KÖZÉRZET

Másnap ellen

Szerző:
Szabó Anna
Ne aggódj előre, hogy milyen lesz a másnapi ébredésed egy mindent elsöprő buli után. Ha megteszel minden óvintézkedést, nyugodt szívvel bebiztosíthatod magad a szokásos émelygés és hányinger ellen.

Nem árt tehát megfogadnunk néhány jó tanácsot:


- Hazaértünk a buliból, csak arra vágyunk, hogy megtaláljuk a pihe-puha ágyunkat, előtte próbáljunk erőt venni magunkon és mindenképp vegyünk be paracetamolt tartalmazó gyógyszert, mely fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.

 


- Reggeli ébredés: Káosz a fejedben és a lakásban? Első utad a hűtőszekrényhez vezessen, ahol magadhoz vehetsz egy üveg ásványvizet. Nem árt, ha megiszod a teljes üveg tartalmát. Utána jöhet a fájdalomcsillapító és a kávé.


Hétvége van és hivatalos vagy ebédre a szüleidnél? Az aznapi menü: Húsleves, Töltött káposzta. A lehető legjobb számodra, hiszen a savas ételek fogyasztása a lehető legkedvezőbb számodra. A pörkölt is kiváló gyógyszer az émelygés ellen.
A zsírosabb ételek kimondottan jó hatással vannak a másnaposságra.

Ha van rá mód, feltétlenül szerezz be szőlőcukrot és gyümölcslevet.
A gyümölcsökben lévő fruktóz (szőlőcukor) megkönnyíti az alkohol feldolgozását, átalakítását a szervezetben.


Van aki a különböző energiaitalokra esküszik.


- Jó hatással lehet a gyömbéres tea, C-vitamin és a kalcium pezsgőtabletta . A kalciumot és a gyömbéres teát elalvás előtt fogyasszuk. Érdemes 500 mg-os, C- vitamint beszerezni.

- Túlzott alkoholfogyasztásnál ajánlott a méz fogyasztása, természetes cukortartalma miatt. Rendkívül jó hatással van a megviselt, nehéz gyomorra.

Tipp: Érdemes gyógynövény-szaküzletekben májvédő-detoxikáló teakeverék beszerzése.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL