EZOTÉRIA

Napi mandala-üzenet - A lelki segítség mandalája

Szerző:
Szabó Anna
A mandala üzenete: "Fogadd a színek és formák kínálta energiát, mely segít felülkerekedni az emberi bírálatra való hajlamodon. A feltétel nélküli szeretetre és megbocsátásra ösztönöz. "

 

A mandala üzenete

„Életünket a szeretetről való tanulással töltjük."

Aktiválta: Uriel arkangyal

Uriel az üdvözülés és az isteni jelenlét arkangyala, aki uralja a föld elemet, minden váratlan történés alkalmával fordulhatsz hozzá. Uriel minden titkok tudója, aki képes mentális világossággal megáldani az embert.

Folyamat

Fogadd a színek és formák kínálta energiát, mely segít felülkerekedni az emberi bírálatra való hajlamodon. A feltétel nélküli szeretetre és megbocsátásra ösztönöz. Az együttérzés, a szeretet békés energiáit sugározza energetikai rendszeredbe. Nézz tükörbe, fogadd el, hogy ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más. A mandala békét sugároz a nyugtalan léleknek. Egyensúlyba hozza az érzelmeket. Belső békét és csendet teremt. Lelki síkon aktiválja szellemi energiáidat, vagyis problémáid megoldására ösztönöz, cselekvésre sarkall.

Energetika: A negyedik és ötödik csakrát indítja az ábra.

Szervek: Kedvezően hat a szívműködésre, a csecsemőmirigyre, és a légzésre.

Kulcs szavak: remény, megbocsátás, könyörület

Fohász


Amennyiben elfogadod az angyalok létezését, kérheted Uriel személyes segítségét:

"Uriel arkangyal, szükségem van bölcs meglátásaidra (mondd el a témát, amelyről tanácsot kérsz) a helyzet megoldásához. Világos és egyértelmű jelekkel közvetítsd számomra, mi a legjobb megoldás ügyemben. Köszönöm közbenjárásod!"

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL