2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Miből tudhatod, hogy a sikeres volt-e az első randi? - A testbeszéd elárulja!

Hosszu Bettina

Amikor megvolt a randi, akkor általában elgondolkozunk rajta, vajon hogyan is sikerülhetett. Az elhangzott szavakból, amelyeket a búcsú perceiben mondtunk egymásnak, az eltöltött idő hangulatából, no meg leginkább a testbeszédből. Az viszont lényeges, hogy amit kimondunk, az nem mindig mutatja valójában azt, amit gondolunk vagy érzünk.

Akkor mégis miből kellene tudnunk, hogyan érezte magát, a másik fél azon a találkán? Erre a kérdésre a választ az illető egyén testbeszéde adja meg.

A találkozó sikeres volt, ha...

A legfontosabbak az arc gesztusai, amik nagyon árulkodóak, például a szemkontaktus, a mosoly, mind rokonszenvre utal. Főleg akkor, ha a beszélgetés alatt gyakran elmosolyodik, akkor biztos lehetsz benne, hogy esélyed van egy másik randira is. A folyamatos szemkontaktus pedig arról árulkodik, hogy figyelemmel kíséri a mondanivalódat és annak egyetlen apró részletéről sem szeretne lemaradni.

Ha a férfi, akivel randiztál a mellkasa és a vállai több időn keresztül feléd fordultak, úgyis ha eközben más irányba is tekintett. Ezzel a testtartással azt jelezte, hogy érdekled őt, vagyis minden egyes részletre odafigyel és próbálja meg is jegyezni, amit mondasz neki.

 

Ugyanez megfigyelhető a lábfejekre is. E testrész mozgását az ember legkevésbé tudja befolyásolni, mivel nincsen annyira a szem előtt. Ha a lábfejek feléd mutatnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól érzi magát a társaságodban.

A következő testhelyzet is azt jelenti, hogy nem vagy számára közömbös, mégpedig ha csípőre teszi a kezét. Ezt úgy hajtja végre, hogy közben néhány ujját az övébe vagy a zsebébe csúsztatja, de ez semmi mást nem jelent, mint azt, hogy érdeklődik irántad.

Amikor étterembe mentek a randevún és már egymáshoz közel ültök, akkor megfigyelheted, hogy idővel esetleg nem próbál-e még közelebb hajolni hozzád, ezzel is megosztva a személyes terét veled. Ha mindez így van, akkor tuti biztos, hogy szimpatikus vagy számára és azon van, hogy minél bizalmasabb légkört alakítson ki veled.

Mindezen gesztusok illetve mimikák, amelyek jelzik azt, hogy hogyan is érzett partnered a randevú közben és hogyan is érzi, vagy esetleg tudja elképzelni azt, hogy folytatásos is lehet a történet. Nem mindig a megérzésedre kell hallgatni. Hiába érzed azt, hogy jól sikerült, például a bókolásból vagy egy udvarias viselkedésből, nem biztos, hogy továbbra is tervezne veled. De az őszinte tekintet, egy testtartás, amelyek a cikkben elhangzottak jelenthetik valójában, hogy 100%-os sikered volt az aznapi randin.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

Ez a lap a váratlan változások hírnöke. Lehet, hogy keresztülhúzza terveinket egy előre nem látható fordulat, vagy ellentétes érdekek, esetleg egy hirtelen ötlet felbukkanása hoz váratlan fordulatot életünkben.

Tovább »
A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Péntek

A napi jóslat Számodra - Péntek

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Harmónia horoszkóp

Minden csillagjegynek másra van szüksége ahhoz, hogy harmóniában éljen önmagával és környezetével egyaránt. Ahhoz, hogy megtudd, neked mire van szükséged, válaszd ki a csillagjegyedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép