SZEX, SZERELEM

Mire buknak a pasik?

Szerző:
Szabó Anna
Tudom mit gondolsz. Hogy ez hülyeség. Mert ahány pasi, annyi -féle ízlés. Meg arra, hogy ne általánosítsak. Életkoromból és néhány hasonszőrű ismerősöm tapasztalataiból kifolyólag azonban sikerült feltárnunk néhány állandó elemet. Ezennel pedig megosztom veled!

· Magas sarok

Minden olyan stílusbeli elem, ami a nőiességet hangsúlyozza, nyerő lehet. Ilyen például a tűsarok is. A férfiak (kivételek persze vannak) sohasem hordanak magas sarkú cipőt. Ettől ez a rejtélyesen hordhatatlan viselet rendkívül igéző a férfiak számára.
· A szoknya 

Hasonlóképpen a magas sarokhoz szintén a nőiesség egyik legfőbb jelképe.
A testhez simuló szoknya, melyben átsejlenek a domborulatok, főleg kiskosztümmel együtt viselve őrjítően szexi tud lenni. Alaposan megmozgatja a férfiak fantáziáját
· Hosszú haj 

Igen, igazad van. Nem csak a hosszú haj lehet szép és nőies, és természetesen egy hosszú frizura is lehet nagyon csúnya. Tekintsünk el ettől. A hosszú hajú hölgyek bizony sokkal jobban felkeltik a férfiak érdeklődését. A hosszú haj érzékiséget sugall, a férfi szinte érzi a testén a hajzuhatag simogatását.
· A szőkeség 

Már megint egy közhely – mondhatnánk, de valóban. A szőkeség a szűziesség, a fiatalság, az érintetlenség szimbóluma. A szőke nők – hiszen egyre ritkább a természetes szőke haj – mindig különlegesebbek lesznek az átlagnál. Persze, ez az előnyös tulajdonság csak az első benyomásig elég.
· Gömbölyű fenék

Az örök Jolly Joker. Hiába fogyózol, mindhiába. A férfiak 90%-a a gömbölyű fenekű nőket tartja a legszexibbnek. Lefogyhatsz és lehet óriási sikerélményed, a pasiknak akkor is jobban fog tetszeni a kicsit nagyobb feneked. Bár az önbizalmadnak mindenképp jót tesz, ha sikerül elérned az áhított testsúlyt, a feneket azonban érdemes felturbózni!
· Lakkozott körmök 

A kivételekről most ne essék szó. A szépen, igényesen lakkozott körmök, a vadító piros, vagy a francia igényesnek, finomnak mutatja a kezed. A férfiak nagyon vonzónak találnak egy lakkozott körmű hölgyet, ám annál kiábrándítóbbnak a lekopott, töredezett, gombás körmöket. Az ápoltság tehát elengedhetetlen kellék.
· Hosszú szempillák 

Szeretett hímeink szemünket élénkebbnek, érdeklődőbbnek és csillogóbbnak látják ha szempillaspirált használunk. A csillogó szem érzéki, csalogató. Ha eddig nem nagyon festetted a szempilládat, ideje kipróbálnod!
· Karcsú derék

Valójában nem is a karcsúság, hanem a szép ívű csípő a lényeg.
A megfelelő arányok. Nem feltétlenül van szükséged Rubint Réka kőkemény hasizmaira, ha feneked és derekad szép ívet formál. A lényeg, hogy meglegyen a homokóra forma.
· Természetesség

Nincs borzasztóbb mint amikor valaki agyon festve, extra mini szoknyában és tíz centis sarkú cipőben megy bevásárlókörútra. Ez egyszerűen röhejes. És maximum a sarkon dolgozó kőművesbrigádot vonzza magához. Légy mindig alkalomhoz illően öltözve és sose vidd túlzásba a festéket, és a szexis elemek kombinálását. Egyszerre elég csak egy dolgot hangsúlyozni!
· Jó humor és intellektus 

Hogy ne csak a külsőségekről beszéljünk. Természetesen nagyon fontos, hogy a férfiak jól érezzék magukat társaságunkban. Egy jó humorú, tájékozott nő könnyebben fel tudja oldani a kezdeti feszültséget, és hosszútávon is erősíti, hogy ő lehet a megfelelő partner.
· Csak semmi bosszú 

Mi nők, különös képességgel jöttünk a világra. Imádunk bosszút állni. Főleg, ha egy pasi bunkózott velünk. Na akkor aztán reszkessetek férfiak! Egy nő rendkívüli energiát képes bosszúállásra összpontosítani. Egy férfi szimplán nem törődik a női érzelmekkel. Egyszerűen csak önző és saját érdekeit helyezi előtérbe. Ezzel szemben, nekünk több sem kell, ha valaki megbánt minket. Máris különféle fortélyokon törjük a fejünket, hogyan tudnánk a leghatékonyabban viszonozni azt a szörnyűséget, melyet elkövettek ellenünk. Ilyenkor aztán sokszor túl jól sikerül, amit kiterveltünk és a férfi szörnyű kínok közt fog elfarolni...
· Nyitottság és figyelem 

A pasik imádnak okosabbnak látszani másoknál. Főleg nálunk... Ne akard mindig letorkolni, még akkor se, ha valóban neked van igazad. Ha figyelmesen végig hallgatod és értékeled a mondanivalóját, az valósággal olyan számára, mintha hájjal kenegetnék.
· Fiatalság 

Kár lenne tagadni, hogy a pasik imádják a fiatal csajokat. Nem azt látják bennük, hogy bébivel a hasukban, hajcsavarókkal rohangásznak a tükör előtt, miközben amiatt sopánkodnak, hogy öregszenek. Ahogy a férfiak félnek a kötöttségektől, úgy vonzza őket a szabadság. A szabadság pedig a fiatalságnál kezdődik. És nem csak erről van szó.
A fiatalság egyenlő tapasztalatlanság, és ártatlanság. A férfi pedig bámulatos örömmel veti bele magát abba, hogy megmutassa képességeit és újat fedjen fel a nő előtt.
· Időhúzás= tabu 

Hiába tagadod, valószínűleg te is többet foglalkozol azzal, hogy milyen a saját megjelenésed, mint azzal, hogy milyen a pasid. A férfit nagyon fel tudja dühíteni, ha a nő órákig tollászkodik, miközben a „egy perc és kész vagyok” mondattal próbálja csillapítani kedvesét.
· Az ismétlés unalmas... 

Figyelj arra, hogy ne ismételd folyton magad. Akármilyen furán is hangzik, de a pasiknak is van memóriája, még ha nem is látszik...


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL