2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Amikor egy nő udvarol

Összeállította: Lukács Anna

Habár mi, férfiak a közhiedelem szerint imádjuk, ha egy nő udvarol nekünk, vegyük csak számba azokat a lehetséges buktatókat, amik kisebb vagy nagyobb eséllyel, de felbukkanhattak egy bimbózó románc kezdetén.

Adott egy alapszituáció: szombat este, isteni koktélok, hangos zene, ugráló és táncoló tömeg. Ez a tömeg persze tele van egyedül álló férfiakkal és nőkkel. Mindannyian tudjuk, hogy mi ilyenkor a leggyakoribb udvarlási forma. A macsó férfi hátulról megöleli a vadul táncoló kiszemelt hölgyet és bumm, véget is ért az udvarlási rituálé. Azonban ha a szombat estéinket nem egy diszkóban töltjük, és az egy éjszakás kalandnál többre vágyunk, akkor egy ilyen „randitól" nem várhatunk sokat. Hogy miért nem? Azért, mert (tisztelet a kivételnek) egy ilyen helyen senki nem a nagy Ő-t keresi, és senki sem a belső tulajdonságaiért hív meg egy bájos hölgyet egy italra. Ez igaz a szebbik nem képviselőire is. Habár tényleg vannak olyan csodás mesék, hogy egy szerelmes pár egy hangos buli kellős közepén szerettek egymásba, ezek a ritka kivételek közé tartoznak.

Ha egy nő veszi a bátorságot, hogy ő tegye meg az első lépést, bizony nem kicsi meglepetést okoz a férfinak. Hiába élünk felvilágosult társadalomban, az ilyen húzás igencsak meglepő. Azért jobb, ha tisztázzuk, mi, férfiak, általában szeretjük, ha mi tehetjük meg az első lépést, és egy kicsit koslatnunk kell a kiszemeltünk után. Hiszen, ahogy barlangi őseink, úgy mi sem szeretjük, ha túl könnyen megszerezhetjük azt, ami után sóvárgunk.

Természetesen nem azt akarom mondani, hogy nem felvillanyozó, ha (akár diszkóban, akár könyvesboltban vagy egy szülinapi összejövetelen) ránk köszön egy gyönyörű nő, de itt meg is kell, hogy húzzam a határvonalat. Az első lépés után jobb, ha a Férfi teszi meg a következő lépést. Nem hiába rögzült ez bele az emberek mindennapjaiba: a férfi a bátor, a férfi az, akinek meg kell hódítania a kiválasztott hölgyet. Valljátok csak be, kedves Hölgyeim, hogy igenis csábító és lélekmelengető, ha egy férfi bókol, vicceket mesél, hogy nevethessetek, apró simogatásokkal a karotokon jelzi, hogy érdeklődik irántatok. Ezt a tradíciót jobb, ha megőrizzük az utókornak.

Jobb, ha azt is tisztázzuk, hogy nekünk is elég nagy önbizalom kell ahhoz, hogy leszólítsunk egy lányt. Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk a megfelelő szavakat – amelyek nem tűnnek sem túl egoistának, sem túl feszengőnek -, igencsak nagy gyakorlat szükséges, és minden tisztelettel mondva, a nőknek ebben még van mit gyakorolniuk. Azonban, ha egy nő megtalálja a megfelelő szavakat, és azokat a megfelelő hangsúllyal mondja, az bizony varázslatos. De, mint már említettem, a következő lépés had legyen a pasié. Had kérjen egy pohár italt, had kísérjen el levegőzni, és had fonja a szék háttámlájára a kezét, hogy megvédjen az esetleges lökdösődéstől. Had éreztessük, hogy mi vagyunk az erősek, a védelmezőek és igenis mi hordjuk a nadrágot.

Azt is jobb, ha fontolóra veszitek, Hölgyeim, hogy nem minden pasi szereti, ha ő a kiszemelt áldozat. Vannak, akik ragaszkodnak a jól bevált udvarlási formákhoz, és ahhoz is, hogy övék legyen az első lépés. Arról, hogy a férfitársadalom tagjai közül kik tartoznak ebbe a csoportba, ha már túl vagyunk az első szavakon, mondatokon.

A legbölcsebb, és a legvonzóbb, talán az, ha egy-egy mozdulattal fejezi ki a hölgy, hogy elnyertük a tetszését. Egy apró kacsintás, egy széles mosoly, esetleg egy apró szájba harapás minden férfi szívét megnyeri.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

Tovább »
Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Látod a számokat a képeken? - Látástréningező színes vizuális teszt

Engedd meg, hogy ma is gondoskodjunk az egészségedről és a jó kedvedről azáltal, hogy lehetőséget adunk arra, hogy elvégezz egy szórakoztató, de ugyanakkor rendkívül hasznos vizuális tesztet! Igazán könnyű dolgod lesz, csak meg kell figyelned a színes képeket és megmondani milyen számokat látsz rajtuk! Ezáltal te magad is hozzájárulsz a napi sikerélményedhez és a látásod egészségének fenntartásához!

Tovább »
Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Válassz egy csillogó szemet és tudd meg a legfőbb igazságot önmagadról! - Vajon milyen az igazi éned

Gondoltál már arra, hogy miért is esik egy-egy adott dologra a választásod? Nos, az, amiért egy adott dolog vonz, és amiért vágysz valamire, az mind a tudatalatti miatt van. A tudatalatti felelős ugyanis a választásaidért. Vizsgáld meg az alábbi képeket és válaszd ki azt a szemet, amely leginkább vonz. Miután ezzel megvagy, máris olvashatod a választott szemhez tartozó személyiségelemzést.

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép