MÁGIA

Így tegyél szert kártyajós tehetségre!

Szerző:
Szabó Anna
Mielőtt legyintetnél, hogy ez teljesességgel lehetetlen, megnyugtatásul közlöm, hogy egyáltalán nem! Bár ez a varázslat nem ígéri, hogy született jós leszel, de előhozza belőled a rejtett hajlamokat és segít jobban ráhangolódni a kártya, illetve a jóslás művészetére. Szóval ne mondj le a vágyadról, hogy ha szeretnél megtanulni jósolni, mert most elérkezett a te időd!

Él benned a vágy, hogy szeretnél jósolni, de úgy vagy vele, nincs hozzá tehetséged? Vagy úgy sem fog menni? Felejtsd el ezeket az aggodalmakat, mert így csak blokkolod magadat! Ez a kis mágia lehetőséget kínál arra, hogy felszínre kerüljenek benned rejtett képességeid, illetve fejleszd növeld a jósláshoz szükséges érzékenységedet, hogy könnyebben és egyszerűbben olvasd össze a kártyákat!

Nem árt tudnod, hogy a jósláshoz, nem elég az erős késztetés és ez a varázslat, hanem a tudásod is kelleni fog hozzá! Vagyis meg kell tanulnod a kártyák jelentéseit. A sikerhez és a tökéletes jövőkifürkészéshez te adod a tudást a varázslat pedig a spiritualitást, a természet feletti képességet, a megértést. Ehhez nincs más dolgod, mint megidézni a Kártya Szellemét! Ugyanis minden kártya rendelkezik egy saját szellemmel, egyénnel. Ezért van az, hogy nem mindig hajlandó válaszolni, megmutatni dolgokat vagy más kérdésre válaszol, mert valahol a kártya is rendelkezik saját akarattal. Aki pedig képes összedolgozni vele, abból lesz az igazi jós!

Kellékek

Bármilyen kártya, amelyből jósolni szeretnél (Tarot, Lenormand, Cigány, stb.)

3 db fehér gyertya

3 db lila gyertya

3 db arany gyertya

1 holdkő

1 rózsakvarc

Egy kevéske sós víz

Füstölő

Fekete kendő

A varázslat menete

Teliholdas éjszakán kell végezned a varázslatot! Tedd középre a kártyacsomagodat és gyújtsd meg a 9 darab gyertyát kör alakban. Majd mond el a következőt:

„Az jóslás és a jövő isteneinek segedelmével, felszentelem ezt a kártyapaklit, hogy mindig igaz válaszokat adjon kérdéseimre és csakis az igazat mutassa!"

Most nagyon minimálisan spriccelj egy keveset a sós vízből a kártyára. Majd fogd kezedbe a füstülőt és "füstöld" meg vele. Utána vedd a kezedbe a paklit és mond:

„Megidézem E kártyának a szellemét, lépjen kapcsolatba velem, nyissa meg előttem jós csatornáját, nyissa meg előttem a jövőkifürkészéshez szükséges átkelőt! Adjon nekem spirituális erőt és érzékenységet ahhoz, hogy mindig tudjam és értsem, mit akar! Kártya Szelleme, adj nekem jóstehetséget!"

Fogd még pár percig a kezedben, és töltsd fel a saját energiáiddal. Közben érezni fogod, hogy a kártya és te közötted kialakul egy híd, egy kapocs, mintha összeköttetésben állnátok.

Amikor úgy érzed végeztél, így köszönd meg: „Köszönöm neked Kártya Szelleme, amiért elfogadtál, erőt adtál, befogadtál és együtt működsz velem!"

Most fogd a fekete avagy sötétszínű kendődet. Tedd bele a kártyapaklit és a tetejére a holdkövet, az aljára rózsakvarcot és tedd egy éjszakára a párnád alá!

Még az éjjel beteljesül a kérésed!

Innentől kezdve bánj kártyáddal tiszteletteljesen, felelősségteljesen, tartsd biztonságban és becsüld meg! Ne felejtsd el, ő majdnem ugyannyira él, akárcsak te!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL