Napi horoszkóp - 2015-05-20

Kos

Kedves Kos! Ma sikerül megrengetni világodat. Lassan beletörődsz abba, hogy az irányítás kicsúszik a kezedből. Természetesen ez csak átmeneti állapot, hangulatváltozás, amely az első adandó alkalommal átcsap heves kezdeményezésbe. Egyelőre a várakozás álláspontjára helyezkedtél, de ugrásra készen várod a lehetőséget.

Bika

Kedves Bika! Alig férsz a bőrödbe, bár palástolod örömödet, mégis el-elvigyorodsz. Amit hihetetlennek hittél, most szép lassan valóra válik. Szorgalmasan dolgozol, hogy ne lássák, szinte repesel örömödben. Már számolsz is fejben, osztasz-szorzol, mire is futja majd a több pénzből. Jut is, marad is – ez a végeredmény.

Ikrek

Kedves Ikrek! A vihar nyomtalanul eltűnt, már semmi sem utal arra, hogy nem is olyan régen még dühödten néztetek egymásra kedveseddel. Ha már ilyen remekül helyreállt a béke, toldd meg a napot egy remek vacsorával, ami jó alkalom arra, hogy a félreértéseket tisztázzátok, és ismét maradéktalanul örülhessetek egymásnak.

Rák

Kedves Rák! El ne felejtsd, hogy egy barátodnak közeleg a születésnapja. Keress valami olyan ajándékot, melyre már régóta vágyott a másik, találd ki, mire gondol, mit szeretne a leginkább. Nehéz feladat, de te is örömödet leled benne, ha látod a másik boldogságát. Meglátod, milyen egyszerű vidámmá tenni környezetedet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán ma igencsak határozatlan. Felébred a vágy benned az utazás, a változatosság iránt. De kiválóan alkalmas ez a hónap az üzletkötésre, kereskedésre is. Az Oroszlánok mégis többet gondolnak a nyári pihenésre, kikapcsolódásra, és talán még egy új kalandra is. Bizonytalan és nyughatatlan vagy.

Szűz

Kedves Szűz! Újra kezded megtalálni régi önmagad. Visszatér az igazi kedved, elhagyod az „új” rossz szokásaidat, ismét a régi leszel. Ezt családod, barátaid és kollégáid is megérzik, és az ő hozzáállásuk is javul. Egy ideig célszerű lenne megtartani ezt a kedvező pozíciót, különben erősen megrendülhet a bizalom benned.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kedvező értesüléseket kapsz az üzlettel kapcsolatban, melybe a közelmúltban befektettél. Ha minden a terv szerint halad, lassan elkezdhetsz foglalkozni az ingatlanvásárlás gondolatával. Egyelőre csak beszéltek róla, de ez is kellemes program. Kedveseddel gondolatban már be is rendezitek új lakásotokat.

Skorpió

Kedves Skorpió! A pénz ajándékként hull az öledbe, így igazán értékelni sem tudod, mennyit kerestél. A könnyen szerzett pénz könnyen elúszik, ha nem figyelsz arra, hogy hasznos dolgokra fordítsd. Nem ártana befektetésben gondolkodni, hosszabb távra tervezni. Az anyagi sikerek jó hatást gyakorolnak szerelmi életedre is.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ez a nap nem olyan nehéz, mint ahogy tegnap gondoltad. Épp ezért alkalmas arra, hogy tisztázz magadban bizonyos dolgokat, tiszta vizet önts a pohárba. Meglehet, úgy döntesz: abból a „pohárból” valakit, valamit ki kell önteni. Emiatt még egy fontos barátságod is megszakadhat. De most nem tehetsz másként.

Bak

Kedves Bak! A dohányzás rád nézve nagyon ártalmas, erősen megviseli légcsövedet. Neked, aki annyi akaraterővel rendelkezel, nem lenne olyan égrengető feladat leszokni róla. Ma alkalmad nyílik rá, hogy sokoldalúságodról tanúbizonyosságot tegyél. Szinte hízelgő, hogy bármiért fordulnak hozzád, mindenre találsz megoldást.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Erős, összeszedett vagy, hangulatod nagyszerű. Mindez csak az első dekád szülötteire igaz. A február 10. után született Vízöntők semmi jóra ne számítsanak a következő napokban. Rájuk a bizonytalanság lesz jellemző, dolgaik intézésében a sikertelenség. A világ forgandó, nem lehet mindig minden tökéletes.

Halak

Kedves Halak! A hullámok csak nem akarnak elcsitulni, rettenetesen érzed magad ebben a felkavart, szennyes áradatban. Kölcsönös vádaskodás, felelősségáthárítás, még alig gyógyult, régi sebek felszaggatása… Keress ma olyan elfoglaltságot, amely leköti figyelmedet, és eltereli gondolataid hajóját a veszélyes vizekről.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL