2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az egyéjszakás kaland rejtelmei - Mit szabad, és mit nem?

Csizek Zoé

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egy szórakozóhelyen túlságosan is összegabalyodtunk egy aznap este megismert pasival - és mit adott Isten, mindketten szinglik is voltunk. Elgondolkodtató a folytatás, de mire is kell figyelni?

A legfontosabb, hogy már az elején tisztázzátok, hogy kinek mik a szándékai. Nyilván neked sem esne jól, ha másra számítanál. Ilyen esetekben, amikor nincs időtök kiismerni a másikat, nyugodtan lehet szóban „utasításokat adni" hogy neked mi a jó – hiszen csak így van értelme az egyéjszakás kalandoknak is. Azonban szintén fontos, hogy semmi olyat se vállalj be, amit később megbánhatnál – ezért lényeges, hogy alkoholos befolyásoltság alatt inkább menj haza, mintsem ilyesmibe keveredj!

Szintén fontos tényező a védekezés. Hiszen ha fogamzásgátló tablettát is használsz, az nem véd meg a nemi betegségektől, melyekről, a tartós bizalmon alapuló párkapcsolatokkal ellentétben nem valószínű, hogy szó esik. Ne tedd ki magad felesleges veszélynek, mindenképp használjatok óvszert, akkor is, ha a partnerednek ellenére van. Ha azonban nem egyezne bele, utasítsd vissza az aktust, semmi sem kötelező! Ha hajlandóságot érzel magadban ilyesmire, akár hordj magadnál te is ilyen eseményekre, ki tudja, mikor lehet rá szükséged.

Ha már az elején tisztáztátok, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok, ne próbálj meg semmit belelátni. Így megkíméled magadat a kudarctól, ugyanis a legtöbb férfi képes mindenféle érzelmi kötődés nélkül is ágyba bújni – míg a nők többsége ódzkodik az ilyesmitől. Így lett beprogramozva a két nem, nincs mit tenni, csak annyit, hogy nem ringatod magad romantikus álmokba amiatt az egy alkalom miatt, hiszen valószínűleg a férfinek nem jelentett semmit. Ha úgy érzed, hogy nincs további jövője kettőtöknek együtt, töröld ki a telefonszámát és semmiképp se keresd. Természetesen akkor más a helyzet, ha mindketten szimpatikusak vagytok egymásnak és úgy érzitek, lehetne köztetek valami, de ez még a jövő zenéje.

Amikor túl vagytok az akción, döntsétek el nyíltan, hogyan tovább. Kínos szituációkat szülhet, ha reggel egymás mellett ébredtek, így ha egy mód van rá, inkább mindenki menjen a maga dolgára. Amennyiben nála történt a pásztoróra, hívj magadnak taxit az aktus után. Amennyiben nálad, udvariasan kérd meg, hogy inkább töltse otthon az éjszakát. Így megkímélitek magatokat a reggeli kellemetlen magyarázkodástól, esetleg a feleslegesen lefutott „mikor lesz a következő találkozó" tiszteletkörökről.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép