MÁGIA

Varázslat a kihűlt kapcsolatért

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat a bajba került kapcsolat meggyógyítására való. Minden kapcsolatban vannak persze jó és rossz napok egyaránt. A rossz napokon azonban jól jöhet egy kis misztikus segítség, amely helyreállítja azt az erős vonzalmat, amire valójában az egész kapcsolat épül.
A varázslat alkalmazása előtt gondold végig a következőket

A szándékod legyen jó és igaz. Tényleg azt akarod, hogy újra a párodhoz kössön a még benned élő szerelem? Ne feledd, ezt a varázsigét nem rá mondod ki, hanem a kettőtök közötti szerelmet erősíted meg.


Szükséged lesz: 

- két fehér gyertyára
- két gyertyatartóra
- egy vörös kendőre
- három ónix-kőre
- három rózsakvarcra 
- egy bársonyzsákocskára



Időzítés

A varázslatot kora hajnalban kell végezni, olyankor, amikor minden új elkezdődik, tehát újhold után az első hajnalon. A hónapnak ebben a szakában minden természeti ciklus újrakezdődik, így akár a szerelmetek is újraéledhet.


Hely

A varázslatot keletnek fordulva, a napkelte irányában kell végrehajtani. Ahogy felkel a nap, a növekvő fény és meleg, tükörképe lesz a szívedben melegedő szerelemnek.




A varázslat

1. Rakd a két fehér gyertyát – a gyertyatartóba állítva - egymás mellé a vörös kendőre. A gyertyák téged jelképeznek, és a partneredet. Igyekezz úgy meggyújtani őket, hogy egyszerre égjenek.

2. Ülj csak csendesen, és meditálj azon, mennyi boldogságot hozott neked ez a kapcsolat. A kritikáidat, a haragodat, a feltételezéseidet engedd szélnek. Arra fókuszálj, mit is akarsz ettől a kapcsolattól, és hogy mit adhatsz bele.

3. A hatos szám a házasság, a harmónia, az külső és a belső egyensúly száma. Ezért használunk hat darab követ a varázslathoz, az ónixot a szokások megváltoztatására, a rózsakvarcot a megbocsátáshoz, a szív megnyitására.

4. Vedd fel az első követ. A kővel a kezedben mondj ki hangosan egy dolgot, amit ettől kapcsolattól kaptál. Aztán tedd le a követ az égő gyertyák mellé.

5. Vedd fel a következő követ. Mondj ki hangosan egy pozitív energiát, vagy tulajdonságot, amit szeretnél belevinni a megújult kapcsolatotokba. Tedd ezt a követ is a gyertyák mellé.

6. Most egyesével szed fel a további négy követ. Mindegyik mellé mondj ki hangosan egy ajándékot, amit a kapcsolattól kaptál, vagy azt, amit még szeretnél belevinni a kapcsolatba. Tedd a köveket körbe a gyertyák mellé. Mire mindet leraktad, egy tökéletes kör fogja körbevenni őket.

7. Hagyd, hogy leégjenek a gyertyák. Amikor leégtek, rakd a hat követ a bársonyzacskóba. A bársonyzacskót rakd a párnád alá, és aludj vele a következő újholdig.


  

{KIRALYLANY}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL