MÁGIA

Mérgezett alma helyett szerelemmel átitatott almát készíts a kedvesednek!

Szerző:
Szabó Anna
Boszorkánykonyha felsőfokon! Még hogy a mesék nem a valóságon alapulnak… ámde mi örök szépség helyett most az igaz, szenvedélyes, lángoló szerelmet kínáljuk neked! Mérgezett alma helyett szerelemmel átitatott almát adj a kedvesednek! „Csak egy harapás és az álmaid valóra válnak…” – egy igazi, de nem gonosz boszorkány fedi fel előttünk a Hófehérke mese féle alma receptjét.

Kapcsolatod kihűlő félben van? A megszokott, unalmas hétköznap rányomták bélyegüket a viszonyotokra? Vagy csak szeretnéd bebiztosítani magatokat és még forróbbá, intenzívebbé tenni szerelmeteket? Rázd fel magatokat! Készítsd el, az édességnek álcázott mágikus piros almát és add a kedvesednek!

Fontos: Legalább egyet neked is harapnod kell abból, amiből ő eszik!

Kellékek

4 dl víz

1 kg kristálycukor vagy barna cukor

Piros ételfesték (a piros almához, ugyanis karamellás vagy csokisnál nem számít a szín)

Annyi alma, amennyit készíteni szeretnél

Annyi fapálcika, ahány almát készítesz

Vanília kivonat

1 kis kanál fahéj

1 evőkanálnyi rózsavíz

1 kis kanálnyi narancslé

Ha felszeretnéd díszíteni, egyedivé vagy különlegessé tenni, akkor jól jöhet még: durvára tört mogyoró, darált dió, kókuszreszelék, tortabevonó, gumicukor, M&M- és amit csak akarsz.

A varázslat menete

Piros vagy zöld alma, az mindegy. A lényeg, hogy mosd meg őket. Majd kés hegyével a tetejébe szúrj egy kis rés, annyira, hogy kényelmesen beleférjenek a fapálcikák.
Tedd fel a vizet, az ételfestéket és a cukrot egy nagy lábasban, majd lassú tűz felett olvaszd fel. Vigyázz, mert gyorsan leég, ezért keverd folyamatosan! Add hozzá a vanília kivonatot, a rózsavizet, a fahéjat és a narancslevet.

Miközben kevered az óramutató járásával megegyezően a következőt kell mondanod: „Keverem, kavarom, forralom, X (párod neve) vágyait felkorbácsolom, ellenállhatatlan leszek a szemében, odáig lesz értem, mint régen."

Koncentrálj a párodra és arra, milyen forró, tüzes lesz ismét a szerelmetek. Amit érzel, azt keverd bele!

Nagyjából 10 perc alatt a cukor karamelizálódik, finom állaga lesz, ami nem olyan folyós, de pont rá fog ragadni az almákra. Márts be minden almát a karamellbe majd vagy forgassuk meg abban, amiben csak szeretnéd, dióban, mogyoróban, amiben csak akarod.

Amelyik alma lesz a kedvesedé, mikor azt mártod bele, mond, hogy: „Ilyen forró legyen a szíved, mikor nem vagy velem. Ilyen forró legyen az ölelésed, amikor velem vagy. Ilyen forrón szeress, amikor szeretkezünk." Mártsd bele és utána lehelj rá háromszor.
Utána készítsd el a többi almát is. Majd tedd félre őket egy sütőpapírra és várd ki, ameddig a karamell megköt rajta.

Mikor elkészült, fogd a kezedbe az almát, amelyik a párodé lesz és mond az igézetet: „Szeress. Szeress. Szeress."

Készen is van, tálalhatod a párodnak a szerelemmel meghintett almát. Csak ne feledd, egyet neked is kell harapnod az övéből!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL