2018. április 27. - Zita, Mariann
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 27. - Zita, Mariann
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amikor egy nő udvarol

Összeállította: Lukács Anna

Habár mi, férfiak a közhiedelem szerint imádjuk, ha egy nő udvarol nekünk, vegyük csak számba azokat a lehetséges buktatókat, amik kisebb vagy nagyobb eséllyel, de felbukkanhattak egy bimbózó románc kezdetén.

Adott egy alapszituáció: szombat este, isteni koktélok, hangos zene, ugráló és táncoló tömeg. Ez a tömeg persze tele van egyedül álló férfiakkal és nőkkel. Mindannyian tudjuk, hogy mi ilyenkor a leggyakoribb udvarlási forma. A macsó férfi hátulról megöleli a vadul táncoló kiszemelt hölgyet és bumm, véget is ért az udvarlási rituálé. Azonban ha a szombat estéinket nem egy diszkóban töltjük, és az egy éjszakás kalandnál többre vágyunk, akkor egy ilyen „randitól" nem várhatunk sokat. Hogy miért nem? Azért, mert (tisztelet a kivételnek) egy ilyen helyen senki nem a nagy Ő-t keresi, és senki sem a belső tulajdonságaiért hív meg egy bájos hölgyet egy italra. Ez igaz a szebbik nem képviselőire is. Habár tényleg vannak olyan csodás mesék, hogy egy szerelmes pár egy hangos buli kellős közepén szerettek egymásba, ezek a ritka kivételek közé tartoznak.

Ha egy nő veszi a bátorságot, hogy ő tegye meg az első lépést, bizony nem kicsi meglepetést okoz a férfinak. Hiába élünk felvilágosult társadalomban, az ilyen húzás igencsak meglepő. Azért jobb, ha tisztázzuk, mi, férfiak, általában szeretjük, ha mi tehetjük meg az első lépést, és egy kicsit koslatnunk kell a kiszemeltünk után. Hiszen, ahogy barlangi őseink, úgy mi sem szeretjük, ha túl könnyen megszerezhetjük azt, ami után sóvárgunk.

Természetesen nem azt akarom mondani, hogy nem felvillanyozó, ha (akár diszkóban, akár könyvesboltban vagy egy szülinapi összejövetelen) ránk köszön egy gyönyörű nő, de itt meg is kell, hogy húzzam a határvonalat. Az első lépés után jobb, ha a Férfi teszi meg a következő lépést. Nem hiába rögzült ez bele az emberek mindennapjaiba: a férfi a bátor, a férfi az, akinek meg kell hódítania a kiválasztott hölgyet. Valljátok csak be, kedves Hölgyeim, hogy igenis csábító és lélekmelengető, ha egy férfi bókol, vicceket mesél, hogy nevethessetek, apró simogatásokkal a karotokon jelzi, hogy érdeklődik irántatok. Ezt a tradíciót jobb, ha megőrizzük az utókornak.

Jobb, ha azt is tisztázzuk, hogy nekünk is elég nagy önbizalom kell ahhoz, hogy leszólítsunk egy lányt. Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a megfelelő szavakat – amelyek nem tűnnek sem túl egoistának, sem túl feszengőnek -, igencsak nagy gyakorlat szükséges, és minden tisztelettel mondva, a nőknek ebben még van mit gyakorolniuk. Azonban, ha egy nő megtalálja a megfelelő szavakat, és azokat a megfelelő hangsúllyal mondja, az bizony varázslatos. De, mint már említettem, a következő lépés had legyen a pasié. Had kérjen egy pohár italt, had kísérjen el levegőzni, és had fonja a szék háttámlájára a kezét, hogy megvédjen az esetleges lökdösődéstől. Had éreztessük, hogy mi vagyunk az erősek, a védelmezőek és igenis mi hordjuk a nadrágot.

Azt is jobb, ha fontolóra veszitek, Hölgyeim, hogy nem minden pasi szereti, ha ő a kiszemelt áldozat. Vannak, akik ragaszkodnak a jól bevált udvarlási formákhoz, és ahhoz is, hogy övék legyen az első lépés. Arról, hogy a férfitársadalom tagjai közül kik tartoznak ebbe a csoportba, ha már túl vagyunk az első szavakon, mondatokon.

A legbölcsebb, és a legvonzóbb, talán az, ha egy-egy mozdulattal fejezi ki a hölgy, hogy elnyertük a tetszését. Egy apró kacsintás, egy széles mosoly, esetleg egy apró szájba harapás minden férfi szívét megnyeri.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A macskák nagyon empatikus lények és elősegítik a fizikai és lelki gyógyulást!

A macskák nagyon empatikus lények és elősegítik a fizikai és lelki gyógyulást!

Az ókori Egyiptomban úgy hitték, hogy a macska képes érzékelni a halottak szellemeit, emellett nagyon sok legenda fűződött ezekhez az impozáns állatokhoz. Minden macskatulajdonos tapasztalhatta már azt, hogy az állat olykor felnéz és dühösen fúj egyet, holott előtte békésen pihent. Valószínűleg olyasmit érzékelt tehát, amit az emberi szem nem láthat.

Tovább »
A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A 9 leggyakoribb baki, amit a szoknya viselése közben elkövethetsz

A szoknya elengedhetetlen darab egy nő gardróbjában. Legyen szó bármilyen eseményről, családi összejövetelről, vagy munkahelyi találkozóról, mindig kiváló viselet. Fontos azonban, hogy megfelelő darabot válassz, ám ez nem is mindig olyan egyszerű. Több dolgot is érdemes figyelembe venni, ilyen például a magasságod, az alkatod vagy éppen azokat a ruhadarabokat, amelyekkel a szoknyát kombinálod.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

A Tarot mai üzenete: A Nap a világ működésébe való elégedett belenyugvást üzeni.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép