2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az egyéjszakás kaland rejtelmei - Mit szabad, és mit nem?

Csizek Zoé

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egy szórakozóhelyen túlságosan is összegabalyodtunk egy aznap este megismert pasival - és mit adott Isten, mindketten szinglik is voltunk. Elgondolkodtató a folytatás, de mire is kell figyelni?

A legfontosabb, hogy már az elején tisztázzátok, hogy kinek mik a szándékai. Nyilván neked sem esne jól, ha másra számítanál. Ilyen esetekben, amikor nincs időtök kiismerni a másikat, nyugodtan lehet szóban „utasításokat adni" hogy neked mi a jó – hiszen csak így van értelme az egyéjszakás kalandoknak is. Azonban szintén fontos, hogy semmi olyat se vállalj be, amit később megbánhatnál – ezért lényeges, hogy alkoholos befolyásoltság alatt inkább menj haza, mintsem ilyesmibe keveredj!

Szintén fontos tényező a védekezés. Hiszen ha fogamzásgátló tablettát is használsz, az nem véd meg a nemi betegségektől, melyekről, a tartós bizalmon alapuló párkapcsolatokkal ellentétben nem valószínű, hogy szó esik. Ne tedd ki magad felesleges veszélynek, mindenképp használjatok óvszert, akkor is, ha a partnerednek ellenére van. Ha azonban nem egyezne bele, utasítsd vissza az aktust, semmi sem kötelező! Ha hajlandóságot érzel magadban ilyesmire, akár hordj magadnál te is ilyen eseményekre, ki tudja, mikor lehet rá szükséged.

Ha már az elején tisztáztátok, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok, ne próbálj meg semmit belelátni. Így megkíméled magadat a kudarctól, ugyanis a legtöbb férfi képes mindenféle érzelmi kötődés nélkül is ágyba bújni – míg a nők többsége ódzkodik az ilyesmitől. Így lett beprogramozva a két nem, nincs mit tenni, csak annyit, hogy nem ringatod magad romantikus álmokba amiatt az egy alkalom miatt, hiszen valószínűleg a férfinek nem jelentett semmit. Ha úgy érzed, hogy nincs további jövője kettőtöknek együtt, töröld ki a telefonszámát és semmiképp se keresd. Természetesen akkor más a helyzet, ha mindketten szimpatikusak vagytok egymásnak és úgy érzitek, lehetne köztetek valami, de ez még a jövő zenéje.

Amikor túl vagytok az akción, döntsétek el nyíltan, hogyan tovább. Kínos szituációkat szülhet, ha reggel egymás mellett ébredtek, így ha egy mód van rá, inkább mindenki menjen a maga dolgára. Amennyiben nála történt a pásztoróra, hívj magadnak taxit az aktus után. Amennyiben nálad, udvariasan kérd meg, hogy inkább töltse otthon az éjszakát. Így megkímélitek magatokat a reggeli kellemetlen magyarázkodástól, esetleg a feleslegesen lefutott „mikor lesz a következő találkozó" tiszteletkörökről.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép