MÁGIA

Vess véget a pechsorozatodnak! - Ősi Ámon-Rá karmatisztító mágia

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed negatív, szerencsétlen, peches időszakon mész keresztül? Semmi sem jön össze? El kellene már egy kis siker és szerencse? Akkor talán a rossz karmád kezdett ellened fordulni. De ősi egyiptomi Ámon-Rá karmatisztító mágia segít megszabadulni tőle, hogy tiszta lappal kezdhess! Végezd el a műveletet és az életed ismét sínen lesz!

Mit kell tudnod a karmáról?

A karma lényege, az ok-okozat törvénye. Röviden tömören: ami teszel, ahogy másokkal szemben érzel, azt kapod vissza. Bármit is tégy, előbb utóbb meg lesz annak a következménye. Bár a körülötted zajló események, amiket átélsz, több ok és körülmény összefonódásából állnak, de lehetőséged van arra, hogy változtass rajtuk, mert a karma felkínálja annak a lehetőségét, hogy bármikor változtathatsz a dolgok állásán. Minden egyes helyzetben van választási lehetőséged, a szándékoddal és az akaratoddal változtathatsz a végkifejleten.

Mert az életed jelen állásáról nagyrészt te tehetsz, és nem mások felelősek érte. Ezért fontos, hogy pozitív szemléletet alakíts ki az egész életeddel kapcsolatban, különösen az eseményekkel szemben. De a karma nemcsak a tettekre vonatkozik, hanem az érzelmekre is. Bármilyen erős érzelmet élsz át egy történés alkalmával, karmikus kapcsolatod van azzal. Illetve amilyen érzésekkel vagy mások iránt, és ahogy hozzájuk viszonyulsz, azt kapod majd te is vissza.

Ami még segíti a rossz karma kialakulását a birtoklási vágy, kapaszkodás, harag, féltékenység. Ellenben ha gyakorolod a pozitivitást és főként a türelmet, hogy elszánt és céltudatos legyél, stabilan tarthatod a helyes, jó karmádat.

A mágia célja

Segít megszabadulni a jelenlegi rossz karmádtól, amit akár te idéztél elő magadnak, tetteid, érzéseid vagy gondolataid által. Általa búcsút inthetsz egy negatív eseményekkel teli, peches szériától és új lappal kezdheted a holnapot!

Kellékek

Tengeri só

Olíva vagy étolaj

Három fehér gyertya

Mirha füstölő

A varázslat menete

Először is végy egy forró fürdőt, amibe legalább egy jó nagy csészényi tengeri sót szórj. Tetőtől talpig merülj el benne. Füstölj közben mirhát.

Utána menj az oltárad elé vagy ahol a ceremóniát végzed. Egy kis tálban legyen a közeledben olíva vagy étolaj. Gyújtsd meg a három fehér gyertyát háromszög alakban. Gondold át milyen szerencsétlenségek, pechek értek téged. Ezután töprengj el azon, hogy okoztál-e másnak szenvedést, kellemetlenséget, kit bántottál vagy sértettél meg, akár tett vagy szavak formájában. Bánd meg ezeket a tetteket, szavakat. Csak akkor ér valamit az egész művelet, hogy szívből bánod a történteket. Kérd a bocsánatokat magadban és te is bocsáss meg magadnak. Ígérd meg magadnak, hogy mától jobban odafigyelsz ezekre és törekszel a pozitív életszemléletre, hogy tetteiddel, érzéseiddel, gondolataiddal a „jót" sugározd. Ha ezzel készen vagy, akkor mond a következőt:

„Lélek fénye, Nap Forrása,
Ámon-Rá adjon nekem erőt, az Istenek legnagyobbika,
hogy megváltoztassam az utamat és a múltamat."

Most mártsd bele a mutató ujjadat az olajba, és bal tenyeredbe rajzold fel az egyiptomi Ankh keresztet, a jobb tenyeredbe pedig Ámon-Rá jelét. Utána kulcsold össze ujjaidat a következő fohászra:

"A Nap isten Ámon-Rá, bocsássa meg bűneimet és tetteimet,
már bánom amiket elkövettem,
helyre akarom állítani a rendet,
hogy újra egyensúlyba kerüljek.
Boríts be isteni fényeddel,
szabadíts meg a rossz karmától,
hogy holnap egy jobb emberként kezdhessem a napot,
Ígérem az Aranyközéputat fogom járni.
Dicsőség Ámonnak, a Fény Atyjának!"

Lehetőleg ne mosd meg a kezeidet, csak fújd el a gyertyákat és térj nyugovóra. Másnap reggel viszont menj az ablakhoz vagy egy olyan helyre, ahol legalább egy kicsit ér a nap. Végy napfürdőt, tárd ki karjaidat és érezd, ahogy elönt a kellemes meleg. Ezzel a fürdővel kapod meg Ámon-Rá áldását is, aki megtisztította éjszaka a karmádat, most pedig új élettel és új erővel tölt fel téged. Érezned kell, mintha súlyos terhektől szabadultál volna meg az éjjel, könnyű, üde és friss vagy, mint aki most született meg. Fürdőzz, a nap melegében ameddig jól esik, utána mondj köszönetet az istennek a segítségért és ha Te is jónak látod, feltétlenül tégy az oltáradra vagy önts ki a szabadban áldozati ajándékul neki egy üveg sört.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL