SZEX, SZERELEM

Miből tudhatod, hogy a sikeres volt-e az első randi? - A testbeszéd elárulja!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor megvolt a randi, akkor általában elgondolkozunk rajta, vajon hogyan is sikerülhetett. Az elhangzott szavakból, amelyeket a búcsú perceiben mondtunk egymásnak, az eltöltött idő hangulatából, no meg leginkább a testbeszédből. Az viszont lényeges, hogy amit kimondunk, az nem mindig mutatja valójában azt, amit gondolunk vagy érzünk.

Akkor mégis miből kellene tudnunk, hogyan érezte magát, a másik fél azon a találkán? Erre a kérdésre a választ az illető egyén testbeszéde adja meg.

A találkozó sikeres volt, ha...

A legfontosabbak az arc gesztusai, amik nagyon árulkodóak, például a szemkontaktus, a mosoly, mind rokonszenvre utal. Főleg akkor, ha a beszélgetés alatt gyakran elmosolyodik, akkor biztos lehetsz benne, hogy esélyed van egy másik randira is. A folyamatos szemkontaktus pedig arról árulkodik, hogy figyelemmel kíséri a mondanivalódat és annak egyetlen apró részletéről sem szeretne lemaradni.

Ha a férfi, akivel randiztál a mellkasa és a vállai több időn keresztül feléd fordultak, úgyis ha eközben más irányba is tekintett. Ezzel a testtartással azt jelezte, hogy érdekled őt, vagyis minden egyes részletre odafigyel és próbálja meg is jegyezni, amit mondasz neki.

 

Ugyanez megfigyelhető a lábfejekre is. E testrész mozgását az ember legkevésbé tudja befolyásolni, mivel nincsen annyira a szem előtt. Ha a lábfejek feléd mutatnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magát a társaságodban.

A következő testhelyzet is azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös, mégpedig ha csípőre teszi a kezét. Ezt úgy hajtja végre, hogy közben néhány ujját az övébe vagy a zsebébe csúsztatja, de ez semmi mást nem jelent, mint azt, hogy érdeklődik irántad.

Amikor étterembe mentek a randevún és már egymáshoz közel ültök, akkor megfigyelheted, hogy idővel esetleg nem próbál-e még közelebb hajolni hozzád, ezzel is megosztva a személyes terét veled. Ha mindez így van, akkor tuti biztos, hogy szimpatikus vagy számára és azon van, hogy minél bizalmasabb légkört alakítson ki veled.

Mindezen gesztusok illetve mimikák, amelyek jelzik azt, hogy hogyan is érzett partnered a randevú közben és hogyan is érzi, vagy esetleg tudja elképzelni azt, hogy folytatásos is lehet a történet. Nem mindig a megérzésedre kell hallgatni. Hiába érzed azt, hogy jól sikerült, például a bókolásból vagy egy udvarias viselkedésből, nem biztos, hogy továbbra is tervezne veled. De az őszinte tekintet, egy testtartás, amelyek a cikkben elhangzottak jelenthetik valójában, hogy 100%-os sikered volt az aznapi randin.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL