PASISZEMMEL

Kalandok és tiltott viszonyok

Szerző:
Szabó Anna
A tiltott gyümölcs mindig édesebb – tartja a közismert mondás, tehát a foglalt pasi, sőt a nős, mindig vonzóbb. Talán nincs is olyan nő, aki legalább egy alkalommal ne került volna nős férfi „hálójába”, akár egy egyszerű flört erejéig. Hiszen kinek ne imponálna egy titokzatos, céltudatos, erős férfi? Azonban, ha közelebbről szemléljük a harmóniát, reálisabb képet kapunk.

Nők tömkelege hangoztatja, hogy a nős férfi mindig vonzóbb. Pedig tiltott listán szerepel, ha a normákat, az erkölcsöt helyezzük előtérbe. Ezt minden nő tudja – te is, hiszen számtalan magazin lapul a könyvespolcodon, amely erről ír, tanácsol. Elolvasod a cikket, megnézed a fotókat – és azt mondod: „Oké, én soha sem kérek ebből a tortaszeletből." Azonban az élet nem mindig cukormázas és téged is utolérhet az apakomplexus.

Miért vonzó?

Számtalan olyan jelzőt lehetne felsorakoztatni és talán rangsorolni is, amelyek piramisra állítják a női észjárás szerint a nős pasit. A nős férfi mindig vonzóbb, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyet a női szem rekordidő alatt fel tud mérni, és a legmélyebb határozottsággal kezdi el a flört stratégiát kidolgozni, mert neki az a pasi kell. Azonban miért is kell? Mert határozott, céltudatos, magabiztos, tapasztalt, családcentrikus, érett, türelmes és, ami egyértelműen az álmotok, hogy érti a nők meg a gyerekek nyelvét. Ezen lista egyértelmű, hogy bővíthető, hiszen a női logika végtelenségig tudná a „klassz pasit" magasztalni, aki olyan egzisztenciával rendelkezik, amely teljes mértékben imponál nektek, hiszen kislánykorotokban mindig ilyen hercegről álmodtatok. Azonban a valóság más és a mesék nem válnak valóra.

Merj élni!

Tévhit, hogy minden rendes pasi foglalt! Csak ki kell lépni az álmok világából, a mesék országából és körül kell tekinteni a valóságban. A szingli pasik táborában is találsz olyan erőteljes egyéniséget, aki megfelel az elvárásaidnak, ha nem egy kész listával érkezel, amely az általad felállított megfelelési normák összessége. Próbáld meg a szituációt reálisan kezelni, és ne a tökéletesség után kutass, hiszen az nem létezik. Ne a szappanoperák világát akard az otthonodba beültetni, és a szenvedélyek viharát élni, hanem építsd fel a saját szerelmi világodat.

Tekints előre!

Már a találkozások első fázisában lehet tudni, hogy mi lesz a vége annak a bizonyos játéknak. Azonban sok esetben játszol tovább – nem hallgatva a belső sugallatokra. Ez helytelen! Te magad is tudod, tisztában vagy a helyzet súlyával, de izgalmas és nem akarsz kilépni.

Ezen esetben mélyen előre kell tekinteni és akkor látod magad és tudod, hogy te nem lehetsz benne a „kapcsolatban", mert soha sem leszel olyan fontos az életében, mint az a bizonyos személy, akihez este mindig hazamegy.

Tehát lépned kell, a saját életed érdekében – és olyan tereket kell meghódítanod, ahol te magad leszel a főszereplő.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL