2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Idegesítő női természet

Összeállította: Sófalvi Beáta

Idealizált világban élnénk, ha minden rossz szokást a szőnyeg alá tudnánk seperni, amelyre a női nem előszeretettel rájátszik. Ahogy ti sem tűritek el a végtelenségig a rigolyáinkat, így fordított esetben sem vagyunk hajlandóak már sokadikra elhallgatni azt, ami többnyire szükségtelen lenne.

Utálom, ha a csajom...

Tökéletes ember nem létezik! Ezt teljes mértékben elfogadom. Mindenkinek vannak hibái, rossz szokásai, rigolyái. Nem túlzok vele, ha azt mondom, hogy a nők állnak a piramis csúcsán azzal a listával, amely tartalmazza azt a tipikusan „Utálom, ha a csajom..." címszó alatt kezdődő mondatrészt, amely azon negatív, illetve rossz szokások összességét tartalmazza, amelyet a női nem gyakorta alkalmaz.

Akad néhány, amely már teljes mértékben irritáló – ezekre hívom fel a figyelmeteket. Nem sértésként szánom, csak ha arra törekszel, hogy te legyél a nagy „Ő" a pasid számára, akkor arról a bizonyos listáról néhányat nem árt zárójelbe tenni.

Féltékenységi őrület!

A beteges féltékenykedéssel az őrültbe tudtok kergetni! Amikor folyamatosan rajtunk „lógtok" és még levegőt venni is az engedélyetekkel tudunk, akkor már pattan a húr. Amikor mindent tudnotok kell – jelszavakat a közösségi oldalakhoz, postafiókhoz -, a telefon átvizsgálása, amit nyomozóként tüzetesen szemügyre vesztek. Beszámolók sokasága, akár egy kamasznál, amelyet híradói kérdéssorozattal kíváncsiskodva kérdeztek meg.

Nem vitatkozom azzal a ténnyel, hogy egészséges féltékenység mindenkiben van, de a túlzásba vitt, beteges őrültség az hajmeresztő. Ezzel csak azt éritek el, hogy mindent egy lapra téve belelépünk valakinek a csapdájába.

Értelmetlen fecsegés!

Vannak olyan helyzetek, amikor egy egyszerű kérdésnél a választ túlkomplikáljátok, és az ABC összes betűjét hatványra emelve és még talán gyököt vonva belőle felhasználjátok és hosszas monológgal és szerepléssel fűszerezve választ kapunk. Ezt kivárni nem mindig érdekfeszítő: nem kell minden válaszadást rituáléként kezeljetek, néha elég egy igen és egy nem, vagy egy egyszerű bővített mondat – könnyebb az értelmezés is.

Egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció elengedhetetlenül lényeges, ezért fordulj érdeklődéssel a párod felé, hallgasd meg őt is, törekedj a párbeszédre és így kevesebb alkalom adódik a fecsegésre, mert ő is meg mer nyílni.

Pikírt megjegyzések!

Nyitott könyv minden férfi számára, hogy a nő a nővel rivalizál. Annak ellenére, hogy ezen, társaságban lógtok a legtöbbet, fecsegtek, beszélgettek, nevettek, vásároltok, edzésre jártok és még számtalan más női dolog – erőteljes rivalizálás folyik közöttetek. Minden alkalommal kibeszélitek egymást, kissé irigykedve tekintve a másikra.
Lehet, hogy mi értelmezzük rosszul ezt a megnyilvánulást, de önbizalomhiányt kelt. Ne tedd! Mindenki más, és másként szép. Fogadd el önmagad, ne akarj valaki bőrébe bújni, mert te azt szebbnek, jobbnak látod. Ezen megjegyzéseiddel csak saját magadat minősíted – felnőtt nőként viselkedj, ne gyerekként, aki önbizalomhiányban szenved.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 ártalmatlannak tűnő higiénikus szokás, melyek titokban rombolják az egészségünket

10 ártalmatlannak tűnő higiénikus szokás, melyek titokban rombolják az egészségünket

Legtöbben biztosak vagyunk abban, hogy mindent megfelelően teszünk. Kézszárítót használunk, a mosatlant beáztatjuk, kávéval éljük túl a napokat, stb. Ám az igazság az, hogy a kézszárítók fertőzéseket terjesztenek, a nedves mosatlan veszélyesebb, mint a WC csésze, és egy tiszta bögre nem ment meg a kávéfőzőben lévő baktériumoktól. Íme, 10 káros hétköznapi szokás, mely tudományosan igazolt.

Tovább »
Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Hogyan csatlakozz az isteni forrásra a határtalan erőért? - Szanat Kumára mester megmondja!

Szanat Kumára Felemelkedett Mester segít abban, hogy visszanyerjük az erőnket és folyamatosan töltekezhessünk. Ez a forrás Istentől való, sosem apad ki és korlátlan. Ugyanakkor a forrásból nyert erő által megtisztulunk és megszabadulunk a negatív erőtöktől és félelmeinktől. Kérd Szanat Kumára segítségét és elárulja neked, mit kell tenned ahhoz, hogy rácsatlakozhass az isteni forrásra!

Tovább »
Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép