2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Idegesítő női természet

Összeállította: Sófalvi Beáta

Idealizált világban élnénk, ha minden rossz szokást a szőnyeg alá tudnánk seperni, amelyre a női nem előszeretettel rájátszik. Ahogy ti sem tűritek el a végtelenségig a rigolyáinkat, így fordított esetben sem vagyunk hajlandóak már sokadikra elhallgatni azt, ami többnyire szükségtelen lenne.

Utálom, ha a csajom...

Tökéletes ember nem létezik! Ezt teljes mértékben elfogadom. Mindenkinek vannak hibái, rossz szokásai, rigolyái. Nem túlzok vele, ha azt mondom, hogy a nők állnak a piramis csúcsán azzal a listával, amely tartalmazza azt a tipikusan „Utálom, ha a csajom..." címszó alatt kezdődő mondatrészt, amely azon negatív, illetve rossz szokások összességét tartalmazza, amelyet a női nem gyakorta alkalmaz.

Akad néhány, amely már teljes mértékben irritáló – ezekre hívom fel a figyelmeteket. Nem sértésként szánom, csak ha arra törekszel, hogy te legyél a nagy „Ő" a pasid számára, akkor arról a bizonyos listáról néhányat nem árt zárójelbe tenni.

Féltékenységi őrület!

A beteges féltékenykedéssel az őrültbe tudtok kergetni! Amikor folyamatosan rajtunk „lógtok" és még levegőt venni is az engedélyetekkel tudunk, akkor már pattan a húr. Amikor mindent tudnotok kell – jelszavakat a közösségi oldalakhoz, postafiókhoz -, a telefon átvizsgálása, amit nyomozóként tüzetesen szemügyre vesztek. Beszámolók sokasága, akár egy kamasznál, amelyet híradói kérdéssorozattal kíváncsiskodva kérdeztek meg.

Nem vitatkozom azzal a ténnyel, hogy egészséges féltékenység mindenkiben van, de a túlzásba vitt, beteges őrültség az hajmeresztő. Ezzel csak azt éritek el, hogy mindent egy lapra téve belelépünk valakinek a csapdájába.

Értelmetlen fecsegés!

Vannak olyan helyzetek, amikor egy egyszerű kérdésnél a választ túlkomplikáljátok, és az ABC összes betűjét hatványra emelve és még talán gyököt vonva belőle felhasználjátok és hosszas monológgal és szerepléssel fűszerezve választ kapunk. Ezt kivárni nem mindig érdekfeszítő: nem kell minden válaszadást rituáléként kezeljetek, néha elég egy igen és egy nem, vagy egy egyszerű bővített mondat – könnyebb az értelmezés is.

Egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció elengedhetetlenül lényeges, ezért fordulj érdeklődéssel a párod felé, hallgasd meg őt is, törekedj a párbeszédre és így kevesebb alkalom adódik a fecsegésre, mert ő is meg mer nyílni.

Pikírt megjegyzések!

Nyitott könyv minden férfi számára, hogy a nő a nővel rivalizál. Annak ellenére, hogy ezen, társaságban lógtok a legtöbbet, fecsegtek, beszélgettek, nevettek, vásároltok, edzésre jártok és még számtalan más női dolog – erőteljes rivalizálás folyik közöttetek. Minden alkalommal kibeszélitek egymást, kissé irigykedve tekintve a másikra.
Lehet, hogy mi értelmezzük rosszul ezt a megnyilvánulást, de önbizalomhiányt kelt. Ne tedd! Mindenki más, és másként szép. Fogadd el önmagad, ne akarj valaki bőrébe bújni, mert te azt szebbnek, jobbnak látod. Ezen megjegyzéseiddel csak saját magadat minősíted – felnőtt nőként viselkedj, ne gyerekként, aki önbizalomhiányban szenved.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Bosszantó papillómák és szemölcsök - Így távolíthatod el egyszer s mindenkorra!

Papillómák és szemölcsök már évezredek óta érintik az embereket. 3000 éves múmiákon is találtak, illetve Shakespeare is említést tett róluk a szonettjeiben. A szemölcsök kerek alakú képződmények a bőrön, és a humán papillomavírus (HPV) okozza. Általában ártalmatlanok, de lehetnek nagyon csúnyák és fertőzők is. Íme, néhány módszer, mely segíthet a növekedés és a terjedés megszüntetésében.

Tovább »
Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Felismered a madarakat képeken? - Játékos teszt

Mit gondolsz, milyen ornitológus válna belőled? Persze ha annak vagy erdésznek készültél, esetleg csak nagy természetjáró és állatbarát vagy, akkor jó eséllyel felfogod ismerni a képeken látható madarakat. Ámde, ha világ életedben a városban laktál, kerülted a természetet, vagy madárfóbiád van, akkor neked nagyobb kihívást jelenthet ez a játékos feladat!

Tovább »
Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

Mit veszel észre először a képen? - Feltárja, mit keresel az életben

A szem csodálatos eszköz, általa felfedezhetjük a körülöttünk lévő világot és segít abban, hogy megtaláljuk azt, amit akarunk az életben. Amit a szemünk érzékel, azt befolyásolhatják a gondolataink, a meggyőződéseink, valamint a hasonló tárgyakkal kapcsolatos korábbi tapasztalataink. Azonban az elme ad értelmet annak, amit látunk, de meg kell értenünk, hogy mindezt a jellemünk egyes részei is befolyásolhatják.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép