MÁGIA

Utazz az időben! - Varázsold magad oda, ahol lenni akarsz!

Szerző:
Szabó Anna
Ugye milyen jó lenne néha elszökni ebből a világból? Magad mögött tudni mindent és máshol ejtőzni? Az ókori Egyiptomban vagy Rómában? Az ’50-es évek Amerikájában? A művészek fénykorában? Ha eleged van a valóságból esetleg kíváncsi vagy más korszakokra, szeretnéd a saját szemeddel látni, mi történt a múltban, akkor kövesd a varázslatban leírtakat és utazz kedvedre az időben!

Mi a titkos vágyad? Mely korszakot szeretnéd a szemeddel látni? Atlantiszt? A kelta druidákat? A fáraók világát? A római cézárokat? Elvist és társait? Leonardo da Vincit vagy Hemmingway-t lesnéd meg? Az asztrális kivetülés ezen válfaja elérhetővé teszi számodra! Bár nem egy gépbe kell beszállnod és még csak az őrült doktor nevetését sem fogod hallani, de attól még igen is létezik az időutazás, amit akár a saját otthonodban is megtehetsz! Ehhez nincs más dolgod, mint kellően ellazulnod, megnyitnod egy időkaput és odagondolni magadat ahova csak szeretnéd! Feküdj otthon az ágyadban, miközben a szellemed más világokban jár-kel!

Kellékek

Egy óra, aminek tudod nézni a mutatóját

A varázslat menete

Intékedj arról, hogy ne zavarhassanak meg és feküdj le kényelmesen. Az óra szemmagasságban, a közeledben legyen. Nézd másodpercmutatót, kövesd a szemeddel. Hallgasd a kattogását. Lélegezz mélyeket és relaxálj. Nyisd meg az elmédet az utazásra, legyen tiszta és gondolatmentes. A tested legyen könnyű, mint a tollpihe.

Mikor úgy érzed, kellemesen ellazultál, - de nem vagy álmos - hunyd le a szemedet és mond: „A végtelen idő urát hívom, engedjen át most az időkapun! Nyisd meg előttem az átjárót, de csak én léphetek be, senki nem jöhet át velem az ajtón, se ki se be!"

Add meg magadnak az úti célt, amiről legyen mindig pontos elképzelésed, hova szeretnél menni! Mely országba, mely évbe vagy évszázadba. Ha azt is tudod esetleg melyik eseményre vagy kíváncsi, akkor azt add meg! Koncentrálj!

Ezután megjelenik neked egy ajtó. Nyisd ki és lépj be rajta! Ekkor átlépsz a kívánt időbe! Tégy sétát, próbálj meg beszélgetni, éld át a múltat!

Amikor vissza szeretnél majd térni, mert láttad, ami érdekelt akkor mond a következetőt: „Idő Ura, repíts vissza az idő szárnyán jelen életembe, jelen korszakomba! Nem viszek magammal útitársat, egyedül térek haza! Zárd be az ajtót utánam!"

Az igézet elmondása után ismét megjelenik az időajtó. Lépj be rajta és azonnal fel fogsz ébredni!

Megjegyzés: Eleinte könnyen belealhatsz, de egy kis gyakorlással elkerülhető és akkor aktív utazásban lesz részed!

Azért kell leszögezni, hogy egyedül menj és jöjj, nehogy a múltban hozzád csapódjon ez szellem, akit aztán magaddal hozol a jelenben és esetleg itt kezdjen el bolyongani vagy kellemetlenkedni.

Ne feledjük, amit megnyitunk, azt be is kell zárni, ez a lépés sose maradjon ki!
Ez a varázslat csupán arra szolgál, hogy utazz és láss. Informálódj! Ha esetleg megfordulna a fejedben, akkor se tudnál változtatni a múlton, ha szeretnél...

Jó utazást kívánok!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL