2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az igazi Trónok Harca kulisszatitkai - A 6 WC démon és istenség

Wadolowska Balogh Orsolya

Úgy tudtam! Te is féltél vagy félsz a mai napig kimenni éjjel a mosdóra? Én már gyerekkoromban éreztem, hogy valami nem stimmel azzal, ha éjszaka megyek ki. Most feltárulnak előtted a valódi Trónok Harca kulisszatitkai, amik akár a saját otthonodban is lejátszódhatnak! Démonok és istenségek pályáznak a vécécsészédre! Van, aki jó, van, aki rossz szándékkal.

A 6 WC démon és istenség

A 6 WC démon és istenség

Dzsinn – Kedvenc színészed a vécécsészében

A dzsinnek az iszlám vallás természetfeletti lényei, akik tűzből vagy füstből állnak. Ráadásul képesek kölcsönhatásba lépni tárgyakkal és emberekkel egyaránt. A Korán szerint, a dzsinnek látnak téged, de őket nem láthatod. Állítólag akad néhány különösen gonosz hajlamú példány is köztük, amelyek szeretnek a koszos vécékben lakni.

Szóval mi történhet akkor, ha éjszaka összefutsz egy ilyen lénnyel, miközben az illemhelységben vagy, rosszabb esetben éppen trónolsz? Jobbik helyzetben felveszi Brad Pitt alakját vagy George Clooney-ét és akkor lehet egy jó napod. Rosszabb esetben, az őrületbe kergetnek, mivel képesek befolyásolni áldozatuk elméjét. Nem csoda, hogy az iszlám emberek úgy tartanak tőlük a mai napig…

Mohamed tanácsa a gonosz szellemek elűzésére, hogy keress egy Allah általi menedéket, - de elvileg a Korán is valami hasonlót javasol - áldasd meg a ruháidat az istennel, amiket legközelebb hagyj ott a vécén. E megakadályozza, hogy a dzsinnek láthassák a te titkos rés(z)eidet és egy láthatatlan fátyol alakul ki köztetek. Tán még el is tűnik idővel.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A 10 legmisztikusabb nép a világon, kiknek eredete máig rejtély

A 10 legmisztikusabb nép a világon, kiknek eredete máig rejtély

Pedig már hosszú évek óta folynak kutatások, történészek, antropológusok és a legkiválóbb kutatók igyekeznek megfejteni a világunkat, és azt, honnan jöttünk, honnan származnak az egyes népek, elvégre az eredet rengeteg mindenre adhat választ. Ám a cikkben szereplő 10 nép még mindig rejtély a tudósok számára és nem bírják megfejteni titkaikat!

Tovább »
10 misztikus hely, mely a valóságban is létezik

10 misztikus hely, mely a valóságban is létezik

A misztikus világ tele van fantasztikus királyságokkal és birodalmakkal, melyek – bármennyire is hihetetlen – a mi világunk mellett léteznek. Úgy tartják, hogy sokukhoz a valóságon át vezet egy bejárat, vagyis van lehetőség arra, hogy némelyik mesés helynek legalább a küszöbére rálépjünk. Mutatunk néhány olyan helyszínt, ahol szinte tapintani lehet a misztikát.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Főpapnő a tudás ígéretével csábít, de veszélyes is lehet. Ezért fogadjuk óvatosan az ő bölcsességét és energiáit.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép