LELKIPATIKA

Spirituális Választerápia - Hozd a felszínre és megoldódik

Szerző:
Szabó Anna
A spirituális választerápia egy lélekkel foglalkozó módszer. Segít abban, hogy a lelkünk legmélyén lapuló problémákat a felszínre hozzuk, és megoldjuk. Tudat alatt számos emléket őrzünk előző életeinkből, melyek befolyásolják a jelenlegi létünket. Ezen emlékek lehetnek traumatikusak is, melyeket nem érthetünk egyből.

A választerapeuta egy személyben lehet a pszichológusod, a jövendőmondód és megmutathatja a régi életeid hibáit, erényeit és tanulságait. Hihetetlen nyugalmat áraszt magából. Belépsz hozzá, valódi kedvességgel fogad és olyan érzés kerít hatalmába, mintha egy másik dimenzióban lennél. Bármilyen kérdésedre választ ad egy inga és egy speciális táblázat segítségével. Az életedet gátló negatív energiákat ezek segítségével feltérképezi, és a blokkokat feloldja. Meg tudja mondani, milyen idős a lelked, feltárja a családoddal és barátokkal való viszonyod valódi okát, rávezet a kapcsolataid fontosságára. Rávilágít kivel voltál már több életeden keresztül összeköttetésben, segít megérteni kapcsolataid bonyolultságát, mélységét. Hozzájárul életed kiteljesedéséhez, megmutatja, hogy a szereteten keresztül mennyi lehetőséged van, és hogyan érd el mindazt, amit szeretnél. Mindig tisztelettel bánik veled és erre tanít meg téged is.

Csak egy példa, hogy értsd milyen mély érzéseket tár fel. Amikor én felkerestem a városunkban élő spirituális választerapeutát, nem tudtam mire számítsak, csak azt, hogy vannak problémák az életemben, és az akadályokat egyedül nem tudom leküzdeni. A legnagyobb gondom az volt, hogy nem jöttem ki az édesapámmal. Bármit csináltam, mindig úgy tettem, hogy ő büszke legyen rám, és áhítoztam arra, hogy megveregesse a vállam. De nem tette, ami miatt nagyon szomorú voltam. Aztán a választerapeuta elmondta, hogy egy régebbi életemben, az apukám a nagypapám volt, és be akartam bizonyítani neki, hogy tudok íjjal lőni, de sajnos őt sebesítettem halálra. Azóta több életen keresztül is valamilyen rokoni kapcsolatban álltunk, és én próbáltam kiengesztelni. Mindaddig, míg nem sikerül megtanulnom mindazt, amit tanít, találkozni fogunk, de mihelyt lerendeződött a viszonyunk, több életben már nem találkozunk. Választ kaptam a miértjeimre, és megnyugodtam...

Nem csak nyugodt lelkiállapotban jössz el tőle, hanem átragasztod a pozitív szemléletedet a környezetedben élőkre is. Számos kérdésre választ találsz, úgy érzed, hogy a kirakós darabjai a helyükre kerültek. Jól hangzik ugye? Ha még sosem volt szerencséd találkozni ilyen személlyel, akkor járj utána az interneten, hol találod lakhelyedhez a legközelebbi spirituális választerapeutát és kérj egy időpontot tőle. Hidd el, nem bánod meg.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL