2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Idegesítő női természet

Összeállította: Sófalvi Beáta

Idealizált világban élnénk, ha minden rossz szokást a szőnyeg alá tudnánk seperni, amelyre a női nem előszeretettel rájátszik. Ahogy ti sem tűritek el a végtelenségig a rigolyáinkat, így fordított esetben sem vagyunk hajlandóak már sokadikra elhallgatni azt, ami többnyire szükségtelen lenne.

Utálom, ha a csajom...

Tökéletes ember nem létezik! Ezt teljes mértékben elfogadom. Mindenkinek vannak hibái, rossz szokásai, rigolyái. Nem túlzok vele, ha azt mondom, hogy a nők állnak a piramis csúcsán azzal a listával, amely tartalmazza azt a tipikusan „Utálom, ha a csajom..." címszó alatt kezdődő mondatrészt, amely azon negatív, illetve rossz szokások összességét tartalmazza, amelyet a női nem gyakorta alkalmaz.

Akad néhány, amely már teljes mértékben irritáló – ezekre hívom fel a figyelmeteket. Nem sértésként szánom, csak ha arra törekszel, hogy te legyél a nagy „Ő" a pasid számára, akkor arról a bizonyos listáról néhányat nem árt zárójelbe tenni.

Féltékenységi őrület!

A beteges féltékenykedéssel az őrültbe tudtok kergetni! Amikor folyamatosan rajtunk „lógtok" és még levegőt venni is az engedélyetekkel tudunk, akkor már pattan a húr. Amikor mindent tudnotok kell – jelszavakat a közösségi oldalakhoz, postafiókhoz -, a telefon átvizsgálása, amit nyomozóként tüzetesen szemügyre vesztek. Beszámolók sokasága, akár egy kamasznál, amelyet híradói kérdéssorozattal kíváncsiskodva kérdeztek meg.

Nem vitatkozom azzal a ténnyel, hogy egészséges féltékenység mindenkiben van, de a túlzásba vitt, beteges őrültség az hajmeresztő. Ezzel csak azt éritek el, hogy mindent egy lapra téve belelépünk valakinek a csapdájába.

Értelmetlen fecsegés!

Vannak olyan helyzetek, amikor egy egyszerű kérdésnél a választ túlkomplikáljátok, és az ABC összes betűjét hatványra emelve és még talán gyököt vonva belőle felhasználjátok és hosszas monológgal és szerepléssel fűszerezve választ kapunk. Ezt kivárni nem mindig érdekfeszítő: nem kell minden válaszadást rituáléként kezeljetek, néha elég egy igen és egy nem, vagy egy egyszerű bővített mondat – könnyebb az értelmezés is.

Egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció elengedhetetlenül lényeges, ezért fordulj érdeklődéssel a párod felé, hallgasd meg őt is, törekedj a párbeszédre és így kevesebb alkalom adódik a fecsegésre, mert ő is meg mer nyílni.

Pikírt megjegyzések!

Nyitott könyv minden férfi számára, hogy a nő a nővel rivalizál. Annak ellenére, hogy ezen, társaságban lógtok a legtöbbet, fecsegtek, beszélgettek, nevettek, vásároltok, edzésre jártok és még számtalan más női dolog – erőteljes rivalizálás folyik közöttetek. Minden alkalommal kibeszélitek egymást, kissé irigykedve tekintve a másikra.
Lehet, hogy mi értelmezzük rosszul ezt a megnyilvánulást, de önbizalomhiányt kelt. Ne tedd! Mindenki más, és másként szép. Fogadd el önmagad, ne akarj valaki bőrébe bújni, mert te azt szebbnek, jobbnak látod. Ezen megjegyzéseiddel csak saját magadat minősíted – felnőtt nőként viselkedj, ne gyerekként, aki önbizalomhiányban szenved.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Az istenekben gazdag, egzotikus hawaii vallás magába foglalja az őshonos hawaiiak hitét és gyakorlatát. Rendkívül fontos számukra az istenek, a természet, az állatvilág és maga a szellem, ami ott van mindenben és mindenkiben. Vajon te melyik rendkívüli és színes isten vagy? A Hawaii Istenhoroszkópból megtudhatod, ami fantasztikus és új dolgokat árulhat el rólad!

Tovább »
6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép