2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Miből tudhatod, hogy a sikeres volt-e az első randi? - A testbeszéd elárulja!

Hosszu Bettina

Amikor megvolt a randi, akkor általában elgondolkozunk rajta, vajon hogyan is sikerülhetett. Az elhangzott szavakból, amelyeket a búcsú perceiben mondtunk egymásnak, az eltöltött idő hangulatából, no meg leginkább a testbeszédből. Az viszont lényeges, hogy amit kimondunk, az nem mindig mutatja valójában azt, amit gondolunk vagy érzünk.

Akkor mégis miből kellene tudnunk, hogyan érezte magát, a másik fél azon a találkán? Erre a kérdésre a választ az illető egyén testbeszéde adja meg.

A találkozó sikeres volt, ha...

A legfontosabbak az arc gesztusai, amik nagyon árulkodóak, például a szemkontaktus, a mosoly, mind rokonszenvre utal. Főleg akkor, ha a beszélgetés alatt gyakran elmosolyodik, akkor biztos lehetsz benne, hogy esélyed van egy másik randira is. A folyamatos szemkontaktus pedig arról árulkodik, hogy figyelemmel kíséri a mondanivalódat és annak egyetlen apró részletéről sem szeretne lemaradni.

Ha a férfi, akivel randiztál a mellkasa és a vállai több időn keresztül feléd fordultak, úgyis ha eközben más irányba is tekintett. Ezzel a testtartással azt jelezte, hogy érdekled őt, vagyis minden egyes részletre odafigyel és próbálja meg is jegyezni, amit mondasz neki.

 

Ugyanez megfigyelhető a lábfejekre is. E testrész mozgását az ember legkevésbé tudja befolyásolni, mivel nincsen annyira a szem előtt. Ha a lábfejek feléd mutatnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magát a társaságodban.

A következő testhelyzet is azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös, mégpedig ha csípőre teszi a kezét. Ezt úgy hajtja végre, hogy közben néhány ujját az övébe vagy a zsebébe csúsztatja, de ez semmi mást nem jelent, mint azt, hogy érdeklődik irántad.

Amikor étterembe mentek a randevún és már egymáshoz közel ültök, akkor megfigyelheted, hogy idővel esetleg nem próbál-e még közelebb hajolni hozzád, ezzel is megosztva a személyes terét veled. Ha mindez így van, akkor tuti biztos, hogy szimpatikus vagy számára és azon van, hogy minél bizalmasabb légkört alakítson ki veled.

Mindezen gesztusok illetve mimikák, amelyek jelzik azt, hogy hogyan is érzett partnered a randevú közben és hogyan is érzi, vagy esetleg tudja elképzelni azt, hogy folytatásos is lehet a történet. Nem mindig a megérzésedre kell hallgatni. Hiába érzed azt, hogy jól sikerült, például a bókolásból vagy egy udvarias viselkedésből, nem biztos, hogy továbbra is tervezne veled. De az őszinte tekintet, egy testtartás, amelyek a cikkben elhangzottak jelenthetik valójában, hogy 100%-os sikered volt az aznapi randin.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »
10 sztár, aki aztán nem kapkodta el a szüzessége elvesztését

10 sztár, aki aztán nem kapkodta el a szüzessége elvesztését

Gyerekkorunkban – főként a lányoknak – azt tanítják, hogy a szüzesség a mi kis kincsünk, amit nem érdemes csak úgy elpasszolni, hanem várjuk meg az „igazit”, de minimum a házasságot és annak adjuk, aki érdemes rá. Nos, egyesek így tettek, mások pedig egyszerűen csak kitolták azt, hogy ideje korán keljen elajándékozniuk a becses kincsecskéjüket. Nem is gondoltad volna, hogy ez a 10 sztár milyen későn merült el a nemi élet gyönyöreiben.

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép