SZEX, SZERELEM

Retikülháború

Szerző:
Szabó Anna
Hoppá! Életed szerelme más felé kacsingat?! Micsoda dolog, hogy nem te állsz az első helyen! Győzni akarsz? Az nem lehet, hogy helyetted valaki mást válasszon! Vedd fel a kesztyűt, de gyorsan!
Vetélytársak szép számmal akadnak. Nem csak a munkahelyen, vagy a piros lámpánál.
A legbosszantóbb az, amikor egy csini-cuki mini rucis, két méteres lábakkal rendelkező szőke maca lenyúlja a pasinkat. Vagy egyszerűen csak tudomást sem vesznek rólunk a jobb pasik, mindössze azért, mert mi körmeink lakkozgatása és szoliban való pirulás helyett kulturális programokkal töltjük a drága időt. Ez azért igen aggasztó, nemde?

Nos, kedveseim! Ezennel itt az idő, hogy harcoljunk! Retikült szegezz!


Első lépés: harc önmagaddal


1. Vizsgáld meg magad. Állj a tükör elé és nézd magad végig alaposan.

2. Jegyzeteld le egy papírra a jó és rossz tulajdonságaidat. Kezdd a külsőddel és próbálj magadra a férfiak szemével nézni.

3. Ezután, vedd sorra mindazon említésre méltó tulajdonságot, melyen változtatni szeretnél. Lépésről, lépésre haladj. Ha fogyózni akarsz, felejtsd el a „Holnaptól fogyózom! Ma még benyomom ezt a minyont!” jelmondatot! Ha elhatározol valamit, rögtön kezdj hozzá és természetesen ki kell tartanod, ha eredményes akarsz lenni.



A sikerélmények:

A sikerélmény megszépít és magabiztossá tesz. Először küzdd le saját akadályaidat, ezután láss neki ellenfeleddel való összecsapásodnak! Használd ki elhatározásodat, és motiváljon ez arra, hogy ne legyen számodra lehetetlen kihívás.

Ne feledd! Egyik napról a másikra ne várd, hogy csoda történjen! Tarts ki, lebegjen szemed előtt a cél: hogy jobb ember lehess! És ez nem csak a külsődre vonatkozik! Próbálj kevesebb időt tölteni a Mónika show előtt, helyette inkább mozdulj ki otthonról és mozgolódj valódi emberek társaságában.

Az új ismeretségek, az új élmények akkor találnak rád, ha elébük mész. Ahhoz pedig, hogy harcra kész lehess, ez elengedhetetlen.



Változtass a szokásaidon!

Ha eddig nem sminkelted magad, itt az ideje elkezdeni! Keress új útvonalakat! Járj el szórakozni, gyűjts új barátokat. Kérdezd meg legközelebbi ismerőseidet, hogy milyennek látnak téged, és mit változtatnának rajtad. Főleg férfiakat kérdezz meg!

Ha sikerült megvalósítanod néhány elképzelésed, máris túl vagy a legnagyobb kihíváson.
Az önmagunkkal való küzdelem sokkal nehezebb, mint bármi más.


Második lépés: készíts tervet!

Természetesen többféle stratégiára lehet szükséged. Mindez attól függ milyen szituációból startolsz. Ha a vetélytársad volt barátod új partnernője, az már elég kemény dió. Ha kiszemeltél magadnak valakit, aki kapcsolatban él, még keményebb. Bár nem túl szép dolog elcsábítani valakit valaki más mellől, viszont annál nagyobb diadal, ha sikerül! Ezen kívül pedig: aki hagyja magát elcsábítani, az valójában szeretné is, hogy elcsábítsák, vagyis: nem működik a párkapcsolata.

Olyan helyzet is előfordulhat, hogy szerelmed épp udvarlási stádiumban van, csak épp nem feléd igyekszik olyan hevesen. Ezen még melegében változtatni kell. Abban az esetben viszont, ha vágyaid tárgya épp egy másik kontinensen szigonyhalász, és három bambusz szoknyás hölgy a felesége, illetve valamiféle csattintós nyelv segítségével kommunikál, azt javaslom inkább keress valaki mást.

 

A terv:
Miután sikerre vitted saját küzdelmeidet: gyönyörűen kisportoltad a tested, megtanultál üzbégül, vagy elvégezted a régóta áhított darukezelő tanfolyamot, már kellő önbizalom birtokában nekilendülhetsz a harcnak.


Mi az, amiben ő jobb, mint én?

Az érzelmeket nem lehet befolyásolni, de az emberek érdeklődését igen. Ha tájékozott vagy azokban a témákban, melyek őt is érdeklik, máris nagyobb az esélyed arra, hogy szívesebben beszélgessen veled, mint azzal, akit jobban érdekel a legújabb táska-trend. Bár az is nagyon izgalmas téma, a pasikat valószínűleg nem fogja felvillanyozni.

1. szabály: puhatold ki, mi a hobbija, mivel foglalkozik, milyen zenét szeret, stb.. - ha volt pasidat akarod visszahódítani, ez még kevés lesz...

2. szabály: próbálj spontánnak mutatkozni! Véletlenül járj te is oda bevásárolni, ahová ő, keresd fel a kedvenc szórakozóhelyeit.

3. szabály: semmiképp se kezdd el telefonon hívogatni, vagy e-mailekkel bombázni

4. szabály: az ő társaságában ne mutatkozz egy szál magadban. Próbálj férfiak gyűrűjében közlekedni.

5. szabály: légy szexis, flörtölj másokkal!

6. szabály: ismerd meg a nőt!


És itt átugrottunk a párbajra:

Tudj meg mindent arról, ki is ez a lány. Milyen suliba járt, hol találkozott szerelmeddel, hol dolgozik. Bizonyos oldalakon manapság könnyű információkhoz jutni (pl. iwiw). Vedd komolyan a dolgot, de azért nem kell fekete napszemüvegben kémkedned utána. Nyomozd ki, milyen körben találkozhattak. Mindez arra lesz jó később, hogy ezekkel a tulajdonságokkal te is felszerelkezhess, ha úgy adódik.

· Mérd fel ellenfeled erejét, és keresd meg a gyenge pontját! Amiben ő gyengébb, abban légy te az erősebb! Mindezek mellett persze nagyon fontos, hogy őrizd meg természetességedet és értékeidből ne veszíts, hanem gyarapítsd őket!

· Varázsolj magadnak új, magabiztos külsőt! Légy te a nagy visszatérő, vagy éppen a nagy színre lépő áldozatod életében!

· Fontos, hogy minél több lehetőséged legyen arra, hogy személyesen találkozz a fiúval. Már az is elég, ha gyakorta összetalálkoztok. Ez olyan, mint a marketing. Minél többet látsz egy reklámot, annál jobban rögzül a termék arculata, ezáltal úgy érzed, mintha máris ismernéd.

· Ha még nem ismeritek egymást, próbáld elérni, hogy kommunikáljatok. A legjobb, ha valamilyen úton-módon bekerülsz a társasági körébe. Ha ez mégsem sikerül, akkor keresd meg azokat a helyeket, ahol a leggyakrabban előfordulhat.

· Légy mindig laza és életvidám, sose panaszkodj neki, ugyanakkor mindig hallgasd őt figyelemmel! - a legtöbb lánynak ez egy igen gyenge pontja

· Ha van rá mód, szövetkezz egy fiú barátoddal, hogy szívszerelmed közelébe férkőzve hintse el az igét, miszerint milyen bombázó vagy. Ezt nagyon óvatosan kell csinálni. Úgy kell tűnnie, mintha haverod teljesen beléd lenne zúgva. Akár tanácsokat is kérhet, hogyan hódíthatna meg téged. Miért jó ez? Mert a szomszéd nője mindig zöldebb. És aki egy embernek nagyon kell, az bizonyára többnek is. És miért ne kellene neki is? Jó, ha gyakran szóba kerülsz. A férfiak ugyanis remekül tudják egymást befolyásolni. Mint mindenben, ebben is versengenek egymással. Kié lesz a legjobb kocsi, a legtöbb pénz, a legjobb nő? És ha a legjobb nő te vagy, kinek kellene az a másik?



Szorítok neked! Sok sikert!



Ha mégis vesztesen kerülnél ki a harcból, gondolj arra, mennyi tapasztalatot, új tudást és önbizalmat szereztél! Már ezért megérte a küzdelem, mert amíg harcolsz, észre sem veszed milyen pozitív irányba változol.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL