2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az igazi Trónok Harca kulisszatitkai - A 6 WC démon és istenség

Wadolowska Balogh Orsolya

Úgy tudtam! Te is féltél vagy félsz a mai napig kimenni éjjel a mosdóra? Én már gyerekkoromban éreztem, hogy valami nem stimmel azzal, ha éjszaka megyek ki. Most feltárulnak előtted a valódi Trónok Harca kulisszatitkai, amik akár a saját otthonodban is lejátszódhatnak! Démonok és istenségek pályáznak a vécécsészédre! Van, aki jó, van, aki rossz szándékkal.

A 6 WC démon és istenség

A 6 WC démon és istenség

Dzsinn – Kedvenc színészed a vécécsészében

A dzsinnek az iszlám vallás természetfeletti lényei, akik tűzből vagy füstből állnak. Ráadásul képesek kölcsönhatásba lépni tárgyakkal és emberekkel egyaránt. A Korán szerint, a dzsinnek látnak téged, de őket nem láthatod. Állítólag akad néhány különösen gonosz hajlamú példány is köztük, amelyek szeretnek a koszos vécékben lakni.

Szóval mi történhet akkor, ha éjszaka összefutsz egy ilyen lénnyel, miközben az illemhelységben vagy, rosszabb esetben éppen trónolsz? Jobbik helyzetben felveszi Brad Pitt alakját vagy George Clooney-ét és akkor lehet egy jó napod. Rosszabb esetben, az őrületbe kergetnek, mivel képesek befolyásolni áldozatuk elméjét. Nem csoda, hogy az iszlám emberek úgy tartanak tőlük a mai napig…

Mohamed tanácsa a gonosz szellemek elűzésére, hogy keress egy Allah általi menedéket, - de elvileg a Korán is valami hasonlót javasol - áldasd meg a ruháidat az istennel, amiket legközelebb hagyj ott a vécén. E megakadályozza, hogy a dzsinnek láthassák a te titkos rés(z)eidet és egy láthatatlan fátyol alakul ki köztetek. Tán még el is tűnik idővel.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép