REJTÉLY-MISZTIKA

Találkozás a szürkékkel - Avagy ufó-telepátia afrikai módra

Szerző:
Szabó Anna
Telepátia - a titkos tudás csepegtetése, több ezer éves agymosási folyamat? 1994. szeptember 16. 10:15 - 62 Zimbabwei gyerek üzenetet kapott. Készen állsz? Te is kiválasztott lehetsz! Az emberiség története galaktikus valóságshow?

1994. szeptember 16. 10:15 Zimbabwei Köztársaság, Ruwa, Ariel Iskola udvara - 62 gyerek és a figyelmeztető üzenet. Tanáraik megdöbbenten hallgatták a kezdetben csak a média által befolyásolt gyermeki fantázia produktumának tartott történetet. A magániskola, mely mintegy 20 mérföldre a fővároson, Hararren kívüli helyezkedik el, lett az ufológia történetének talán legszokatlanabb eseményének helyszíne.

 (Ariel Iskola)

Az 5-12 év körüli gyerekek állítása szerint a délelőtti szünetet élvezték az iskolaudvaron, mikor látni véltek három „ezüst golyót" repülni az égen az intézmény fölött. Vörös villanó fényt bocsájtottak ki, eltűntek, aztán újra megjelentek kicsit messzebb. Ez a jelenség megismétlődött még háromszor, majd az egyik leszállt vagy lebegett a föld felett 300 m-re tőlük.

Ez a terület tiltott volt a gyerekek számára a tüskés bokrok és mérges kígyók miatt, de nem volt elkerítve, így az ijedt, de annál inkább kíváncsi gyerekek meg tudták közelíteni a soha nem látott tárgyat. Aztán megjelent a körülbelül három láb magas humanoid figura kiemelkedve a repülő galaktikus járgányból, a sci-fi-filmekből ismert sziluettel és „hatalmas szemmel, mint a rögbi labda". Újabb villanó sejtelmes fény, aztán a halálra rémült, traumatizált gyerekek elborzadva a látottakon, sikoltozva menekültek. A lény eltűnt, majd hirtelen újra láthatóvá vált és mozdulatlanul bámulta zavarodott közönségét.

(Négy kiemelkedő szemtanú)

A pánikba esett gyerekek hada az ürességtől kongó iskola folyosóin keresett menedéket, illetve segítséget. A tanári kar éppen értekezletet tartott. Egyetlen felnőtt került elő, a büfét üzemeltető anyuka, de ő sem akart részese lenni a sztorinak, csupán egy olyan akciónak gondolta az történteket, mely által a porontyok agyafúrt módon hozzáférhetnek a cukorkákhoz és a szódavízhez. Később az iskola vezetése elismerte, hogy a diákok gyakorlatilag felügyelet nélkül tartózkodtak az udvaron és nem foglalkoztak a rettenetes sikítással sem, mert hát ugye ez a szabadban töltött játék velejárója.

Az idősebb diákok, aki ott ragadtak megbűvölve a földönkívüliek közelében, telepatikus üzenetet kaptak, elmondásuk szerint: „Világ vége lesz hamarosan, ha nem vigyázunk a bolygónkra. Kihal az emberiség." Ezeket a gondolatokat közvetítette a lény szeme. Valamint figyelmeztetett, hogy az emberiség technikai fejlődését mérsékelni ajánlatos, ha nem akarunk világméretű katasztrófát.
Nem sokkal később a gyerekeket arra kérték, rajzolják le, hogy mit láttak. „Tették ezt külön-külön. A rajzok mind egyformák. "

Cynthia Hind, mint Afrika első számú UFO kutatója, a rettenthetetlen oknyomozó újságíró és Dr. John Mack, pszichológus két napot töltött a sokkos állapotban lévő kisdiákokkal, akik vidéken éltek és nem is igazán néztek TV-t, nem voltak tájékozottak paranormális jelenségeket illetően. Megerősítették, hogy ezek a fiatal gyerekek képtelenek lettek volna kitalálni a bonyolult és részletgazdag történetet és egybehangzó meséjükkel átverni a világot. 2010-ben Randall Nickersonnak sikerült megtalálni számos egykori szemtanút, akik azóta már elköltöztek Zimbabwéből a világ különböző pontjaira. Felnőtt fejjel is ugyanaz volt a történet, mint a hátborzongató esemény napján.

Hang nélkül...

A földönkívüliek valószínűleg nem rendelkeznek hangképző szervekkel, hangszalagokkal, viszont fülre emlékeztető nyílásokkal igen. Szájuk is van, de szinte állandóan csukva tartják, így nincs szerepe a kommunikációban, mint ahogy a fülnek sem. A telepátia a legvalószínűbb eszköze a közlési folyamatoknak. Még lélegezni sem hallotta senki a lényeket, a földlakók közül. Abban az esetben, ha az elrabolt feszült lelki állapotba kerül vagy ellenállást tanúsít vagy csak egyszerűen beszélni kezd, az idegenek rögtön érzékelik ezt a magatartást, anélkül, hogy szemmel tartanák. Felé fordulnak és ránéznek - békésebb helyzetben.

Az ufológiai kutatások kiderítették, hogy a lények, akiket mi csak földönkívülieknek nevezünk, egy technikailag meglehetősen fejlett, hierarchikus társadalomban élnek, mely több galaktikus fajt olvaszt egybe. Kommunikációjuk alapja a telepátia, tehát hang és látvány nélkül gondolati síkon történik a közlési folyamat, bizonyos távolságon belül. Mellesleg az a momentum, hogy tulajdonképpen belelátnak egymás fejébe, szinte kizárja annak a lehetőségét, hogy önálló egyéniségekké váljanak.
A telepátia egy ismeretlen tudati síkot használ a kommunikációra

Se szó, se beszéd, se nonverbális eszmecsere, csak egymásra hangolódás és ugyanaz a gondolat. Kételkedsz? C. G. Jung szerint „Miközben az ember mindenhatónak érzi magát a természet jelenségeivel szemben, éppen legcsodálatosabb fegyverét, a saját pszichéje működését nem ismeri".

Az Amerikai Egyesült Államok kormánya is alkalmazott távérzékeléssel megáldott embereket a Star-Gate nevű titkos akció során. Bizonyos telepatikus és szuggesztív képességekkel, melyek csak felfokozott emocionális állapotban figyelhetők meg, elő lehet idézni direkt módon különféle izgalmi reakciókat és tudatalatti stresszt. Az őskorban a túlélést segítette a távolbalátás vagy távérzékelés, telepátia . Miután a vadászó életmódot felváltotta a földművelés, a psi-gén mely a képességet hordozza, egyre inkább elvesztette szükségességét.

Feltételezhető, hogy leginkább azokban a kultúrákban maradt fenn a mindennapokban, amelyek nyitottak voltak a paranormális jelenségekre, például az észak-amerikai indiánok körében. Az érzelmi fogékonyság, ráhatás, befogadóképesség jelentősen elősegíti a telepátia működésének hatékonyságát, ezért a nők alkalmasabbak eme tevékenység gyakorlására. Európában a boszorkányüldözés „megtisztította" a lakosságot a rendhagyó mentális funkciókkal rendelkező nőktől. A KGB ügynökei összegyűjtötték a paranormális képességekkel rendelkező személyeket az egykori Szovjetunióban, és bevonták őket a parapszichológiai kutatásokba évtizedeken keresztül.

Évezredek óta megfigyelnek minket...

Behatóan tanulmányozzák az emberi fajt, társadalmi felépítésünket, biológiai működésünket és arra jutottak, hogy könnyen integrálhatóak vagyunk saját társadalmukban. Miután elrabolták, a földlakók egész sora vált a tenyésztőprogram részévé, mely genetikai beavatkozásokra épült. Emberszerű hibrideket állítottak elő, akik jól alkalmazkodnak a földi körülményekhez és telepatikus képességeik által uralkodhatnak felettünk.

A terv megvalósítását olyan földi emberek is segítik, melyek biológiailag tökéletesen megegyeznek társaikkal, de tudatukat gyerekkoruk óta befolyásolják az idegenek. A tudatmódosított hibrideket számos feladatra kiképzik, többek között technikai eszközök kezelésére, vagy – érzelmi intelligenciánkat felhasználva - különféle pszichológiai helyzetek kezelésére. Végcélként pedig funkciójuk: pozitív, bizalmat keltő emberi személyiségjegyeket felhasználva tervszerűen behálózni más bolygók népeit, galaktikus uralomra törve. A titkos tudás, melyet elrejtettek elméjükben, a megfelelő pillanatban aktiválható.

Irányított emberek vagyunk?

A földönkívüliek jelenléte életünk részévé válik. Milyen hatással lesz ez a kultúránkra? Lehetünk-e vagy érezhetjük-e magunkat szabadnak egy olyan társadalomban, ami a gondolatainkat is ellenőrzi? Kiragadva az életedből, neked vajon milyen szerepet szánnak?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL