hihetőnek talál. Aki iránt érez egy pillanatnyi fellángolást vagy ragyogást, hogy „Igen, ő az". Időnként ezt az érzést, mi küldjük. Igen, van, amikor mi is beleavatkozunk. Néha eleve mi súgjuk, hogy az illetőnek jobb lenne segítséget, útmutatást kérnie. De ha magától ébred rá erre, akkor elég lehet az is, hogy segítünk neki a megfelelő személyhez eljutnia. Ugye nem akarod azt mondani, hogy szemfényvesztőkhöz küldünk titeket? – elmosolyodik.

R.: - Nem, azt nem gondolnám. De így már persze, világos. Viszont abban az esetben, mikor ti huncutkodtok, miért nem álmában közlitek a személlyel mit kellene tennie vagy küldtök neki egy jelet?

U.: - Az emberek többsége nem bízik önmagában, nem hogy abban, hogy képesek legyenek jelek és prófétikus álmok felismerésére. Gyakran könnyebb úgy segíteni neki, terelni őt, ha egy másik embertől kap bizonyosságot, aki kapcsolatban áll velünk vagy más égi hatalmakkal. Jobban hisz benne, mint sajátmagában. Persze mindez abban az esetben érvényes, ha mi részt vettünk a folyamatban. Mondok neked egy példát, 10-ből csak 3 vagy 4 embert vezetünk el „igazi" ezoterikusokhoz. A többi magától megy, a saját kútfőből. Vagyis akár "csalónál" is kiköthet.

R.: - Ennek mi az oka? Nem mindenkinek van szüksége segítségre és azok mellé nyúlnak?

U.: - De, csak az emberek többsége könnyűszerrel segíthetne magán, ahelyett, hogy mástól várná a csodát... mert képesek lennének megmenteni saját magukat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL