2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így tegyél szert kártyajós tehetségre!

Wadolowska Balogh Orsolya

Mielőtt legyintetnél, hogy ez teljesességgel lehetetlen, megnyugtatásul közlöm, hogy egyáltalán nem! Bár ez a varázslat nem ígéri, hogy született jós leszel, de előhozza belőled a rejtett hajlamokat és segít jobban ráhangolódni a kártya, illetve a jóslás művészetére. Szóval ne mondj le a vágyadról, hogy ha szeretnél megtanulni jósolni, mert most elérkezett a te időd!

Él benned a vágy, hogy szeretnél jósolni, de úgy vagy vele, nincs hozzá tehetséged? Vagy úgy sem fog menni? Felejtsd el ezeket az aggodalmakat, mert így csak blokkolod magadat! Ez a kis mágia lehetőséget kínál arra, hogy felszínre kerüljenek benned rejtett képességeid, illetve fejleszd növeld a jósláshoz szükséges érzékenységedet, hogy könnyebben és egyszerűbben olvasd össze a kártyákat!

Nem árt tudnod, hogy a jósláshoz, nem elég az erős késztetés és ez a varázslat, hanem a tudásod is kelleni fog hozzá! Vagyis meg kell tanulnod a kártyák jelentéseit. A sikerhez és a tökéletes jövőkifürkészéshez te adod a tudást a varázslat pedig a spiritualitást, a természet feletti képességet, a megértést. Ehhez nincs más dolgod, mint megidézni a Kártya Szellemét! Ugyanis minden kártya rendelkezik egy saját szellemmel, egyénnel. Ezért van az, hogy nem mindig hajlandó válaszolni, megmutatni dolgokat vagy más kérdésre válaszol, mert valahol a kártya is rendelkezik saját akarattal. Aki pedig képes összedolgozni vele, abból lesz az igazi jós!

Kellékek

Bármilyen kártya, amelyből jósolni szeretnél (Tarot, Lenormand, Cigány, stb.)

3 db fehér gyertya

3 db lila gyertya

3 db arany gyertya

1 holdkő

1 rózsakvarc

Egy kevéske sós víz

Füstölő

Fekete kendő

A varázslat menete

Teliholdas éjszakán kell végezned a varázslatot! Tedd középre a kártyacsomagodat és gyújtsd meg a 9 darab gyertyát kör alakban. Majd mond el a következőt:

„Az jóslás és a jövő isteneinek segedelmével, felszentelem ezt a kártyapaklit, hogy mindig igaz válaszokat adjon kérdéseimre és csakis az igazat mutassa!"

Most nagyon minimálisan spriccelj egy keveset a sós vízből a kártyára. Majd fogd kezedbe a füstülőt és "füstöld" meg vele. Utána vedd a kezedbe a paklit és mond:

„Megidézem E kártyának a szellemét, lépjen kapcsolatba velem, nyissa meg előttem jós csatornáját, nyissa meg előttem a jövőkifürkészéshez szükséges átkelőt! Adjon nekem spirituális erőt és érzékenységet ahhoz, hogy mindig tudjam és értsem, mit akar! Kártya Szelleme, adj nekem jóstehetséget!"

Fogd még pár percig a kezedben, és töltsd fel a saját energiáiddal. Közben érezni fogod, hogy a kártya és te közötted kialakul egy híd, egy kapocs, mintha összeköttetésben állnátok.

Amikor úgy érzed végeztél, így köszönd meg: „Köszönöm neked Kártya Szelleme, amiért elfogadtál, erőt adtál, befogadtál és együtt működsz velem!"

Most fogd a fekete avagy sötétszínű kendődet. Tedd bele a kártyapaklit és a tetejére a holdkövet, az aljára rózsakvarcot és tedd egy éjszakára a párnád alá!

Még az éjjel beteljesül a kérésed!

Innentől kezdve bánj kártyáddal tiszteletteljesen, felelősségteljesen, tartsd biztonságban és becsüld meg! Ne felejtsd el, ő majdnem ugyannyira él, akárcsak te!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Rossz szokás elleni varázs - Hogy leszokj végre valahára!

Rossz szokás elleni varázs - Hogy leszokj végre valahára!

Mitől szeretnél megszabadulni? Szeretnéd letenni a cigit vagy a boros üveget? Jó volna többé nem rágni a körmödet vagy beteges rendszermániádat hagynád már magad mögött? Vagy az a te rossz szokásod, hogy folyton negatívan gondolkodsz és állandóan féltékenykedsz? Ez az egyszerű és gyorsan működő varázslat mindenféle rossz szokást segíthet legyőzni! Támogasd meg egy kis mágiával a törekvéseidet!

Tovább »
Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól ezzel a 4 kiváló módszerrel

Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól ezzel a 4 kiváló módszerrel

A negatív energia káros és sokszor bizony észre sem veszi az ember, hogy az otthonában felgyűlik. Az alábbi néhány, egyszerűen elvégezhető rituálé segítségével azonban könnyedén megszabadulhatsz tőlük. Így visszaáll az egyensúly a lakásban és harmónia költözik az otthonodba.

Tovább »
Teljesül a Mérlegek vágya, míg a Vízöntők jelet kapnak a hétvégén - Május 25 - Május 27

Teljesül a Mérlegek vágya, míg a Vízöntők jelet kapnak a hétvégén - Május 25 - Május 27

Hétvégi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát a hétvégére!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép