2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Különös vérfolt a nyakon - A császári ágyas valóban testőrként született újjá?

Chapette

Chien Lung, a kínai császárfi beleszeret a gyönyörű Ma Chiába, apja egyik szeretőjébe. Bár ne tenné, hiszen ez az ifjonti hév a lány életébe kerül, és örökre megváltoztatja a leendő császár további sorsát is. 1741-et írunk - a Tiltott Város falai között rengeteg titok és rejtély őrződik.

Ma Chiának meg kell halnia

Az akkori törvények szerint a császár ágyasa tabu minden férfi, még a császár fia számára is. A 25 éves ifjú nem tudja zabolázni vágyait, egyik alkalommal a lány szobájába megy, mögé lopakodik és játékosan befogja a szemét. A megijedt Ma Chia, fésűjét odakapva, sebet ejt a fiú arcán. Anyja kifaggatja fiát a seb felől, így az kénytelen bevallani mindent. A császárné jó érzékkel veszélyt lát a lányban, fia életét, jövőjét félti, rögtön ítélkezik: az incidens okát azon nyomban meg kell szüntetni! Egy eunuchhal megöleti a „bűnös" lányt. A császárt pedig saját szája íze szerint tájékoztatja a történtekről, nyilván a lányra testálva a csábító szerepét.

A testőr nyakán ugyanolyan vérfolt van

Telnek az évek és a képeken is látható Chien Lung nem tudja elfelejteni a szépséges lányt. Időközben ő lesz a császár. Egy napon megdöbbenve tapasztalja, hogy az egyik testőre nyakán egy pontosan akkora, épp ugyanolyan vérfolt van, amilyennek a látványa azóta is kísérti rémálmaiban. Igen, Ma Chia nyakán látott ilyet, amikor vérbe fagyva találta. A császár meg van győződve róla, hogy a szerelme született újjá a testőr testében. Előlépteti, kegyeibe fogadja, elhalmozza ajándékokkal. A palotában megindul a suttogás: vajon Chien Lung homoszexuális?

A kegyenc hatalomra tesz szert

Ho Shen, a különleges kegyben részesített testőr, ennek a megfejthetetlen vonzalomnak a fényében egyre feljebb tör, egyre nagyobb hatalmat kap, a Tiltott Város titkosszolgálatának az irányítója lesz. A hatalom megváltoztatja az embert, vagy épp kibontja természetének árnyoldalait. A hatalommal pénz is jár, így egyre több arany vándorol Ho Shen zsebeibe. Ő ellenőrzi a külföldi kereskedelmet, minden állami üzletkötés felett jogot gyakorol, elképesztő mennyiségű aranyat-ezüstöt halmoz fel megvesztegetésekből.

Ho Shen végzete

Nem csak a kiváltságos helyzete, hanem főként a vagyona miatt gyűlik az irigyei száma. Ám a titokzatos vérfolt szó szerint megmenti a nyakát mindaddig, amíg Chien Lung császár él. A császár halála után azonban eltűnik a védőpajzs, letartóztatják, és kínvallatásnak vetik alá. Kiderül, hogy 42 bankja van, több zálogháza, a palota egyik titkos szobájából pedig valódi kincsesbánya tárult ellenségei szeme elé. A birodalom 10 éves jövedelmének megfelelő összegre lelnek! A halálraítélt kegyencnek csalásai mellett figyelembe veszik az országért tett szolgálatait is, így – ez az enyhítés − önkezével vethet véget életének a feledhetetlen Ma Chia reinkarnációja.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 misztikus hely, mely a valóságban is létezik

10 misztikus hely, mely a valóságban is létezik

A misztikus világ tele van fantasztikus királyságokkal és birodalmakkal, melyek – bármennyire is hihetetlen – a mi világunk mellett léteznek. Úgy tartják, hogy sokukhoz a valóságon át vezet egy bejárat, vagyis van lehetőség arra, hogy némelyik mesés helynek legalább a küszöbére rálépjünk. Mutatunk néhány olyan helyszínt, ahol szinte tapintani lehet a misztikát.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Főpapnő a tudás ígéretével csábít, de veszélyes is lehet. Ezért fogadjuk óvatosan az ő bölcsességét és energiáit.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép