SZÁMMISZTIKA

Mennyire nőttél fel lelkileg? - A számok elárulják!

Szerző:
Szabó Anna
Vannak az életünkben olyan események, lehetőségek, melyekre igazán meg kell érnünk, azonban többé-kevésbé ismert, hogy a lelkünk később érik, mint a testünk. No de miért van ez így, és mikorra mondhatjuk, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is érettek vagyunk? A számok elárulják.

 

Aki kicsit is ismeri a számmisztikát, tudhatja, hogy a születési dátumunk igen árulkodó, így van ez most is. Egyszerűen kiszámolható az az életkor, amikor is elérjük a lelki érettségünk korát. Ez az idő pedig mindenkinél a 27. és 35. születésnap között érkezik el valamikor. Hogy miért épp akkor, ez is kiderül hamarosan, de előbb jöjjön egy kis számolás.

Először is adjuk össze a születési dátum számjegyeit egészen addig, míg egyjegyű számot nem kapunk. Ezt a számot nevezzük sorsszámnak.

Íme, egy példa a számoláshoz, ha mondjuk valaki 1975. augusztus 16-án született:

1 + 9 + 7 + 5 + 8 + 1 + 6 = 37,
3 + 7 = 10,
1 + 0 = 1

Tehát az 1-es az illető sorsszáma, ezzel kell tovább kalkulálni majd.

Már csak egy lépés, de előtte...


A 9-es és a 36-os nevezetes számok a numerológiában. Az előbbi azért, mert a számmisztika szerint a születésünket követően 9 éves ciklusokban éljük az életünket, és ahhoz, hogy lelkünk is éretté váljon, legalább három ciklust meg kell, hogy érjünk. A ciklusok alatt – kisgyermekkorban, kamaszkorban és felnőttkorban - ugyanazok az energiák érvényesülnek, természetesen mindhárom alkalommal más és más oldalukat mutatva. Mire betöltjük a 27. életévünket, elmondhatjuk, hogy már mindent láttunk és megtapasztaltunk, amit a sors adhat számunkra – természetesen lelki síkon. Viszont innentől kezdődnek csak az igazán izgalmas dolgok, a valódi lehetőségek, melyek lehet, hogy csak halkan kopogtatnak, de ha odafigyelünk, észlelhetjük és megragadhatjuk őket.

A 36-os azért mérvadó, mert ebből kaphatod meg a keresett életkort egy egyszerű kivonással. Az előbb kapott sorsszámodat vond ki belőle:

36 – 1 =35.

Tehát aki a példában szereplő napon született, az 35 évesen jut el a lelki érettség korához.

És mit jelent mégis ez az életkor?


Attól a bizonyos születésnaptól fogva fokozottan érvényesülnek mindazok a hatások, amelyek az életünk során addig értek. Megoldást találhatunk eddig megoldatlan problémáinkra, tanulhatunk a hibáinkból, megfontoltabbak leszünk.

Amennyiben még nem érted el az adott kort, akkor az azt jelenti, hogy még abban a tanulási szakaszban vagy, amely ezt a magasabb szintre kerülést megelőzi. Ügyelj hát minden szavadra és cselekedetedre, mert később többszörösen fognak kísérni és kevésbé szerencsés esetben kísérteni.

Érdemes a következő két 9 éves ciklust is figyelembe venni, ezek is „sorsfordítóak" lehetnek a számunkra. A példánkban szereplő személynél, aki 35 évesen éri el lelki érettségét, jelentős fordulópont lehet a 44. és azután az 53. életéve is. Ezután egy újabb hosszabb szakasz következik, élete végéig.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL