ANGYALISKOLA

Legyen mindennap jó hangulatod és szerencséd a kedély- és sikerszabályozóval!

Szerző:
Szabó Anna
Ugye milyen jó lenne, ha minden külső hatás ellenére magad állítgathatnád a hangulatodat? Különösen a szerencsédet? Tuti mindennap maximumra tekernéd! Ha eddig csak álmodoztál róla vagy nem sejtetted, hogy ez létezik, akkor most a tudomásodra hozom, az angyalok segítségével most elkészítheted! Ne csak a fűtést meg a klímát, hanem a jókedved is tekerd fel!

Ne bízd magadat a sorsra! Vedd a kezedbe az irányítást! Mindennap indulás előtt, tekerd fel a személyes hangulat vagy szerencseszabályozódat és gondoskodj arról, hogy jó és sikeres napod legyen!

Mire lesz szükséged?

Bármire, amit el tudsz tekerni. Például a termosztát tekerős része, vagy ami még jobb, egy konyhai időzítő, amelyből egészen pofás darabok is vannak. De ha ennél is kreatívabb vagy, akkor a határ a csillagos ég! Ne feledd, a cél az, hogy tekerhesd...

3 narancsszínű gyertya vagy 3 zöld gyertya

Kis tálban egy kevés sós víz

A „varázslat" menete

Különösebb dolgod nem lesz, mint felszentelni és üzembe helyezni a készülékedet. egy csütörtöki napon. Miután beszerezted a tökéletes szabályozót, bontsd ki és tedd az oltárodra vagy ahol a ceremóniát végezni fogod. Ha hangulatszabályozót készítesz, akkor a három narancsszínű gyertyát gyújtsd meg, ha a szerencseszabályozót, akkor a három zöldet.

Ezután spriccelj egy kevéske sós vizet rá és mond: „Megtisztítalak minden káros és negatív energiától."

Innentől kezdve opcionális a dolog. Ha hangulatszabályozót készítesz, fogd a kezedbe és hívd Haniel arkangyalt, aki a boldogság, a szeretet, a harmónia és a jó kedély és pozitív érzések angyala: „Boldogság és harmónia angyala Haniel, kérlek téged, hogy hangulatszabályozómat szenteld fel, hogy akárhányszor feltekerem, mindennap derűs jókedvem lehessen!"

Amennyiben szerencseszabályozót készítesz, ugyancsak fogd a kezedbe, de akkor Barakiel arkangyalt hívd, aki a szerencséért felelős: „Szerencse és siker angyala Barakiel, arra kérlek téged, hogy töltsd fel szerencseszabályozómat a siket erejével! Mindennap mikor feltekerem, a maximális szerencsét nyújtsa nekem!"

Ezután tartsd a kezedben egy kicsit és érezd, ahogy a hívott angyal kezei ránehezednek a tiedére és együttes erővel felszentelitek a szabályozódat. Részletesen vizualizáld, hogy másnap mikor először felhúzod, mi fog veled aznap történni! Milyen szerencsés vagy kellemes napod lesz! Sőt, nem csak holnap, hanem utána bármikor, mert csak egy tekerésbe kerül a jó kedved vagy a sikered!

Ezután tedd az oltárra és hagyd ott egy teljes éjszakára. Másnap már használhatod is! Tekerd fel és tudd, hogy ezzel a hangulatodat és a szerencsédet is elintézed arra a napra! Ha konyhai időmérőből varázsoltál csodaszabályzót, még jobb is, mert mikor csörög, tudni fogod, hogy működésbe lépett az angyali mágia!

De tudod... ne felejtsd el megköszönni az angyalodnak a segítséget!

Sok szerencsét avagy szép napot kívánok!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL