Napi horoszkóp - 2015-04-27

Kos

Kedves Kos! Felülkerekedik pusztíthatatlan életörömöd. Nem engeded, hogy a gondok maguk alá gyűrjenek, vagy kívülállók avatkozzanak életedbe. Ne hallgass azokra, akik szeretnék befeketíteni párodat, vagy olyan „titkokat” fecsegnek ki, melyeket akkor is vissza kell utasítani, ha nem egészen alaptalanok.

Bika

Kedves Bika! Olyan izomlázad van, hogy talpra állni is alig tudsz. A tegnapi nap? A forró zuhany enyhít valamit kínjaidon. Nehezedre esik ma a munka, az meg kiváltképpen, hogy mindegyre tanácsodat kérik összetett, bonyolult kérdésekben. Alig várod, hogy haza érj, és elterpeszkedhess kedvenc kanapédon.

Ikrek

Kedves Ikrek! Roppant kellemetlen helyzetbe hozod magad egy felelőtlen ígérettel, melyet természetesen nem áll módodban beváltani. Régi, bevált módszered szerint megpróbálsz kitérni a találkozás elől, titkon reménykedve, hogy majd csak megunja, és nem keres többé. Nem ártana néha szembenézni a dolgokkal.

Rák

Kedves Rák! A tegnapi nap olyan jól sikerült, hogy legszívesebben szabadságra mennél, és nem dolgozni. Pedig ma újdonságok várnak. Nem is fogsz bánkódni, hogy elkezdődött a hét. Hangulatember vagy, és ezzel a tulajdonsággal tudni kell bánni. Mit vársz a többiektől, ha te sem vagy képes összeszedni magad?

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Szeretnél találkozni a jó tündérrel, aki teljesíti három kívánságodat? Ehhez előbb tudnod kell, mi az a három. Ha megfogalmaztad magadban, az eredmény tanulságos lehet számodra. Elérhetetlen vágyakat hajszolsz, melyek megvalósulásához csodára van szükség. Ha csodát vársz, csalódnod kell.

Szűz

Kedves Szűz! Állást kell foglalnod egy ügyben, melyben két családtagod viaskodik. Bárhogy döntesz, az egyik felet akaratlanul is megharagítod. Nem vagy könnyű helyzetben, de ha nem vállalod, mindketten megsértődnek. Dönts legjobb belátásod szerint. Lassan oldani kell a benned felgyülemlett feszültséget.

Mérleg

Kedves Mérleg! Egy telefonhívással nem tudsz mit kezdeni, bosszant a dolog. Ne szégyellj segítséget kérni, más is került ilyen helyzetbe. Az a baj, hogy képtelen vagy együtt élni a kudarcokkal, a vesztes szerepét – úgy érzed – másnak találták ki. Pedig bárkivel előfordul, hogy be kell látnia: tévedett.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vagy a feladat túl nagy számodra, vagy nem vetted elég komolyan a dolgot, és azt hitted, könnyedén el tudod intézni. Most tán már érzed, hogy hibát követtél el, és következményeivel számolni kell. Ezek kihatnak a magánéletedre, hisz a növekvő feszültség megmérgezi az otthoni levegőt is.

Nyilas

Kedves Nyilas! Néhány kellemetlen és nehéz feladatot kell elvégezned ma. Nem ártana, ha kipihenten látnál hozzá, hogy semmi se zavarhasson meg. Próbálj koncentrálni. Most nem lehetsz felszínes és nagyvonalú. Alapos munkát kell végezned. Ha sikeresen túljutsz rajta, még a gondolataidat is lesni fogják.

Bak

Kedves Bak! Örvendetes napra ébredsz. Használd ki az alkalmakat, melyek nem mindig adódnak ilyen szerencsés felállásban. Mintha örömlégy csípett volna meg, mindenkire mosolyogsz. Ezzel több eredményt érsz el, mint az elmúlt héten összevéve. Bárcsak sokáig megőrizhetnéd ezt a kiegyensúlyozott állapotot!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Hangulatod kiváló, véleményed biztos, és válaszaid megfellebbezhetetlenül okosak. Az unalmas, vérszegény napot sikerül szenzációsra varázsolnod. Délután, mint aki jól végezte dolgát, haza sietsz, hogy kedvesed oldalán ott folytasd, ahol tegnap abbahagytad. Nem is tehetnél ennél jobban.

Halak

Kedves Halak! Amint látod, a dolgok maguktól is elrendeződnek. Ebből is az tetszik ki, hogy a világ bölcsen van berendezve. Ne legyél álszerény, ne tiltakozz, ehhez te is hozzájárultál! Hogy többet is tehettél volna? Elképzelhető… De ne nyugtalankodj, még semmiről sem késtél le. Az idő neked dolgozik.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL