SZÁMMISZTIKA

Mi a kabbalisztikus születési számod? - Találd meg a helyes utat!

Szerző:
Szabó Anna
A Kabbala az ókori zsidóságtól ered, amely egy bonyolult számmisztikára épült ezoterikus tanítás. Hívei a kabbalisták, akik a betűket számértékekkel látták el, mert hitük szerint a betűk és a számok együttes ereje isteni hatalmat képviselnek, így terelve a helyes út felé a rászorulókat. A Kabbala tehát utat mutat, segít eligazodni kusza gondolatainkban, és közelebb visz spirituális énünkhöz.

 


Kabbalaszámítás

Megtudhatjuk saját kabbalista számunkat a következő egyszerű példa alapján:
Írjuk le születési dátumunkat, például: 1991. 05.13.

Majd adjuk össze külön- külön az évet, hónapot s a napot. Ha valahol felbukkan valamelyik kétjegyű szám (10, 11, 12, 13) akkor olvasd el a kabbalisztikus értelmezést, mert a születési számod elrejtve tartalmazza a kabbalisztikus számok valamelyikét.

Év: 1991, 1+9+9+1= 20

Hónap: 0+5=5

Nap: 1+3= 4

Folytatásképp adjuk össze a kapott év, hónap és nap eredményeit:

20+5+4=29

Ha a kapott összeg kétjegyű, akkor adjuk össze a két számjegyet egy számjegyre redukálva:

2+9=11

Végeredmény: 11

Így megkapjuk a kabbalisztikus születési számunkat, kivétel a 10, 11, 12 és 13 számok, melyek már önmagukban is a Kabbala számai, így azokat nem kell tovább redukálni.


Kattints a kapott számra, és ismerd meg születési számod kabbalisztikus jelentését!

 

 

 

Érdekességek

Számos meseszerű történet született a Kabbala eredetével kapcsolatosan. Az egyik legnépszerűbb tézis szerint Isten tárta fel a Kabbala titkait az emberek előtt. Egy Ráziél nevű angyal által juttatott el a Paradicsomból már száműzetett Ádámnak, s ez a könyv tartalmazta a világmindenség összes tudását az égitestek kapcsolatától kezdve, a világ teremtésének történetén át egészen az emberek sorsának alakulásáig.

A Kabbala tanításai manapság is egyre szélesebb körben elterjedtek és közkedvelt lett a sztárok körében is.

Madonna és régi férje, Guy Ritchie még házasságuk szakaszában Londonban vettek ingatlant, melyből Kabbala központot alakítottak ki, továbbá Goldie Hawn, Mick Jagger, Liz Taylor és Demi Moore is hiszik és hirdetik eme ősi tan igéjét.


 

 

ezotéria asztrológia jóslat számmisztika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL