DIVAT

Divatcsata

Szerző:
Szabó Anna
Hogy kinek áll jobban? Kinek az alkata, ízlése a megfelelőbb bizonyos ruhadarabok viseléséhez? A magasság, a hajszín, a bőrszín és még sok-sok kisebb, nagyobb szempont meghatározza, hogy mitől  válik egy ruha olyanná, mintha rá öntötték volna.
1. Egy ruha, két színben
A bal oldali képen Alyson Hannigan látható. Rachel Bilson és Alyson nagyjából egy magasnak tűnnek. A Kék cipő, a fehér bőr és a fekete hajszínhez a zöldes alapszínű változat remekül passzol. Mindkét hölgy alkatának és stílusának megfelelő ez a ruha. Rachel Vöröses árnyalatú hajához az arany szandál és a narancsos-bordós színű ruha remekül illik. A Bő szabású harangszoknya nagyon jó választás ehhez az alkathoz. A kék cipővel inkább kislányos, a szandállal finom, nőies hatást értek el.



2. Ashley Judd vs Alyssa Milano
Ashley magasabb és sudárabb alkat, mégis szexisebb ez a ruha Alyssa-n. A feltűzött haj jól láthatóvá teszi a dekoltázst, és a hegyes orrú cipő tökéletes!



3. Carmen Electra vs Jann Carl
Nem könnyű felvenni a küzdelmet a szex szimbólum Carmen Electrával... Úgy tűnik nem kell sokáig gondolkodnunk, hogy ez a ruha kinek áll jobban. Carmen csizmája vagánnyá, izgalmassá teszi ezt a szoknyát. Alyssa vaskosabb lábszárait jobb lett volna földig érő szoknyába bújtatni.



4. Courteney Cox – Liv Tyler
Courtney Cox-nak egyáltalán nem áll jól ez a ruha. A cipő cseppet sem mutat jól, kissé durung hatása van. A bő felsőrész semmilyen formát nem ölt, szemben Liv Tyler bájos idomaival. Egyértelműen Liv a nyerő. A szandál, a derékra kötött ruha anyagából kötött öv tökéletesen követi alakja ívét.


5. Ashlee Simpson vs Demi Moore
Mindketten nagyon vonzóak, mégis Ashley a nyerő. A szőke haj- fekete ruha sokkal kontrasztosabb, izgalmasabb. A ruha hossza is sokkal előnyösebb, ha nem ér túlságosan térd alá. Ha deréktól felfelé vizsgálódunk, Demi nagyon csinos, de lefelé már nem az igazi.



6. Diana Kruger vs Jena Malona
Érdekes... talán kettőjükből összegyúrva lehetne a legjobbat kihozni ebből a viseletből. A fekete kardigánt bolero-ra cserélném, és elhagynám a sapkát. A fekete harisnya a csupasz vállhoz nem passzol, ehhez kellene inkább a kardigán. A kis fekete táska és a fekete cipő viszont bomba jó párosítás. Remekül kiemeli a ruha szépségét!



7. Drew Barrymore vs Kelly Rowland
Drew egyszerűen sugárzik ebben a ruhában, pedig Kelly alakja sokkal karcsúbb. Drew fehér bőre sokkal jobban kiemeli a ruha színeit, mint Kelly feketesége. Az orrban nyitott cipő ügyes választás! Kelly karkötőjét kölcsön kérhette volna, de azért így is nagyon jó vagy Drew!



8. Emmy Rossum – Natasha Richardson
Ez a ruha önmagában necces. De ha már valaki ezt választja, legyen kislányos és bohém. A hajpánt és a masnis szandi szuper választás, Natasha viszont nagyon mellényúlt, ez a gallér egy vicc.



9. Eva Longoria vs Vanessa Minnillo
E két gyönyörű hölgy megítélésünk szerint holtversenyben végzett. A ruha mindkettejükön kifogástalanul jól áll. Mindkét -féle szín tökéletes választás. Mivel Eva és Vanessa alkata nagyon hasonló, nehéz lenne eldönteni, ki a szebb.


10. Gwen Stefani vs Patricia Arquette
Azt hiszem nem sokáig kell gondolkodnunk, hogy kinek áll jobban ez az izgalmas kockás ruhácska. Patricia, - aki egyébként egy nagyon csinos hölgy – rettenetesen néz ki ezekkel az óriás keblekkel. Bár a ruha színe és fazonja nem lenne rossz, a dekoltázst kicsit jobban át kellett volna gondolni. Ezzel szemben Gwen szinte sugárzóan szép! Ilyen gondosan karbantartott alak mellett ez nem is csoda.



11. Hilary Duff vs Zooey Daschel
Nos, egy ilyen rendkívül szexis selyemruhát kár lenne elfuserálni azzal, hogy alapvető szabását megváltoztatjuk egy derékra kötött övvel. Az ötlet nem lenne rossz,de ezzel teljesen átlagossá, unalmassá alakul egy izgalmas darab.



12. Jennifer beals vs Tracee Ellis Ross
Ha Jennifer nem lenne fekete, azt hihetnénk, hogy ikertestvérek. Még szerencse, hogy nem egyazon rendezvényen viselték ezt a ruhát, mert hátulról egész biztosan összekeverték volna őket. Az eredmény: 1-1



13. Jennifer Lopez vs Jemina Kahn
Ki gondolná, hogy Lopez szexistennő pontosan ugyanabban a ruhában feszít, mint Kahn. És ezúton is bebizonyosodik, hogy milyen sokat számít egy szoknya hossza, és a hozzá illő lábbeli. Ugyanaz a ruha egyszerre varázsolhat szexi dívává, vagy komoly, érett feleséggé.



14. Kylie Minogue vs Jessica Alba
Bár Kylie mindig sugárzóan szép, Jessica Alba mellett teljesen elhalványul. Alba kisasszony igazán trendi ebben a fekete lábszár középig érő cicanadrágban, a fényes szandiban és a hozzá illő nyaklánccal. Kylie inkább kislányosan mutat saját ruhájában. Úgy tűnik, jobban járt volna, ha ő is felhúz egy gatyót. Fehér lábai nem túl igézőek.



15. Jessica Simpson vs Elsa Patatky
Nem könnyű választani. Jessica joggal mutogatja gyönyörű, lebarnult lábait, ugyanakkor Elsa fekete csizmája igazán vadító.



16. Katie Holmes vs Rachel Weiss
Katie a laza, belevaló, vagány belvárosi csaj ebben a farmerben, Rachel a finom, elegáns és modern üzletasszony benyomását kelti. Mindkét választás tökéletes, csupán az alkalmat kell hozzá megválasztani.



17. Paris Hilton vs Serena Williams
Érdekes összehasonlítás. Serena izmos, erőteljes alakja nem biztos, hogy ebben a ruhában mutat a legjobban. Ha nem nem állítottuk volna mellé a botrányhős Paris Hiltont, bizonyára nem tűnt volna fel a különbség egy kifinomult csinos nő és egy nagyszerű, ámde kevésbé nőies sportoló között.



18. Sadie Frost vs Sienna Miller
A két vetélytárs ezúttal nem Jude Law-ért csapott össze. Sadie Frost öltözéke az elegancia egyik gyöngyszeme, míg Sienna Miller épp olyan, mint aki gyorsab leszaladt a sarki boltba, mert elfogyott a tej, és az első kéznél lévő kabátot kapta magára...


19. Scarlett Johansson vs Pamela Anderson
Bár a két hölgyemény vezetékneve kedvesen rímel egymásra, ruhájuk egészen másképp mutat viselőjükön. Scarlett trendi, vagány, kicsit fiús, de szexi ebben a kezes-lábasban, Pamela viszont a szokásos mellbedobással hangsúlyozza bájait. A szürkeség mindkettőjükön jól áll, de Scarlett egy fokkal jobban ráérez a divatra.



20. Victoria Beckham vs Milla Jovovic
Kemény küzdelem ez a két divatkirálynő között, de mérleg nyelve mégis Backhemné felé hajlik. Fekete harisnyával sokkal csinosabb hatást keltett, mint Milla csizmába gyűrt farmere. Ennek ellenére semmi kifogásolnivalót nem lehet találni a két ellenfél öltözködésében.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL