KÖZÉRZET

Fogyjunk tartósan

Szerző:
Szabó Anna
Leírhatatlan érzés tölt el bennünket, amikor már sikerült megszabadulnunk plusz kilóinktól, de ha nem vigyázol, akkor hamar visszajöhet a felesleg.

Ne feledd!
-Sosem szabad nyugodt szívvel hátradőlnöd és kihagynod fogyókúrád alatt a már beütemezett rendszeres edzést.
A testmozgás maradjon meg a napirendedben. Az egészséges étkezés önmagában sajnos nem elég.

- Jusson eszedbe, hogy kevesebb kalóriára van szüksége a szervezetednek!  Most már pár kilóval könnyebb vagy.

- A fogyókúrák alapszabályait ezután is szigorúan tartsd be! Fogyassz minél több zöldséget és gyümölcsöt, és magas rosttartalmú élelmiszereket.

- A reggelit sose hagyd ki! A legfontosabb, hogy mindig tápanyagban gazdag teljes kiőrlésű ételeket egyél. Ezzel gyorsíthatod anyagcseréd, de jóllakottan még a napod is vidáman indul majd.


- Amikor meleg főtt ételt eszel, először mindig a zöldségfélékből tegyél a tányérodra. Zöldségből szedj a legtöbbet, ezután jöhet a hús, majd végezetül a köret.

- Nagyon vigyázz a nassolással! Mint tudjuk, elég nagy a kísértés. Az elmúlt fogyókúrás időszakban megvontad magadtól a különböző rágcsálnivalókat, édességeket.
Figyelned kell arra, hogy csak egy kisebb falat csokoládét vagy süteményt nassolj.

Mottó: Egy nap többször enni, de keveset.

Ez egy olyan aranyszabály számodra, amelyet nagyon fontos betartanod, mert ha folyamatosan kis kalóriamennyiséget viszel be szervezetedbe, akkor azt nem raktározza el szervezeted, hanem azonnal elégeti.

Aki valamilyen meghatározott edzésterv alapján tornázik, hogy nehogy megunja a szokásos gyakorlatokat, annak mindenképpen egy újfajta mozgásforma ajánlott.


A hétvége kiváló alkalom arra, hogy egy jót táncolj! Ha bulizáshoz támad kedved, ne habozz! A tánc rendszeresítése is kiváló zsírégető.

- Bátran kísérletezhetsz új zöldséges vagy gyümölcsös receptekkel. Ezzel izgalmasabbá teheted étrendedet, és könnyebben rászánhatod magad arra, hogy minél többet fogyassz belőlük.


Tipp: Kérd meg barátodat vagy barátnődet, hogy készítsen rólad egy fényképet, amit majd kitehetsz a hűtőre. Ez a kép majd figyelmeztet arra, hogy megéri a plusz kilók elleni küzdelem.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL