2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Különös vérfolt a nyakon - A császári ágyas valóban testőrként született újjá?

Chapette

Chien Lung, a kínai császárfi beleszeret a gyönyörű Ma Chiába, apja egyik szeretőjébe. Bár ne tenné, hiszen ez az ifjonti hév a lány életébe kerül, és örökre megváltoztatja a leendő császár további sorsát is. 1741-et írunk - a Tiltott Város falai között rengeteg titok és rejtély őrződik.

Ma Chiának meg kell halnia

Az akkori törvények szerint a császár ágyasa tabu minden férfi, még a császár fia számára is. A 25 éves ifjú nem tudja zabolázni vágyait, egyik alkalommal a lány szobájába megy, mögé lopakodik és játékosan befogja a szemét. A megijedt Ma Chia, fésűjét odakapva, sebet ejt a fiú arcán. Anyja kifaggatja fiát a seb felől, így az kénytelen bevallani mindent. A császárné jó érzékkel veszélyt lát a lányban, fia életét, jövőjét félti, rögtön ítélkezik: az incidens okát azon nyomban meg kell szüntetni! Egy eunuchhal megöleti a „bűnös" lányt. A császárt pedig saját szája íze szerint tájékoztatja a történtekről, nyilván a lányra testálva a csábító szerepét.

A testőr nyakán ugyanolyan vérfolt van

Telnek az évek és a képeken is látható Chien Lung nem tudja elfelejteni a szépséges lányt. Időközben ő lesz a császár. Egy napon megdöbbenve tapasztalja, hogy az egyik testőre nyakán egy pontosan akkora, épp ugyanolyan vérfolt van, amilyennek a látványa azóta is kísérti rémálmaiban. Igen, Ma Chia nyakán látott ilyet, amikor vérbe fagyva találta. A császár meg van győződve róla, hogy a szerelme született újjá a testőr testében. Előlépteti, kegyeibe fogadja, elhalmozza ajándékokkal. A palotában megindul a suttogás: vajon Chien Lung homoszexuális?

A kegyenc hatalomra tesz szert

Ho Shen, a különleges kegyben részesített testőr, ennek a megfejthetetlen vonzalomnak a fényében egyre feljebb tör, egyre nagyobb hatalmat kap, a Tiltott Város titkosszolgálatának az irányítója lesz. A hatalom megváltoztatja az embert, vagy épp kibontja természetének árnyoldalait. A hatalommal pénz is jár, így egyre több arany vándorol Ho Shen zsebeibe. Ő ellenőrzi a külföldi kereskedelmet, minden állami üzletkötés felett jogot gyakorol, elképesztő mennyiségű aranyat-ezüstöt halmoz fel megvesztegetésekből.

Ho Shen végzete

Nem csak a kiváltságos helyzete, hanem főként a vagyona miatt gyűlik az irigyei száma. Ám a titokzatos vérfolt szó szerint megmenti a nyakát mindaddig, amíg Chien Lung császár él. A császár halála után azonban eltűnik a védőpajzs, letartóztatják, és kínvallatásnak vetik alá. Kiderül, hogy 42 bankja van, több zálogháza, a palota egyik titkos szobájából pedig valódi kincsesbánya tárult ellenségei szeme elé. A birodalom 10 éves jövedelmének megfelelő összegre lelnek! A halálraítélt kegyencnek csalásai mellett figyelembe veszik az országért tett szolgálatait is, így – ez az enyhítés − önkezével vethet véget életének a feledhetetlen Ma Chia reinkarnációja.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép