2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - István, Vajk
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így tegyél szert kártyajós tehetségre!

Wadolowska Balogh Orsolya

Mielőtt legyintetnél, hogy ez teljesességgel lehetetlen, megnyugtatásul közlöm, hogy egyáltalán nem! Bár ez a varázslat nem ígéri, hogy született jós leszel, de előhozza belőled a rejtett hajlamokat és segít jobban ráhangolódni a kártya, illetve a jóslás művészetére. Szóval ne mondj le a vágyadról, hogy ha szeretnél megtanulni jósolni, mert most elérkezett a te időd!

Él benned a vágy, hogy szeretnél jósolni, de úgy vagy vele, nincs hozzá tehetséged? Vagy úgy sem fog menni? Felejtsd el ezeket az aggodalmakat, mert így csak blokkolod magadat! Ez a kis mágia lehetőséget kínál arra, hogy felszínre kerüljenek benned rejtett képességeid, illetve fejleszd növeld a jósláshoz szükséges érzékenységedet, hogy könnyebben és egyszerűbben olvasd össze a kártyákat!

Nem árt tudnod, hogy a jósláshoz, nem elég az erős késztetés és ez a varázslat, hanem a tudásod is kelleni fog hozzá! Vagyis meg kell tanulnod a kártyák jelentéseit. A sikerhez és a tökéletes jövőkifürkészéshez te adod a tudást a varázslat pedig a spiritualitást, a természet feletti képességet, a megértést. Ehhez nincs más dolgod, mint megidézni a Kártya Szellemét! Ugyanis minden kártya rendelkezik egy saját szellemmel, egyénnel. Ezért van az, hogy nem mindig hajlandó válaszolni, megmutatni dolgokat vagy más kérdésre válaszol, mert valahol a kártya is rendelkezik saját akarattal. Aki pedig képes összedolgozni vele, abból lesz az igazi jós!

Kellékek

Bármilyen kártya, amelyből jósolni szeretnél (Tarot, Lenormand, Cigány, stb.)

3 db fehér gyertya

3 db lila gyertya

3 db arany gyertya

1 holdkő

1 rózsakvarc

Egy kevéske sós víz

Füstölő

Fekete kendő

A varázslat menete

Teliholdas éjszakán kell végezned a varázslatot! Tedd középre a kártyacsomagodat és gyújtsd meg a 9 darab gyertyát kör alakban. Majd mond el a következőt:

„Az jóslás és a jövő isteneinek segedelmével, felszentelem ezt a kártyapaklit, hogy mindig igaz válaszokat adjon kérdéseimre és csakis az igazat mutassa!"

Most nagyon minimálisan spriccelj egy keveset a sós vízből a kártyára. Majd fogd kezedbe a füstülőt és "füstöld" meg vele. Utána vedd a kezedbe a paklit és mond:

„Megidézem E kártyának a szellemét, lépjen kapcsolatba velem, nyissa meg előttem jós csatornáját, nyissa meg előttem a jövőkifürkészéshez szükséges átkelőt! Adjon nekem spirituális erőt és érzékenységet ahhoz, hogy mindig tudjam és értsem, mit akar! Kártya Szelleme, adj nekem jóstehetséget!"

Fogd még pár percig a kezedben, és töltsd fel a saját energiáiddal. Közben érezni fogod, hogy a kártya és te közötted kialakul egy híd, egy kapocs, mintha összeköttetésben állnátok.

Amikor úgy érzed végeztél, így köszönd meg: „Köszönöm neked Kártya Szelleme, amiért elfogadtál, erőt adtál, befogadtál és együtt működsz velem!"

Most fogd a fekete avagy sötétszínű kendődet. Tedd bele a kártyapaklit és a tetejére a holdkövet, az aljára rózsakvarcot és tedd egy éjszakára a párnád alá!

Még az éjjel beteljesül a kérésed!

Innentől kezdve bánj kártyáddal tiszteletteljesen, felelősségteljesen, tartsd biztonságban és becsüld meg! Ne felejtsd el, ő majdnem ugyannyira él, akárcsak te!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Tovább »
 7 mágikus indiai mantra a szerelemért

7 mágikus indiai mantra a szerelemért

Ezekkel a mágikus hindu mantrákkal már csak egy karnyújtásnyira lesz a szerelem, akár új kedves vágysz, vagy a kapcsolatod javulásáért, esetleg a mesés szexuális élményért. A mágikus mantrák erőt adnak neked, a testednek és a lelkednek, és meditáció vagy egy kisebb rituálé elmondása közben még erősebben fejtik ki a hatásukat. Olyan, mint egy dal, amit az Univerzum meghall és változást idéz elő benne. Mantrázz te is a szelemért!

Tovább »
Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

A bölcs és megvilágosodott Buddha ezúttal a csillagjegyeknek intézi az üzeneteit. Vajon mi életed legfőbb kihívása, amivel szembe kell nézned, és amivel akár egész életedben is küzdhetsz? A nagymester kiolvasta a csillagjegyedből és most felhívja rá a figyelmedet, hogy tudatosan nézhess vele szembe!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép