DIVAT

Sportosan!

Szerző:
Szabó Anna
A luxus, az elegancia, a lazaság és a legújabb trendek ötvözetében megszületett a 2007-es tavasz-nyári sportkollekció! Aki a kényelmes divat híve, külön örülhet ennek a lehetőségnek, most ugyanis  egyszerre több alkalomra is garantálhatja magának a tökéletes megjelenést egyetlen összeállítással!
Fényesen!

Az ezüstösen csillogó széldzsekik, rövid- és cicanadrágok alapkellékeknek számítanak. Előnyük, hogy akár esti fellépőruháinkkal is kombinálhatjuk őket, így megspórolunk magunknak egy újabb nagy tanakodást: mit vegyek fel ma este?



Melegíts be!

Melegítőkben sem ciki ma már kimozdulni. Nem csak a Tesco gazdaságos termékek között megbújva sétálgathatunk ezekben a menő szerelésekben. A legtrendibb színek a fekete, szürke, fehér, sárga, és narancs, olajzöld, kékesszürke.



Nőiesen sportos

Marni receptje igen egyszerű: végy egy cicanadrágot, egy sportos trikót, húzz rá egy könnyű, laza tunikát és derekadra köss övet! Szandállal, balerina cipővel, és sok-sok karkötővel fűszerezd!



Nem csak teniszezőknek!

Ne feledkezz meg a szoknya erejéről! Hódíts kényelmesen ezekben a kislányos mégis vadító és őrülten laza cuccokban!


Forró napokon „forrónardágban”!

No igen, a tökéletes popóval rendelkező hölgyek ezúttal előnyösebb pozícióból startolhatnak. Mindenesetre érdemes fenékre gyúrni, ha ilyen megjelenés a cél.

A forrónadrág a kilencvenes évek egyik nagy slágere volt, idén ez is visszatér hosszú mellőzöttsége után. Bátraké a szerencse!




Ékszerajánló vagányoknak!

 

Tervezők: Dorothy Perkins, Maxmara, Marni, Richard Nicoll, Y3

Fotók:
Vogue



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL