LELKIPATIKA

Lássunk és értelmezzünk aurát - 1. rész

Szerző:
Szabó Anna
Az Univerzumban nincsen semmi paranormális, csak éppen korlátolt az ismeretünk a természetről. Amiről azt hisszük most, hogy tudjuk, az csupán egyetlen csepp a valódi tudás óceánjában.
A távoli múltban az emberek bámulattal tekintettek azokra a dolgokra, amelyeket nem tudtak megmagyarázni, és csodáknak nevezték őket. Az emberek régen képesek voltak látni az aurát. A fejlett spirituális vezetőket, mint például Buddhát, Jézust vagy a közvetlen tanítványaikat aranyszínű glóriával a fejük körül ábrázolták, mert egyes művészek ténylegesen látták az aurát. Ausztráliában találhatók olyan történelem előtti, több ezer éves barlangfestmények, amelyeken arany glória látható az emberek feje körül. A természettől mindent megkaptunk ahhoz, hogy láthassuk az aurát. Csupán azt kell megtanulnunk, hogyan használjuk az érzékeinket tudatosan ahhoz, hogy meglássuk az aurát. Ha úgy döntesz, hogy nem próbálod meg, soha nem fogsz aurát látni. Másrészt viszont, ha látsz valamit a saját szemeddel, akkor már nem kell eldöntened azt, hogy higgy-e másoknak: tudni fogod, hogy létezik. És ezt a tudást felhasználhatod arra, hogy még többet megtanulj.

Bizonyos mértékig mindenki képes aurát látni. És ha van valami, amit szinte mindenki ugyanolyannak lát (a gyerekek is), akkor arra érdemes jobban odafigyelni.


Mi az aura?

Az Univerzumban minden csupán rezgés. Minden atom, minden atomi rész, minden elektron és minden elemi részecske, még a gondolataink és a tudatunk is: nem más, mint rezgés. Ennek megfelelően az aura az a rezgés, amelyet egy tárgy bocsát ki magából, ha külső gerjesztés (például körülötte lévő fény) éri. Ez a definíció elegendő ahhoz, hogy olvasni tudjuk az aurát, feltéve ha megtanítottuk magunknak azt, hogyan lássuk meg az aura rezgését.

Az aura legfontosabb tulajdonsága az, hogy információt tartalmaz arról, ami vagy aki kibocsátja magából.

Az élő dolgok (emberek, növények stb.) körüli aura idővel változik, néha nagyon is gyorsan. Az élettelen dolgok (kövek, kristályok, víz stb.) körüli aura lényegében állandó, de tudatos szándékkal tudunk rajta változtatni. Ezeket a tényeket orosz tudósok figyelték meg, akik már 50 éve tanulmányozzák az aurát.

Az emberek körüli aura részben elektromágneses sugárzásból áll, mégpedig mikrohullámú, infravörös és ultraibolya fényből. Az alacsonyabb frekvenciájú mikrohullámú és infravörös rész (ami a testhőmérséklet hatása) a szervezetünk alacsonyabb szinteken történő működésével (DNS-szerkezet, anyagcsere, vérkeringés stb.) áll kapcsolatban, a magasabb frekvenciájú rész (UV) pedig inkább a tudatos cselekvéseinkkel, mint a gondolkodás, a kreativitás, a szándék, a humorérzék és az érzelmek. Az orosz kutatók, akik úgy három évtizeddel járnak mindenki más előtt az aurakutatásban, olyan kísérleteket folytattak, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a DNS-ünket meg lehet változtatni az aura mikrohullámú részének a befolyásolásával. A magasabb frekvenciájú UV rész nagyon fontos és érdekes, azonban sajnos kevéssé kutatott. Ez az a rész, amelyet szabad szemmel is láthatunk.


Miért jó, ha látjuk az aurát?

Az aura színei és erőssége, különösen a fej körüli és fölötti rész, nagyon különleges jelentéssel bír. Ha megfigyeled valaki más auráját, akkor gyakorlatilag még azelőtt látod a gondolatait, hogy elmondaná azokat neked. Ha az, amit látsz, nem egyezik azzal, amit mond, akkor tudni fogod, hogy az illető hazudik. Vagyis senki sem tud úgy hazudni előtted, hogy ne vedd észre. Az aurát nem tudjuk meghamisítani. Az aura az igaz természetünket és a szándékainkat mutatja, és ezeket bárki láthatja.



Az aura a spirituális aláírásunk is

Ha olyan embert látsz, akinek fényes, tiszta az aurája, akkor biztos lehetsz abban, hogy az illető jó ember és spirituálisan fejlett, akkor is, ha szerény és nincsen ezzel tisztában. Ha pedig olyan embert látsz, akinek szürke vagy sötét az aurája, akkor majdnem teljesen biztos lehetsz abban, hogy az illetőnek tisztességtelenek a szándékai, függetlenül attól, hogy milyen lenyűgözőnek, tanultnak, elegánsnak vagy jól öltözöttnek tűnik.

Aki látja és érti az aurát, az már jóval azelőtt képes betegségeket diagnosztizálni, hogy azoknak bármiféle fizikai tünetei lennének. Ha tudatosan irányítod az aurádat, akkor akár gyógyítani is tudod magad.
A test gyógyítása azonban szinte jelentéktelennek tűnik ahhoz képest, hogy mennyit segít az aura látása a tudatunknak, a spirituális fejlődésünknek és a természettel való összhangunknak.


Mindenkinek van aurája

A legtöbb embernek azonban nagyon gyenge vagy tompa az aurája. Ez egyenes következménye annak, hogy egész életükben az anyagi hasznot hajszolják, és nem törődnek a tudat fejlesztésével; félelmet, irigységet, féltékenységet és más hasonló érzelmeket táplálnak. Ezzel a hozzáállással elnyomják az igaz természetüket, és emiatt az aurájukat is.

Ha megtanultad meglátni az aurát, akkor készülj fel arra, hogy sokan meg fognak kérni arra, hogy nézd meg az aurájukat. Így azonban kellemetlen helyzetekbe is kerülhetsz, például akkor, ha nem látsz aurát, vagy olyasmit látsz, amiről nem szeretnél beszélni. Ezért hasznosabb, ha inkább azt javaslod a hozzád fordulóknak, hogy tanulják meg ők is látni az aurát.

Ha az emberek rájönnek, hogy az aurájukat bárki láthatja, akkor vigyázni fognak arra, hogy mit gondolnak. Megpróbálják majd meglátni és fejleszteni a saját aurájukat. Eközben jobbak és bölcsebbek lesznek, és képesek lesznek megállapítani mások szándékait. Az egész világ sokkal jobb lenne, ha mindenki látná és értené az aurát.



A gyerekek és az aura

A nagyon kicsi gyerekek (5 éves korig) mindenféle tanulás nélkül látják az aurát. A csecsemők gyakran nem az előttük álló embert nézik, hanem a feje fölötti térrészt. Ha nem tetszik nekik a fej fölötti aura színe, vagy az nagyon eltér a szüleikétől, akkor sírnak, bármennyire is mosolyog rájuk az illető.

A gyerekek aurája sokkal tisztább és erősebb, mint a legtöbb felnőtté, akik teljesen az anyagiasság rabszolgái lettek, elnyomják az igaz természetüket, és felszínes példaképeket követnek. A gyerekek általában azért „felejtik el” látni az aurát, mert a felnőttek nem hisznek nekik, nem értik, miről beszélnek, vagy egyszerűen csak nem figyelnek oda rájuk. A gyerekek emiatt vagy azt gondolják, hogy rosszul látnak, vagy pedig azt, hogy nincs jelentősége annak, amit látnak, és ezért egy idő után elveszítik az auralátási képességüket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL