LELKIPATIKA

Meditáció és megérzés

Szerző:
Szabó Anna
A meditáció szükséges lépés ahhoz, hogy az intuíciód fejlődhessen. De mi is az az intuíció?  Gyakorlat, hogy olvashass a világegyetem és az őrző szellemek irányító energiáiban.
Ne téveszd össze a gyomrodból jövő megérzéssel, és nincs köze az érzelmeidhez sem. Az intuitív kapcsolat csak lecsendesedett elmével, lenyugodott érzelmekkel, ellazított testtel érhető el. Ha nem zavarják az aurádat mentális, érzelmi vagy fizikai energiák, szó szerint érezni fogod az energiát magad körül, annak finom ölelését, olyan lesz, mint egy puha takaró. Az a gyengéd energia, ami az aurádat befolyásolja, amit az irányító szellemek vagy az univerzum maga küdött, nem fog hagyni kétséget benned, melyik utat is kell követned, kérdésedet világosan meg fogja válaszolni. Egyrételműen fogod tudni, mi a jó és mi a rossz. Az intuícióhoz nem kell gondolkodni. Az intuíció képesség, hogy megérezd a körülötted áramló, befolyásoló energiákat. De gyakorolnod kell. Esetleg így:


1. Készítsd elő a környezetedet

Találj egy csendes helyet, ahol meditálhatsz, ahol nem zavarnak meg. Használj füldugót, szem-maszkot, ha szükséges, hogy minél inkább ki tud zárni a külső világot.


2. Készítsd fel a testedet

Keress egy kényelmes helyet, ahol leülhetsz vagy lefekhetsz, ne legyen a testedben semmiféle feszültség. Ez fontos, mert a testnek teljesen lazának kell lennie, hogy aztán kiterjedhessen az aurád és érezhesd a befolyásoló energiákat.



3. Készítsd fel az érzelmeidet

Miután kényelembe helyezted magad, engedd el az érzelmeidet. Lazítsd el az érzelmi központjaidat, és ne gondolj semmire. Ehhez lehet, hogy kell egy kis idő. Ha nehezen megy, próbáld meg gondolatban magad elé rajzolni magadat, az érzelmeidet, és nézd meg kívülről, mintha csak a szellemeddel néznéd magad távolról. Aztán ezt az érzelmes “valakit” odakint rakd egy kicsit félre, és engedd, hogy a szellemed, az intuitív-önmagad a felszínre bukkanhasson.


4. Készítsd fel az elmédet

Ebben a meditációs állapotban sokkal inkább képes vagy olvasni a téged körülvevő energiákban, az aurádban. Fókuszálj, és lazítsd el egyenként, egymás után a fejedet, az agyadat, aztán az elmédet – csak erre a három dolgora fókuszálj, lazítsd el őket, hadd maradjanak csendesek.


5. Terjeszd ki az aurádat

Érezd - ne gondolj rá -, csak érezd, ahogy az aurád “kinyúlik” belőled, mint egy láthatatlan lufi. Képzeld el ezt magad elé, mintha benne ülnél nyakig a lufiban. És próbálj meg egyre nagyobb gömböt képzelni magad köré, talán egy méternyit is. Tartsd meg egy kicsit, aztán engedd el. Addig is maradj nyugodt, belülről csendes.


6. Az intuíció ”visszaigazolása”

Jegyezd meg, mit éreztél az intuitív lecke folyamán. Mit is éreztél pontosan? Hogyan érezted magad? Az intuíció erősen érzékeli a kozmikus erőket, amelyek befolyásolnak téged, így aztán össze tudod vetni majd azt, amit így intuitív módon megtudtál, azzal, amit az asztrológiai jeled szerinti befolyások jeleznek. De kérlek, csak megbízható asztrológusnak higgy. Némi idő elteltével, és persze, sok gyakorlással, képes leszel arra, hogy megérezd azokat az apró, finom befolyásokat, amik azért vannak ott, hogy téged irányítsanak. Nem lesz már szükséged külső segítségre – és ennek így is kell lennie. Sok szerencsét!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL