LELKIPATIKA

Így segítenek az álmaid!

Szerző:
Szabó Anna
Veled is előfordult már, hogy éjszaka álmodban olyan helyzetben találtad magad, ami nappal megrémít, vagy nagyon foglalkoztat? Eláruljuk, mi az oka ennek, és hogy miképp használd fel pozitívan az álmaidat.

A tudatalattink egész nap működik. Mindig ott mozog a háttérben, akármit csinálunk. Lehet, hogy teszel vagy mondasz valamit, és közben az agyad egy hátsó, rejtett és elnyomott része reagál, megjegyez és feldolgoz mindent, amit megélsz nappal. Vannak vágyaid, kívánságaid, melyeket nagyon ügyesen elfojtasz? A tudatalattid akkor is jelezni fog – akár álmodban -, hogy mire van szükséged, mit is szeretnél valójában.

Amikor leszáll az éj...

Éjszaka, mikor agyunk nappal aktív része pihen, a tudatalatti által elraktározott információk elkezdenek feldolgozódni, színes fantáziaképek kíséretével. Ezek a képek azonban nagyon könnyen elrugaszkodhatnak a valóságtól. Teljesen máshogy alakulhatnak a dolgok, mint a realitás világában. Lehet, hogy legnagyobb félelmünkkel kell szembenéznünk: menekülünk, zuhanunk, megtámadnak, egyszer csak meztelenül találjuk magunkat sok-sok ember előtt. Ezek a tudatalatti félelmeink megnyilvánulásai álmunkban. Bármilyen furcsán hangzik, ezek a zaklatott álomképek oldják a szorongásokat, segítenek megbirkózni a félelmekkel.

Van, aki képes tudatosan irányítani az álmait

Nem könnyű, de lehetséges. Méghozzá akkor, ha álmodban jössz rá arra, hogy túl sok irreális dolog történik körülötted, és már nem fogadja el a tudatod, hogy ez valóságos. Az általad ismert helyek teljesen máshogy néznek ki, az álmodban szereplő személy nem is szokott már találkozni veled egyáltalán, sőt nem tud átváltozni egyik pillanatról a másikra egy új személlyé. Ha álmodban felismered az ehhez hasonló furcsa jeleket, elkezdheted irányítani a cselekményeket. Vagy akár egy rémálomból is felébresztheted magad.

Az álom persze nagyon örömteli is lehet. Ilyenkor a legnagyobb vágyaink is megjelennek, azok a dolgok, amikről nappal csak álmodozunk, vagy nem is tudjuk, hogy vágyunk rá. Lehet ez egy beteljesülő szerelem, egy munkahelyi siker, egy találkozás, vagy az, hogy tudunk repülni, vagy beszélni az állatok nyelvén. Ahány ember, annyi álom.

Én ezeket jutalomálmoknak nevezem, amik arra hivatottak, hogy érezhessük, milyen megkapni, amit nagyon szeretnénk. Ha reggel is emlékszünk az éjjel átélt érzésekre, új energiát meríthetünk belőle, hogy többet tegyünk magunkért és az álmainkért!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL