Napi horoszkóp - 2015-05-26

Kos

Kedves Kos! Semmit sem utálsz úgy, mint azt, hogy előírják teendőidet. Ha kedved úgy hozza, akkor önszántadból is nagyobb sebességre kapcsolsz, és amikor elfog az aluszékonyság, lelassulsz. Ügyeidet ma tessék-lássék intézed, ne is számíts kirobbanó sikerekre. Szívügyekben sem tartogat a nap különösebb meglepetéseket.

Bika

Kedves Bika! Alaposan meg kell küzdened az igazadért, csaknem beleizzadsz, egyáltalán nem könnyű a helyzeted. Mohó, elemi életerő munkál ma benned, és ez túlsegít a nehezén, utána már egyszerűbb lesz. A többiek sorra adják be a derekukat. Nem eresztesz le, nem is lennél képes rá. Ez a roppant erő otthon sem hagy el.

Ikrek

Kedves Ikrek! Felemás élmények várnak ma rád. A csillagok állása szerint egészséged töretlen, erőd teljében vagy, roppant alkotási vágy feszít. Ugyanakkor szerelmi válsággal fenyeget a láthatáron megjelent féltékenység pusztító ördöge. Ebből a kalamajkából nehéz lesz kivergődni, de nem teljesen reménytelen vállalkozás.

Rák

Kedves Rák! Nem nagyon foglalkozol azzal, hogy tegnapi merev magatartásod esetleg bántotta mások érzelmeit. Önző vagy, és ezt kitűnően meg is tudod magyarázni. Úgy hiszed, mindig veled az igazság, elsősorban azért, mert elgondolásaid zseniálisak, és tévedhetetlen vagy. Aki nem követi tanácsaidat, az magára vessen.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha megtetszik valaki, rögtön igyekszel kiszimatolni, hogy biztos lehetsz-e a sikeredben. Nem vállalsz kockázatot, ha a legkisebb ellenállást tapasztalod. Inkább visszavonulsz, mert a kudarctól való félelmed mindennél erősebb. Pedig sokkal értékesebb a győzelem, ha küzdelem árán jutsz hozzá. Próbáld ki!

Szűz

Kedves Szűz! Erre mondják: bolhából elefántot csinálsz. Egy jelentéktelen apróságot úgy felfújtál, hogy az szinte már nevetséges. Jó lenne, ha szabadságra mennél, mert ha így folytatod tovább, elveszítheted mindazokat, akik közel állnak hozzád. Már a baráti csipkelődéseken sem tudsz jót nevetni. Tényleg komoly a baj.

Mérleg

Kedves Mérleg! Buzog benned a munkakedv. Amíg a többiek a szabadságukat töltik, vagy álmodoznak róla, és nagyon nehezen viselik a meleget, addig te töretlen energiával végzed a feladatodat. Örömmel segítesz, ha egy jó barát segítséget kér tőled. Irigyelni fognak, hogy így képes vagy helytállni, de ne bízd el magad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Most, hogy más nem zavarja meg tevékenységedet, önbizalmad, szorgalmad is megmutatkozik. Nincs olyan bonyolult feladat, ami kifogna szaktudásodon. Ne értékeld túl azonban munkabírásodat, egyszerre csak egy feladatot vállalj el. Most úgyis kedvező impulzusok érnek.

Nyilas

Kedves Nyilas! Megy a munka, mint a karikacsapás. A nap közepére azonban könnyen leereszthetsz, megunhatod, amit csinálsz, és főleg önmagaddal kerülhetsz konfliktusba. Ne erőlködj tovább, hagyj ott csapot-papot, és megérzéseidre, intuíciódra támaszkodva tégy valami igazán kedvedre valót. A relaxáció lenne a legjobb.

Bak

Kedves Bak! Nagyon jól forog ma az agyad és a nyelved. Átgondoltan, meggyőzően beszélsz. Másokra gyakorolt magnetikus hatásodat ne arra használd, hogy saját hasznodra, másnak kárára tegyél. Ne rövidíts meg senkit, csak azért, mert képes vagy uralkodni rajta. Ingatlanügyletek lebonyolítására soha nem találsz jobb napot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tervezgetés, az ügyek intézése annyira lefoglal, hogy megeshet, valamit elvétesz a munkádban. Nem követsz el falrengető hibát, a fejmosás persze mégsem marad el. Rohannál haza sebeidet nyalogatni – ám hiába! Az édes otthon ma meglehetősen fanyar ízű, és kedvesed sem túlzottan elfogadó. Csodálkozol?

Halak

Kedves Halak! Vége az egyensúlyi állapotnak. Lelkednek ingája újfent kileng. Hogy merre? Még az is bizonytalan… De hát ez nem is igazán fontos. A lényeg a nyugalmi állapot elvesztése. Ez jelenthet megszabadulást egy megunt, többé nem kívánt, túlhaladott helyzetből, ugyanakkor újabb nyűgök sorozatának kezdete is lehet…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL