EZOTÉRIA

Az ásványok misztikus üzenete - Neked!

Szerző:
Szabó Anna
Egyre tudatosabban éljük mindennapjainkat. Tudjuk, mit akarunk, és azt hogyan akarjuk elérni. Ám vannak pillanatok az ember életében, amikor a legalaposabb tervezés ellenére is olyan helyzetben találja magát, amiből nem lát kiutat. Ilyen esetben egy nemes rezgésű ásvány segítségével megtalálhatjuk a megoldást.

 

Ilyenkor a kilátástalanságból fakadó félelem összezavarja gondolatainkat, és így a helyzet pontos megítélése, döntésünk helyes mérlegelése bizonytalanná válik. Ezoterikus témájú könyvekben gyakran olvashatjuk, hogy egy megoldandó feladat előtt csendesítsük le elménket, de ez nem mindig megy olyan egyszerűen. Szükségünk lenne támaszra, valami megfoghatóra, megnyugtatóra, ami segít az ellazulásban, gondolataink rendszerezésében.

Megoldást kínálhat, ha ilyenkor az ásványokhoz fordulunk segítségért. Ők a föld gyermekei, csodálatos tanácsadók, akik évmilliók bölcsességét szívták magukba létezésük során. Ha tisztelettel közelítünk feléjük, megbecsüljük őket, és megfogadjuk az általuk sugallt tanácsokat, életünket könnyebben terelhetjük vissza a számunkra is legmegfelelőbb mederbe.

Ha döntéshelyzet előtt állsz, de megakadtál, elbizonytalanodtál, tedd a következőt: koncentrálj a megoldandó feladatra, majd válaszd ki a képek közül azt, amelyik számodra a legszimpatikusabb!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL