PASISZEMMEL

Szükség van a szeretőre?

Szerző:
Szabó Anna
Női társaságban gyakran vitatott téma, a szerető. Pirulásig ki tudjátok osztani a pasikat, ha egy harmadik személyről van szó. Egy teljes forgatókönyv játszódik le bennetek, hogy mi tulajdonképpen mire is vágyunk. Azonban a mi nézőpontunk is hasznosnak minősülhet, tehát tegyünk egy próbát!

Amint felmerül a szerető téma, kérdések halmaza fogalmazódik meg bennetek, amelyre ti előszeretettel választ is adtok, hiszen a fantáziátok határtalan. Úgy gondoljátok, hogy mi mindig több, és még több impulzusra vágyunk, az új mindig érdekesebb, hiszen van felfedezni való, így tele van kihívásokkal, szenvedéllyel, izgalommal és még sorolhatnám ezen állapotok szövevényét, amelyet ti gondolatban és akár szóban is kreáltok. Azonban mindennek két oldala van, a világ nem csak fekete és fehér és vannak kivételek.

Mire is vágyunk?

Nem szeretőre! Ez nem kétszínűség! A valóság az, hogy egymásra vágyunk. Mindenki életében eljön az a bizonyos időszak, amikor felnő – és egy felnőtt férfi nem tart szeretőt, hanem felmeri vállalni a kapcsolatát. Az a pasi, aki nem sajnálja az időt és az energiát a problémák megbeszélésére – bátran, határozottan el tudja és elmeri mondani a problémáját -, az nem fog kaput nyitni egy szeretőnek, mert többet ér neki az eddig felépített kapcsolat.

Nem a pillanatnyi öröm kell!

Annak ellenére, hogy a közvetlen környezetünk az ellenkezőjét sugallja, hogy a férfiak számára mennyire imponál a szerető, mint olyan és, hogy „ami nem megy, azt nem kell erőltetni" szlogenmassza – a valóság egy színesebb képet fest le. Valóban, mi racionálisan gondolkodunk, a konkrétumot, a megfoghatóságot helyezzük előtérbe. A valótlan, képzeletszülte illuzionista dolgok nem kedveznek nekünk, azonban azt tudjuk, hogy mi a jó és mi kell, mire is vágyunk. Így nem a pillanatnyi örömöt keressük, hanem az örökkévalót, amit az egyszerűségben megtaláljuk. Tehát nem az impulzusra vágyunk, hanem a Nőre.

Jó nő vagyok és mégis szerető?

Ezen kérdés is közismert a köreitekben – lehet, hogy cikinek érzed a szituációt, de számtalan példa van erre is. Viszont, ha ciki, akkor miért vagy benne? Jegyezd meg, hogy szerető bárki lehet, de te ne légy akárki! Jó nőnek tartod magad, remek a kisugárzásod, humorod is van, egészséges a lelkivilágod, akkor adj időt önmagadnak és várd meg azt a pillanatot, amikor nem a harmadik szereplő vagy „akárki" életében. Hidd el ez nem vonzó valaki életfilmjében mellékszereplőként létezni. Ne járkálj a tilosba, ahol meg vannak határozva a szabályok, hanem lépj a saját utadra és játszd el a főszerepet!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL