PASISZEMMEL

Férfi és nő közötti barátság - Avagy a két véglet találkozása

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran hallani, hogy a férfi–nő közötti barátság egyszerűen lehetetlen. Te hogyan vélekedsz? Kitartasz a tömeg mellett és a sztereotípiák halmazában vagy esélyt adsz egy olyan barátságnak, amelyben a rivalizálás, a féltékenykedés teljes mértékben háttérbe szorul? Még mielőtt döntenél – megosztom veled, hogy miért is jó, ha egy nőnek férfi barátja van.

A párkapcsolat nagyon jó példa arra, hogy mennyire eltérő és más a nő és a férfi természete, viselkedése, megnyilvánulása, gondolkodása. Mi más módszerekkel kezeljük a különböző helyzeteket – a ti gondolatvilágotokban minden bonyolultabb. Sokszor eltudunk és el is beszélünk egymás mellett. Másként éljük, halljuk, látjuk az adott szituációt. Azonban, ha mindketten kilépünk a megszokott komfortzónánkból, akkor közelebb kerülünk egymáshoz, és barátként formálhatjuk, alakíthatjuk egymás személyiségét.

Merj barátkozni!

Biztos te is mélyebben és jobban meg szeretnéd ismerni a férfiak természetét, észjárását. Hiszen él benned a vágy és a kíváncsiság, hogy minden helyzetet uralni tudj. Magazinok, szakkönyvek, kisfilmek sokaságán átrágtad már magad, de még nem teljes a kép. Pedig egyszerű a dolog: egy férfi barát sok kérdésre választ tud adni. Ne skatulyázd be önmagad, ne csak pasiként vagy potenciális pasi jelöltként tekints egy férfira, hanem barátként is. Egy őszinte és mély beszélgetés egy érett, értelmes férfival sok mozaikdarabkát hozzá tud csatolni az általad kialakított férfi–imázshoz.

Adj teret a humornak!

Imádod a humort, vicces pasira vágysz, azonban mégsem tudod kezelni számos szituációban a humort – egyszerűen besértődsz. Pedig tömérdek sztori kacagással végződhetne, ha kezelni tudnád ezeket a helyzeteket.

A jó hír az, hogy ezt a magatartást orvosolni lehet, hiszen csak meg kell, ismerned az erősebbik nem észjárását és máris nyíltabb vagy ezen a téren is. Egy monoton napot teljes mértékben színesebbé tudsz varázsolni egy jól tálalt poénnal. Tehát, merj vicces lenni, hiszen egy nőnek is jól áll és mi maximálisan díjazzuk.

Különleges kapocs!

A férfiak nem csak, hogy nyíltabbak, de őszintébbek is egymással/barátaikkal szemben. Ezért, ha férfi baráttal rendelkezel, és már kialakult az a bizalmi zóna, amely az őszinte, lelket simogató beszélgetéshez szükséges, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog a szemedbe hazudni, nem fog csak azért szépet mondani, hogy te mosolyogj. Nem azt fogja mondani, amit te hallani akarsz, hanem azt, amit hallanod kell és ez az, ami különleges és egyedi a férfi–nő közötti barátságban.

Mégis lehetséges?

Hanyagold a sztereotípiákat és merj vagány, nyitott, magabiztos, tudatos nő lenni. Adj esélyt egy olyan barátságnak, amely mélyen épülhet az őszinte kommunikációra. Egy férfi barát megváltoztathatja a gondolatvilágodat. Karakán és féktelen nővé érhetsz mellette, a társaságában. Megtanulod lazábban, könnyebben, stílusosabban és poénosabban kezelni a körülötted levő szituációkat, és ezek a pozitívumok a párkapcsolatban is megmutatkoznak.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL