2018. május 26. - Fülöp, Evelin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 26. - Fülöp, Evelin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mire buknak a pasik?

Szamobori K.

Tudom mit gondolsz. Hogy ez hülyeség. Mert ahány pasi, annyi -féle ízlés. Meg arra, hogy ne általánosítsak. Életkoromból és néhány hasonszőrű ismerősöm tapasztalataiból kifolyólag azonban sikerült feltárnunk néhány állandó elemet. Ezennel pedig megosztom veled!


· Magas sarok

Minden olyan stílusbeli elem, ami a nőiességet hangsúlyozza, nyerő lehet. Ilyen például a tűsarok is. A férfiak (kivételek persze vannak) sohasem hordanak magas sarkú cipőt. Ettől ez a rejtélyesen hordhatatlan viselet rendkívül igéző a férfiak számára.
· A szoknya 

Hasonlóképpen a magas sarokhoz szintén a nőiesség egyik legfőbb jelképe.
A testhez simuló szoknya, melyben átsejlenek a domborulatok, főleg kiskosztümmel együtt viselve őrjítően szexi tud lenni. Alaposan megmozgatja a férfiak fantáziáját
· Hosszú haj 

Igen, igazad van. Nem csak a hosszú haj lehet szép és nőies, és természetesen egy hosszú frizura is lehet nagyon csúnya. Tekintsünk el ettől. A hosszú hajú hölgyek bizony sokkal jobban felkeltik a férfiak érdeklődését. A hosszú haj érzékiséget sugall, a férfi szinte érzi a testén a hajzuhatag simogatását.
· A szőkeség 

Már megint egy közhely – mondhatnánk, de valóban. A szőkeség a szűziesség, a fiatalság, az érintetlenség szimbóluma. A szőke nők – hiszen egyre ritkább a természetes szőke haj – mindig különlegesebbek lesznek az átlagnál. Persze, ez az előnyös tulajdonság csak az első benyomásig elég.
· Gömbölyű fenék

Az örök Jolly Joker. Hiába fogyózol, mindhiába. A férfiak 90%-a a gömbölyű fenekű nőket tartja a legszexibbnek. Lefogyhatsz és lehet óriási sikerélményed, a pasiknak akkor is jobban fog tetszeni a kicsit nagyobb feneked. Bár az önbizalmadnak mindenképp jót tesz, ha sikerül elérned az áhított testsúlyt, a feneket azonban érdemes felturbózni!
· Lakkozott körmök 

A kivételekről most ne essék szó. A szépen, igényesen lakkozott körmök, a vadító piros, vagy a francia igényesnek, finomnak mutatja a kezed. A férfiak nagyon vonzónak találnak egy lakkozott körmű hölgyet, ám annál kiábrándítóbbnak a lekopott, töredezett, gombás körmöket. Az ápoltság tehát elengedhetetlen kellék.
· Hosszú szempillák 

Szeretett hímeink szemünket élénkebbnek, érdeklődőbbnek és csillogóbbnak látják ha szempillaspirált használunk. A csillogó szem érzéki, csalogató. Ha eddig nem nagyon festetted a szempilládat, ideje kipróbálnod!
· Karcsú derék

Valójában nem is a karcsúság, hanem a szép ívű csípő a lényeg.
A megfelelő arányok. Nem feltétlenül van szükséged Rubint Réka kőkemény hasizmaira, ha feneked és derekad szép ívet formál. A lényeg, hogy meglegyen a homokóra forma.
· Természetesség

Nincs borzasztóbb mint amikor valaki agyon festve, extra mini szoknyában és tíz centis sarkú cipőben megy bevásárlókörútra. Ez egyszerűen röhejes. És maximum a sarkon dolgozó kőművesbrigádot vonzza magához. Légy mindig alkalomhoz illően öltözve és sose vidd túlzásba a festéket, és a szexis elemek kombinálását. Egyszerre elég csak egy dolgot hangsúlyozni!
· Jó humor és intellektus 

Hogy ne csak a külsőségekről beszéljünk. Természetesen nagyon fontos, hogy a férfiak jól érezzék magukat társaságunkban. Egy jó humorú, tájékozott nő könnyebben fel tudja oldani a kezdeti feszültséget, és hosszútávon is erősíti, hogy ő lehet a megfelelő partner.
· Csak semmi bosszú 

Mi nők, különös képességgel jöttünk a világra. Imádunk bosszút állni. Főleg, ha egy pasi bunkózott velünk. Na akkor aztán reszkessetek férfiak! Egy nő rendkívüli energiát képes bosszúállásra összpontosítani. Egy férfi szimplán nem törődik a női érzelmekkel. Egyszerűen csak önző és saját érdekeit helyezi előtérbe. Ezzel szemben, nekünk több sem kell, ha valaki megbánt minket. Máris különféle fortélyokon törjük a fejünket, hogyan tudnánk a leghatékonyabban viszonozni azt a szörnyűséget, melyet elkövettek ellenünk. Ilyenkor aztán sokszor túl jól sikerül, amit kiterveltünk és a férfi szörnyű kínok közt fog elfarolni...
· Nyitottság és figyelem 

A pasik imádnak okosabbnak látszani másoknál. Főleg nálunk... Ne akard mindig letorkolni, még akkor se, ha valóban neked van igazad. Ha figyelmesen végig hallgatod és értékeled a mondanivalóját, az valósággal olyan számára, mintha hájjal kenegetnék.
· Fiatalság 

Kár lenne tagadni, hogy a pasik imádják a fiatal csajokat. Nem azt látják bennük, hogy bébivel a hasukban, hajcsavarókkal rohangásznak a tükör előtt, miközben amiatt sopánkodnak, hogy öregszenek. Ahogy a férfiak félnek a kötöttségektől, úgy vonzza őket a szabadság. A szabadság pedig a fiatalságnál kezdődik. És nem csak erről van szó.
A fiatalság egyenlő tapasztalatlanság, és ártatlanság. A férfi pedig bámulatos örömmel veti bele magát abba, hogy megmutassa képességeit és újat fedjen fel a nő előtt.
· Időhúzás= tabu 

Hiába tagadod, valószínűleg te is többet foglalkozol azzal, hogy milyen a saját megjelenésed, mint azzal, hogy milyen a pasid. A férfit nagyon fel tudja dühíteni, ha a nő órákig tollászkodik, miközben a „egy perc és kész vagyok” mondattal próbálja csillapítani kedvesét.
· Az ismétlés unalmas... 

Figyelj arra, hogy ne ismételd folyton magad. Akármilyen furán is hangzik, de a pasiknak is van memóriája, még ha nem is látszik...


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 mítosz, amelynek nagyon is van igazságalapja

10 mítosz, amelynek nagyon is van igazságalapja

Mindig is azzal bíztatták a legendák híveit, hogy minden legendának kell, hogy legyen valami valóság alapja, amit legfeljebb az emberek idővel kiszíneztek. Úgy tűnik, hogy ez nagyon is igaz! Itt ez a 10 mítosz is, amiről eddig sokan gondolhatták azt, hogy csak mese habbal, de valójában nem kevés igazságalappal rendelkeznek, még ha nem is olyannal, aminek egy legendahívő szívből örülne, de ez is valami!

Tovább »
9 hely a világon, ahová csak a legbátrabb turisták látogatnak el

9 hely a világon, ahová csak a legbátrabb turisták látogatnak el

Az alábbiakban olyan helyeket ismerhetsz meg, amelyek egészen különlegesek. Hogy miért? Azért, mert ha ellátogatsz oda, könnyen úgy érezheted magad, akár egy horror film főszereplője. Ha imádod az adrenalint és a kalandokat, akkor érdemes az alábbi különös helyeket behatóbban is megismerned.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Diadalszekér a győzelem kártyája, mely hihetetlen szellemi erők összpontosulását jelzi. Bár a győzelem általában elég egyértelmű fogalom, ez a kártya tele van ellentmondásokkal.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép