REJTÉLY-MISZTIKA

BEK /Black Eyed Kids/ - Avagy fekete szemű gyerekek

Szerző:
Szabó Anna
A szem a lélek tükre! Milyen igaz ez a mondás, legalábbis ebben a történetben. Az utóbbi időben szárnyra kapott egy legenda. A történet főhősei gyerekek, akik kissé különböznek a kortársaiktól. De miben is? Kik „ezek” és honnan jönnek?

Kik ők és mit akarnak?

Ezeket a lényeket, röviden csak úgy nevezik, hogy BEK /Black Eyed Kids/ - fekete szemű gyerekek. Ez a megnevezés picit sántít, mert nem csak gyerekek, hanem tinik és fiatal felnőttek is vannak közöttük, ám az észlelések inkább a gyerekekhez kapcsolódnak. Feltűnő testi jeggyel rendelkeznek, azaz koromfekete szemgolyóik vannak, ami ugyan még nem is lenne baj, a velük kontaktusba lépők szerint - bár kétség kívül rémisztő látványt nyújtanak. A „bibi" a tömény negatív kisugárzásból ered, ami még egy felnőtt férfit is képes halálra ijeszteni. A szemtanuk szerint erős félelemérzet és menekülési kényszer alakult ki bennük már a puszta látványtól. Fehér bőrűek, az arcuk sápadt és kifejezéstelen. Beszédük gépies, de kifinomult és választékos. Mintha robotok lennének. A ruházatuk átlagos, nem feltűnő. Nincs pupillájuk és szemfehérjéjük. A fellépésük határozott, nagyon udvarias, de csak addig, amíg áldozatuk vissza nem utasítja őket. Ekkor követelőzővé és agresszívvá válnak. A velük való találkozás mindig nyilvános helyen történt. A kérésük mindig ugyanaz, azaz az illető engedje be privát szférájába (lakás, autó, iroda, stb.) valamilyen mondva csinált ürüggyel. Hangsúlyozzák, hogy csak akkor léphetnek be, ha hívják őket. Erre minden esetben többször is felhívják a figyelmet és mindent megtesznek azért, hogy elérjék céljukat.

„Nem szállhatunk be addig, míg engedélyt nem ad rá! Engedjen be minket!"

Az első beszámoló Brian Bethel texasi újságírótól származik. 1998.január 16-án este történt az eset a városi mozi parkolójában. Brian a kocsijában ült, mikor valaki bekopogott az ablakon. Két 10-14 év körüli fiút látott. Átlagos kamaszoknak tűntek, mégis pánik kezdett eluralkodni rajta. Letekerte az ablakot és beszélgetni kezdett velük - csak az egyik beszélt hozzá, a másik a környéket kémlelte. Arra kérte, engedje meg nekik, hogy beszálljanak autójába és vigye haza őket. Moziba akartak menni, de nem hoztak magukkal pénzt. Bethel érezte, hogy sántít a történet, mert az utolsó vetítés már egy órája tart. Ekkor jobban szemügyre vette őket. Felfedezte, hogy mindkettőjüknek teljesen fekete a szeme. A némán álldogáló fiú, ekkor társára nézett és mintha azt sugározta volna felé: „Siess, rájött, tudja, kik vagyunk!" Ezen a ponton minden megváltozott. Az addig udvariasan kérlelő fiú már egyenesen követelte, hogy engedje be őket! A srác azt kiabálta, hogy „Nem szállhatunk be addig, míg engedélyt nem ad rá! Engedjen be minket!" Ekkor Bethel padlógázt adva elmenekült. A visszapillantó tükörből visszanézve, nem látott senkit, teljesen kihalt volt minden.

Számos hasonló történetet meséltek a szemtanuk. De olyat egyet sem, ami azzal végződött volna, hogy valaki beengedte volna őket a házába, vagy bárhová , ahova éppen kérték.

Lehetséges magyarázatok

Többfajta elmélet született kilétükkel kapcsolatban, de sajnos a lényekről hiteles felvétel nem készült. Az egyik szemtanú egy liftben lépett kapcsolatba egy ilyen lénnyel, de visszanézve a felvételt, csak ő szerepelt rajta. Az a tény, hogy nem lehet őket lefotózni és hogy mennyire vágynak egy otthonra, arra utal, hogy démoni entitásokkal van dolgunk. Olyan ártó lelkek, akik testből testbe költöznek és vándorolnak. Mások szerint modernkori vámpírok - ezt a behívás szabálya alapján gondolják. Tény, hogy ez minden egyes beszámolóban felbukkan. De jellegzetes szemük és gépies beszédük miatt, egyszerűen csak idegeneknek is titulálják őket. Hogy vajon melyik elmélet az igaz, azt nem tudjuk. Annyi biztos, hogy nem tudunk semmit. Egy jó tanácsot fogadj el! Ha találkozol egy ilyen lénnyel, ne engedd be!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL